Opublikowano wczoraj o 11:10 1 dzień Ja zawsze po eksperymentach wracam do Steelseries, nie do zajechania słuchawki robią albo ja mam takie szczęście.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Yep mogę również polecić, mam 7x nova i arctis i nie do zdarcia, a rozwiązanie z pałąkiem jest po prostu rewelacyjne, można grać godzinami.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Metalowy pałąk też robi, nie połamie się. Wcześniej jakieś Sony miałem, skóra z nauszników i pałąk dość szybko poszły. Posklejane i dalej czasem używam do muzyki bo to nie gamingowe, gdzie 7x to się generalnie nadają tylko do grania.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. no i dobra. 7x gen 1. cenowo sporo ale nadal taniej niż gen2 a i tak powinny zadowolić. szkoda że nie łączy się bezpośrednio tylko przez tego wtykanego pindola ale podłączę z tyłu na kabelku i spoko. będzie jakiś lepszy cashback na amazona to sobie zamówię, zawsze parę złociszy się zwróci
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Też mam Steel i adapter spoko. Przy PS5 wpina się do konsoli, a Xbox niestety nie ma USB c i trzeba przez kabel podpinać. I tak spoko rozwiązanie. Te xboxowe też mialem, ale nie będę brał do każdego sprzętu słuchawki więc puściłem na forum i kupiłem SS i mam jedną parę do wszystkiego.