Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jeżeli chodzi o auta, to najgorszy jest pomysł z tymi dostępnymi tylko w miesięcznych eventach np. Porsche gt3 rs praktycznie nie szło zdobyć na aukcjach. Skoro jest lista tego jakie eventy były w przeszłości, to co szkodzi dać możliwość rozegrania ich ponownie tylko w singlu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Boli że nie ma np SL65 Black Series z 2009 w salonie, tylko jakaś popierdółka. No i to Subaru jedno co w czwórce było normalnie, tutaj za "zaporami", albo zapłać 20mln na aukcji.
Opublikowano 2 minuty temu2 min 5 hours ago, McDrive said:Jeżeli chodzi o auta, to najgorszy jest pomysł z tymi dostępnymi tylko w miesięcznych eventach np. Porsche gt3 rs praktycznie nie szło zdobyć na aukcjach. Skoro jest lista tego jakie eventy były w przeszłości, to co szkodzi dać możliwość rozegrania ich ponownie tylko w singlu.Taki "urok" współczesnych gier, masz się logować co tydzień bo FOMO. Sam tak robiłem przez dobry rok, odpalałem ze zmianą sezonu, robiłem auta i zapominałem na tydzień, a większością nawet nie jeździłem.