Opublikowano 25 sierpnia25 sie Jeżeli chodzi o auta, to najgorszy jest pomysł z tymi dostępnymi tylko w miesięcznych eventach np. Porsche gt3 rs praktycznie nie szło zdobyć na aukcjach. Skoro jest lista tego jakie eventy były w przeszłości, to co szkodzi dać możliwość rozegrania ich ponownie tylko w singlu.
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Boli że nie ma np SL65 Black Series z 2009 w salonie, tylko jakaś popierdółka. No i to Subaru jedno co w czwórce było normalnie, tutaj za "zaporami", albo zapłać 20mln na aukcji.
Opublikowano 25 sierpnia25 sie 5 hours ago, McDrive said:Jeżeli chodzi o auta, to najgorszy jest pomysł z tymi dostępnymi tylko w miesięcznych eventach np. Porsche gt3 rs praktycznie nie szło zdobyć na aukcjach. Skoro jest lista tego jakie eventy były w przeszłości, to co szkodzi dać możliwość rozegrania ich ponownie tylko w singlu.Taki "urok" współczesnych gier, masz się logować co tydzień bo FOMO. Sam tak robiłem przez dobry rok, odpalałem ze zmianą sezonu, robiłem auta i zapominałem na tydzień, a większością nawet nie jeździłem.
Opublikowano 25 sierpnia25 sie 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Boli że nie ma np SL65 Black Series z 2009 w salonie, tylko jakaś popierdółka. No i to Subaru jedno co w czwórce było normalnie, tutaj za "zaporami", albo zapłać 20mln na aukcji.Ten black czasem przegrał dwa tygodnie temu w głosowaniu?
Opublikowano 24 września24 wrz Japonia potwierdzona przy okazji TGS? Może jeszcze na Switcha? XGS będzie liczyć kwit jak pojebane.
Opublikowano 24 września24 wrz Mogliby też zrobić mix Niemiec, Austrii i Szwajcarii. Autostrady, offroad w lasach, i górskie, zimowe drogi. Z porami roku też by problemu nie było, żeby były jak w czwórce. Ale to wszystko można też w Japonii osadzić.
Opublikowano 24 września24 wrz Niemcy pojawiały się już tutaj wielokrotnie i z racji pewnej swojskości byłby to dla mnie ciekawszy temat niż Japonia.Jakkolwiek zbliżą się do czwórki będzie to dla mnie ogromny sukces.
Opublikowano 24 września24 wrz Też bym wolał takie klimaty niż Japonia. Japonia powinna być po 4. Hajp mi opadł na nią. Aczkolwiek wiadomo, ze nawet jeśli bedzie Japonia to i tak banger bo co FH zawsze dostarcza.
Opublikowano 24 września24 wrz Taka Szwajcaria siadłaby pięknie. Alpy, wioski, ale też cieplejsze rejony z palmami. Bardzo malowniczy i skondensowany kraj, gdzie wszędzie jest pięknie
Opublikowano 24 września24 wrz Austria-Szwajcaria-Niemcy. No po prostu jeździł bym jak dziki po Alpach, wokół Jeziora Bodeńskiego, po Bawarii, Wiedniu, Zurychu i Monachium. Piękne miejscówki Edytowane 24 września24 wrz przez Homelander