Skocz do zawartości

Gry i coraz mniej czasu

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, Mejm napisał:

Jest dopiero poczatek marca a juz wiesz, ze pod koniec roku bedzie dziecko?

13 grudnia zapłodnienie, test pozytywny pod koniec grudnia, na początku stycznia pierwsza wizyta u lekarza, termin na 12 września. Pierwszy trymestr skończony (mówią, że najgorszy bo w tym czasie często dochodzi do poronień) tak więc optymistycznie zakładam, że już raczej pewne.

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• figaro bierze prysznic 2 razy dziennie tylko żeby popłakać jak nikt nie widzi

• Schranz1985
    Schranz1985

No raczej xD. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

• No myślę ,że tutaj jest problem, zaliczyłem wszystkie główne misje, z 3 zakończenia i wszystkie fabularne poboczne (oprócz jednej bo mam błąd xD) i spędziłem w gierce 42h. No nie wiem co ty tam tyle r

Opublikowano
22 minuty temu, creatinfreak napisał:

13 grudnia zapłodnienie, test pozytywny pod koniec grudnia, na początku stycznia pierwsza wizyta u lekarza, termin na 12 września. Pierwszy trymestr skończony (mówią, że najgorszy bo w tym czasie często dochodzi do poronień) tak więc optymistycznie zakładam, że już raczej pewne.

a mi się wydawało że lucek był skrajnie ekstrawertyczny

Opublikowano
22 minuty temu, creatinfreak napisał:

Nigdy nie powiedzilabym o polowie wrzesnia "koncowka roku" ale ok.

Opublikowano
Godzinę temu, creatinfreak napisał:

Pobudka 5:30, 6-14 praca, odbieram córkę  z przedszkola, 15 wraca żona i robimy coś  wszyscy razem, 18:30 kolacja, 19 kąpiel młodej, czytam jej i 20-20:30 śpi, chwilę pogadać/pobawić się z żoną i później gierki do 23-24.

Chciałbym dobrze funkcjonować śpiąc tylko 5,5h:pechowiec: 

Opublikowano

Zacznij morsowac jak ekolega.

No ja tez nie widze spania 5,5h po robocie + jakies aktywnosci z dzieckiem a jeszcze zone trzeba zadowolic. Jestem graczem a nie strongmanem.

Opublikowano

Ja jak mam na 6:00 do roboty to wstaję o 4:50 mimo, że mam 10min drogi do roboty. Po prostu nie lubie sie rano spieszyć. A i tak najlepsze były zmiany w lidlu na 4:30 XD wstawanko o 3:20 i śniadanie.

Opublikowano

o właśnie gdzie ty creatinfreak pracujesz że masz buzik pół godziny przed robotą? u siebie w salonie? :shieeet:

ja też zawsze lubię mieć tak z co najmniej 2h między budzikiem a robotą, ale ostatnio rano przyjemniej się wstaje bo zawsze pół odcinka Top Gear (sezon 8 aktualnie :banderas:) wlatuje do śniadanka

a czas na gry? XD 
no kilka razy w tygodniu po 1-2h się zdarzy czasami, niby nie taki najgorszy wynik, ale na jakiekolwiek sensowne granie w cokolwiek z fabułą to jednak za mało dla mnie i pykam w koło tylko w jakieś sportówki/tycoony/animal crossing 

Opublikowano
31 minut temu, maciucha napisał:

a mi się wydawało że lucek był skrajnie ekstrawertyczny

Wg mnie dalej za mało informacji. 13 grudnia to była niedziela. Czyli dzień wolny. Nie mogli tego robic o g12 bo msza, zatem bardziej rano albo pod wieczór. No nie wiem, czuję że prawie wszystko układa się w całość, ale jakby jeszcze niedosyt.

Spoiler

Dobra. Beka beką, ale jeśli biologia nie okaże się qrwą (czyli nie wystąpią te ryzyka co wymieniał @creatinfreak), to też będę mial jeszcze mniej czasu na gry w Q4 2021 :rayos:

Opublikowano

musicie miec panowie grubaśne portfele jak was stać na chodzenie po ginekologach w środku tej srandemii :rayos: 

Opublikowano

USG można przez teleporade, darmowe appki są od tego.

Opublikowano

Jeśli białe, brzydkie i ciężkie to raczej PS5.

Opublikowano

jako że nie życzę ci ani małego żółtego, ani dużego czarnego, niechaj już będzie to ps5

Opublikowano

Zachodzenie w ciaze po tych zje.banych ustawach antyaborcyjnych od pisu. Gratuluje silnej psychy panowie.

Opublikowano

No nie mowie, że nie bylo to jakaś tam kwestią, ale co, wszyscy mają zaprzestać r o z m n a z a n i a.

Chyba zawsze można zagranico jak coś. Chujtam odpukac, będzie dobrze.

Opublikowano

Wiadomix, ale zawsze to jeden czynnik stresogenny wiecej.

Opublikowano

Mam 5min max samochodem do pracy, tak więc wstaje, siku, jakaś kanapka/banan/jogurt, myje zęby, ubieram się i wychodzę. Kawkę już w pracy pije. Co do spania to nawet jak się wcześniej położę to i tak po tych 5h się budzę ( dobrze, że spojrzę na zegarek, przewracam się na drugi bok i dalej śpię) tak więc sam mój organizm się przyzwyczaił, a w weekend mam te 2h więcej snu.

@_Red_ gratki!!

Co do dziecka no zachciało nam się drugiego to się zrobiło, a że zdrowi, z pierwszym dzieckiem żadnych problemów to co się człowiek ma bać na zapas. Z optymizmem panowie. Kiedyś dzieci podrosną/wyprowadzą się/wyjadą na studia i będzie można grać do woli :yao:

Opublikowano

Ten telefon to jest choroba, jebane FOMO, gram i też co chwilę sprawdzam forumek, pepper czy jakieś promo nie ucieka, tu fejsik albo grupka z Messengera/whatsappa 

I tak ucieka wieczór za wieczorem z piwkiem i telefonem w ręku

Opublikowano

Nawet teraz poszedłem do pokoju pomachać hantelkami, zaraz zaczne, jeszcze tylko szybkie sprawdzenie fejsa, foruma, wykresu gieldowego.

Jprdle, wyrzuce to przez okno zaraz.

Opublikowano

Nie zapomnij jeszcze jak będziesz leżał w łóżku pod kołderką sprawdzić czy aby na pewno można iść spokojnie spać.

Opublikowano

Wlasnie polozylem sie z zamiarem poczytania cdaction.

Opublikowano

Wtedy do 1:00 ogladam smieszne memy z kotami, a potem dziwie sie, ze niewyspany chodzę.

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Zachodzenie w ciaze po tych zje.banych ustawach antyaborcyjnych od pisu. Gratuluje silnej psychy panowie.

Ale mutanci to jest może 1% max, więc pełen chillout.

Opublikowano
Nie zapomnij jeszcze jak będziesz leżał w łóżku pod kołderką sprawdzić czy aby na pewno można iść spokojnie spać.
No raczej xD.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

19b74de4223da4a82986933c98c609de.jpg