Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 95
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Homelander
    Homelander

Drugi etap za mną, ten z pamięcią. Czy muszę posać, że jest absolutnie fantastycznie i bawiłem się super?   Wiecie co jest najlepsze? Jak to wszystko jest zrobione ze smakiem i wyczuciem. Ma

• Oczywiście, że jest do poprawy jak zawsze. Moje czasy są bez exploitów, więc zapraszam   Muzyka jest genialna, a jak podczas biegania w dżungli jeszcze znajdujesz tekst to już w ogóle faj

• No dziwne, że pełnoprawna gra ma więcej zawartości niż demo dodawane do konsoli.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny motyw z tym nowym botem, aż chce się odpalić grę do której nawiązuje.

Opublikowano

Podpatrzyłem gdzie jest bot, ale rozwiązanie sam zrobiłem.

Opublikowano

Ja zas sam znalazlem zgube ale rozwiazaniem bylem juz zmeczony. Do wszystkiego strzelalem stojac z tego wyznaczonego miejsca. No poddalem sie. Tobie gratuluje :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zgadzam sie. Najlepiej jest ich szukac zaraz po aktualizacji jeszcze w :hype:. Tym bardziej ze puzzle nie sa latwe.

Opublikowano

True, z tym nowym musiałem się wspomóc poradnikiem w ujawnieniu go :chicken:

Opublikowano
W dniu 3.08.2024 o 01:44, MEVEK napisał(a):

Nie zgadzam sie. Najlepiej jest ich szukac zaraz po aktualizacji jeszcze w :hype:. Tym bardziej ze puzzle nie sa latwe.

Ale z czym się nie zgadzasz ? Że ja sobie ich poszukam w pakiecie ? To się nie zgadzaj :mevek:

No i dlaczego niby najlepiej szukać w odstępach ? Podaj mi jeden sensowny argument bo wydaje mi się, że co kto woli jest tutaj najlepsze. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 26.08.2024 o 07:32, Square napisał(a):

11 dni i będzie grane. Wolne już zatwierdzone.

Zgadza sie. Niewiele tych dni juz zostalo do premiery Astro Botka :banana:  Zaraz powinni wydac update do ostatniego zaginionego ludka w A.Playroom.

Obstawiam 2 wrzesnia (pon), ale mogliby juz dac w niedziele:ohboy:

Opublikowano

Nowy bot dostępny, niestety nie ma info o odblokowaniu bonusu w nowym Astro.

Opublikowano

Nadrobiłem bociki, ale podziwiam tych, którzy samodzielnie znaleźli i uwolnili wszystkie. Część zagadek dość absurdalna.

Patrząc na te dodane akcesoria PS5 w labo jest silne poczucie, że PS5 Pro pojawi się w Astrobocie :obama:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dla zainteresowanych 3 nowe kule w maszynie losującej. Dali z siebie całe 1% :sapek:

20250220_194234_HDR~2.jpg

Edytowane przez Patapon

Opublikowano
14 minut temu, Square napisał(a):

I co dają?

Prosiak, słuchawki i...słuchawki.