Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

Opublikowano
6 minutes ago, krzysiek923 said:

Zrzut ekranu 2025-12-13 135721.png

My polaki mamy spasione portfele, to możemy wspierać biedne korpo za pełną cenę )

Wszystko spoko tylko mam problem z przelogowaniem się na to konto w aplikacji na PC. Obojętnie jaką metodą, czy kodem, czy hasłem, czy authenticatorem to wpadam w pętlę i w kółko muszę wpisywać hasło albo potwierdzać logowanie. Na konsoli działa normalnie.

• Odpowiedzi 470
  • Wyświetleń 145,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Wszystko spoko tylko mam problem z przelogowaniem się na to konto w aplikacji na PC. Obojętnie jaką metodą, czy kodem, czy hasłem, czy authenticatorem to wpadam w pętlę i w kółko muszę wpisywać hasło albo potwierdzać logowanie. Na konsoli działa normalnie.

Na pewno nie jest to problem z samym kontem/zakupem. Wiem, o co chodzi, bo u mnie też to się zdarza. Wyczyść cookies przeglądarki/dane aplikacji Xbox. A co do udostepniania z drugiego konta, na to, na którym grasz, to gdzieś mi kiedyś mignęło, że tym nowym kontem z GP logujesz się w apce MS Store, a kontem, na którym chcesz grać, w aplikacji Xbox.

Ewentualnie pousuwaj konta w systemie i zaloguj się jeszcze raz:

wae.jpg

5 minut temu, Boomcio napisał(a):

"Nowych kont"wujaszek

Dziadek... Zakładasz nowe konto, kupujesz, udostępniasz na konsoli i grasz na swoim.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Że wam się chce w to bawić to trochę podziwiam nawet.

Opublikowano

Nie przesadzaj, przecież to się ogarnia w kilka minut, jak się wie co i jak. Ja z tego nie korzystam, ale na konsoli kupowałem jak najtaniej Core na 12 miesięcy na drugie konto (na głównym nie chcę mieć takich fikołów), bo zależało mi na grze przez sieć i niczym więcej.

Ultimate na 1 miesiąc to obecnie 115 zł, tutaj masz za 5 zł. O czym my w ogóle dyskutujemy?

Opublikowano

No tak lepiej wydać 115 zł bo spędzenie 1 minuty na zalogowanie się na konto to za dużo roboty

Opublikowano

O, dokładnie. Dziadują, kupują po Norwegiach, a później chwila prawdy i cisza w mieszkaniu...czy kod wejdzie?! Tak, tym razem się udauo.

Opublikowano

Idź być ignorantem gdzieś indziej i nie zazdrość, albo poproś wnuczka żeby ci ogarnął.

Opublikowano
8 minut temu, Chewie napisał(a):

No tak lepiej wydać 115 zł bo spędzenie 1 minuty na zalogowanie się na konto to za dużo roboty

GP biorę sobie raz na pół roku za jakieś 240zł (do tego konto dzielę z ziomkiem więc ciachnij to jeszcze na pół) i nie chce mi się bawić w zakładanie nowych kont żeby miesiąc wysępić, gra niewarta świeczki.

Opublikowano

Gdzie masz GP Ultimate za 240 zł na pół roku?

Aaa, OK, pewnie masz na myśli zakup konta z już aktywowanym GP. Boomcio chyba musi cofnąć swojego plusika w takim razie.

Opublikowano
9 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

Gdzie masz GP Ultimate za 240 zł na pół roku?

Aaa, OK, pewnie masz na myśli zakup konta z już aktywowanym GP. Boomcio chyba musi cofnąć swojego plusika w takim razie.

Nie, kurwa xD Kod 12 miesiecy Essentiala za jakieś 185zł, kod na miesiąc GPU za około 55zł i masz pół roku GPU. Kupowane na Driffle w grudniu.

Screenshot_2025-12-07-10-33-05-38_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Opublikowano

No to masz jeszcze więcej zabawy, niż zakup konta. Wytłumacz mu proces konwersji w takim razie.

