Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Figurki kolekcjonerskie

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 22.02.2026 o 20:23, MEVEK napisał(a):

No wyciagnij i pokaz cos wiecej. Nie daj sie prosic problem

IMG-8876.jpg

Wygląda bardzo dobrze. Jestem zadowolony z zakupu. Szkoda, że ta reedycja została ocenzurowana. Zabrali mu dłoń trzymającą papierosa. Dostał za to na nowo pomalowaną twarz. Mi się podoba.

• Odpowiedzi 309
  • Wyświetleń 44,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kupiłem "figurkę do złożenia", a tu nie dość, że model (nawet jeśli skromny), to jeszcze do sklejenia... Ale w sumie wyszedł spoko. Pogoda lepsza, to mogłem coat zrobić od razu na balkonie. Na ostatnim zdjęciu porównanie z Nendoroidem.

jf1.jpg

jf2.jpg

jf3.jpg

jf4.jpg

Opublikowano

Pamiętam to jak dziś... ,,Pickle Rick" (Rick Ogór) - s03e03 z Rick & Morty... Najlepszy epizod w historii serialu. Taka wspominka zmusiła mnie do kupna figurki nie tyle, co z tego Uniwersum, ale z tego kurłaaa konkretnego w opór mocnego ,,epsa". No i siadło. Taka oto modyfikacja a'la funko-pop właśnie przyszła mi z Vinted (50zł + przesyłka z Węgier), i jestem ultra zadowolony:

20260305_115700.jpg20260305_115726.jpg20260305_115755.jpg

Opublikowano

Screenshot_20260306_100619_Opera.jpg

https://www.deviantart.com/sebasan1981

Jakby się komuś chciało to na moim DA wrzucam wszystko (figsy, pixelarty, grafiki, rysunki grzeczne i niegrzeczne, komiksy itd pierdoły) choć nie uploaduję wszystkiego na raz. Mam dużo stuffu do publikacji ale nie spieszy mi się z tym.

Na forumke już nic nie będę wrzucał, jak ktoś chce zobaczyć updejty kolekcji to wszystko jest do obczajenia na DeviantArcie. Link powyżej.

Pozdrawiam!

Opublikowano
51 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):

Jakby się komuś chciało to na moim DA wrzucam wszystko (figsy, pixelarty, grafiki, rysunki grzeczne i niegrzeczne, komiksy itd pierdoły) choć nie uploaduję wszystkiego na raz. Mam dużo stuffu do publikacji ale nie spieszy mi się z tym.

Na forumke już nic nie będę wrzucał, jak ktoś chce zobaczyć updejty kolekcji to wszystko jest do obczajenia na DeviantArcie. Link powyżej.

Pozdrawiam!

Sporo tego, u nie też zaczyna brakować miejsca na moje panny.drinks Strasznie wciągające to hobby.

Opublikowano

Sztosik totalny... Mimo iż fanem Uniwersum Berserka (bez względu na to o jakiej opcji anime w tym przypadku mówimy/ to samo tyczy się mangi) nie jestem, ale ta ,,figsa" - ależ piękności: ostrość, delikatność również, charyzma i jakaś berserkowska moc!

https://www.dystryktzero.pl/figurka-berserk-s-h-figuarts-guts-band-of-the-hawk.html

4 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a):

Pozdrawiam!

Od pasji się nie ucieknie. xD. No kolekcja... całkiem całkiem. No i o to chodzi. :D

Opublikowano
5 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):

Pozdrawiam!

a dotarła już do Ciebie ta custom lalka z Fallout?

Opublikowano

Jak reagowały Twoje byłe na takie ilości figurek? Nie chodzi, że niektóre są roznegliżowane, ale o ilość. Ja byłbym w szoku hehe

Opublikowano
15 minut temu, Plugawy napisał(a):

Jak reagowały Twoje byłe na takie ilości figurek? Nie chodzi, że niektóre są roznegliżowane, ale o ilość. Ja byłbym w szoku hehe

Ostatnia eks była pod wrażeniem że lubię anime bo sama jest fanką i dzięki niej poznałem kilka ciekawych universów np Jujutsu Kaisen. Jeszcze poprzednia eks była opętana zbieraniem torebek i rozumiała moje dziwaczne hobby. Ogólnie eks kobity były raczej pod wrażeniem ilości wszystkiego niż tego że mała część kolekcji była pozbawiona ubrań D

To nie jest tak że ja mam same golasy w szafkach, są tak rozstawione pośród innych sekcji tematycznych że nie zwracają aż tak bardzo uwagi.

Druga sprawa że to ja każdą byłą (poza jednym przypadkiem 24lata temu gdy mnie puściła w trąbę) rzucałem i kończyłem związek. Nie one mnie hehe

40 minut temu, messer33 napisał(a):

a dotarła już do Ciebie ta custom lalka z Fallout?

Lalo-figurka już dawno ogarnięta, grubo ponad rok temu. Ale i tak od zamówienia złożonego ponad dwa lata temu do dostarczenia przesyłki zeszło ponad osiem miesięcy - dlatego że zamówienie było "niestandardowe" haha D

Wszystko inne też już mam, strój vault dwellera/ki, PipBoy oraz wyposażenie zgodne z lore Fallouta. Ale znalezienie niektórych elementów było bardzo czasochłonne, zwłaszcza butów i skórzanych elementów z kaburą do broni. Warto po takie rzeczy eksplorować różne sklepy militarne lub angielskie Salvation Army. To na gablotę nadal czekam, też nie takie hop siup jak Kup Teraz na ebay czy innym allegro. Do końca marca powinienem już mieć ten display w domu.