Opublikowano

Kup dwa kody, wejdź na microsoft.com, wklep kod numer jeden, wklep kod numer dwa. Mam nadzieję, że pomogłem.

Chyba jednak mniej zabawy niż zakładanie konta, podpinanie do niego karty, ustawianie go jako główne na konsoli, cebulenie miesiąca i przez miesiąc bycie online albo logowania się na to drugie konto żeby gierki działały. Nie wiem, mi zajęło to pięć minut.

Opublikowano

Jak kod nie wejdzie to polecam kurs z obsługi konkutera, bo kopiuj-wklej to dzieciaki w podstawówce znają.

Opublikowano

Nie udawaj głupiego, bo wiesz, o co chodzi. Dostaniesz niedziałający kod i udowadniaj sobie na supporcie, że to nie ty go wykorzystałeś.

Opublikowano
25 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

Nie udawaj głupiego, bo wiesz, o co chodzi. Dostaniesz niedziałający kod i udowadniaj sobie na supporcie, że to nie ty go wykorzystałeś.

Raz miałem taką sytuację na Enebie. Poprosili o screena z historii zakupów żeby potwierdzić, że nie aktywowałem tego kodu i zwrócili siano. Już nie twórz wokół tego otoczki "no tak, nielicznym szczęśliwcom może i zadziała", bo kodziki kupuję od czasów 360 i chyba tylko raz miałem z tym problem.

Opublikowano

Ja raz zareklamowalem kod po kilku miesiącach, bo kupiłem na zapas i okazał się zużyty, również oddali hajsiwo.

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał(a):

Raz miałem taką sytuację na Enebie. Poprosili o screena z historii zakupów żeby potwierdzić, że nie aktywowałem tego kodu i zwrócili siano. Już nie twórz wokół tego otoczki "no tak, nielicznym szczęśliwcom może i zadziała", bo kodziki kupuję od czasów 360 i chyba tylko raz miałem z tym problem.

Ja też raz miałem taką sytuację, ale nie miałem tyle szczęścia. Historia zakupów nie wystarczyła, bo mogłem aktywować na innym koncie, zakup cyfrowy nie podlega zwrotowi i elo. Kupiłem drugi i wciąż wyszło trochę taniej, ale dupa bolała, że jakiś typ dostał stówkę za darmo. Jak widać, są plusy i minusy obu opcji, bo jak kupujesz sam poprzez MS Store, to nie musisz się o to martwić. A sami dorabiacie otoczkę, jakie to problematyczne jest utworzenie nowego konta MS, jaka to tytaniczna praca. Tak że EOT i niech każdy sam decyduje, w co się pchać. Boomcio w nic nie chce i woli dopłacić 110 zł z miesięcznej wypłaty.

Opublikowano

No spoko, dla mnie tworzenie nowego konta za miesiąc GP to abstrakcja, ja tam wolę kodziki. Jak kto chce.

Opublikowano
39 minutes ago, Bzduras said:

No spoko, dla mnie tworzenie nowego konta za miesiąc GP to abstrakcja, ja tam wolę kodziki. Jak kto chce.

Tworzenie konta trwało 5 minut a gram normalnie na swoim profilu. Jak dla mnie wysiłek warty podjęcia za 4.86 zł, szczególnie że rzadko jest taka okazja. Xbox też zadowolony bo znowu będzie używany.

2 hours ago, Bzduras said:

Kup dwa kody, wejdź na microsoft.com, wklep kod numer jeden, wklep kod numer dwa. Mam nadzieję, że pomogłem.

Chyba jednak mniej zabawy niż zakładanie konta, podpinanie do niego karty, ustawianie go jako główne na konsoli, cebulenie miesiąca i przez miesiąc bycie online albo logowania się na to drugie konto żeby gierki działały. Nie wiem, mi zajęło to pięć minut.

Nie trzeba konta ustawiać jako główne, nic takiego nie robiłem a gram.