Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Patronite.pl

Featured Replies

Opublikowano

Nie miałem kasy na koncie w dniu ściągania kasy przez patronite (płacę paypalem). No i kurde niby napisali że będą jeszcze próbować pobrać, ale od 28.06 minęło już trochę i dalej cisza. Jak jutro nie ściągną, to chyba anulować i od nowa zapłacić?  

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 275,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety wirus rozłożył mnie i rodzinkę, więc ciężko było się udzielać a wątek widzę grubo spuchł. Odniosę się na szybko tylko do liczb. Poprosiłem Roberta aby zmienił trochę opisy progów i wyjaśnił j

• Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę.   Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęł

• Do tej pory wstrzymywałem się z opinią, bo widziałem, że cały ten patronite, progi, bonusy i zachęty zmieniały się kilka razy dziennie i raz wyrażone zdanie straci ważność po kilku godzinach, gdy zmie

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):

Nie miałem kasy na koncie w dniu ściągania kasy przez patronite (płacę paypalem). No i kurde niby napisali że będą jeszcze próbować pobrać, ale od 28.06 minęło już trochę i dalej cisza. Jak jutro nie ściągną, to chyba anulować i od nowa zapłacić?  

Nie wiem jak to u nich działa, ale już nauczony doświadczeniem sprawdziłem listę oczekujących, bo z aktywnych Cię wycięło :). Tak że jesteś na liście jutro do wysyłki numeru jak mi tylko drukarnia dowiezie. Zawierzam Ci grzybiarz! 

Opublikowano

Dzięki! To wieczorem anuluję i aktywuje ponownie (gdyby nie ściągnęli sami), zależy mi na tym papierowym wydaniu extreme plusa, więc no myślę że to się uda przed wysyłką. 
(napisałem też do patronite)

Opublikowano

Odpisali:

Dzień dobry,

system PayPal podejmie jeszcze 3 próby pobrania (co 5 dni każda). Jeśli w tym czasie nie uda się pobrać tej kwoty subskrypcja zostanie automatycznie anulowana

—-

także trochę lipa bo wychodzi na to że „w pompę” dostałem te bonusy związane z patronite, a 5 dni to jednak za długi termin myślę. 

Opublikowano
8 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Odpisali:

Dzień dobry,

system PayPal podejmie jeszcze 3 próby pobrania (co 5 dni każda). Jeśli w tym czasie nie uda się pobrać tej kwoty subskrypcja zostanie automatycznie anulowana

—-

także trochę lipa bo wychodzi na to że „w pompę” dostałem te bonusy związane z patronite, a 5 dni to jednak za długi termin myślę. 

Nie no luz, spokojnie czekajmy :). 

Opublikowano

To jak, jutro 12.00 lipcowy Patronite czy dla odmiany coś wieczorem? Tym razem w zestawach: puzzle Assassin’s Creed: Syndicate , steelbook Octopath Traveler II, Forspoken - premium character cards, skarpetki z Wiedxmina i figurka z Cyberpunka - potem ogarnę jakąs fotę. 

Opublikowano

Dojeb im o trzeciej w nocy. 

Ja i tak mam bana, hehe.

Opublikowano
5 godzin temu, Perez napisał(a):

To jak, jutro 12.00 lipcowy Patronite czy dla odmiany coś wieczorem? Tym razem w zestawach: puzzle Assassin’s Creed: Syndicate , steelbook Octopath Traveler II, Forspoken - premium character cards, skarpetki z Wiedxmina i figurka z Cyberpunka - potem ogarnę jakąs fotę. 

12 git, potrzebuje tego steelbooka

Opublikowano

Dobra, wjedziemy z tym w czwartek, a jutro info na Patronite, bo już dzisiaj padam, a nie chcę, żeby znowu wyszło, że większość nie dostała maila.

Opublikowano

Tak jak pan Kmiot mówi, 11:41 punkt zameldował się na skrzynce.

Opublikowano

Oki, thx, wielkie dzięki. To może mi coś testowy tylko nie zatrybił. 

Opublikowano

Człowiek budziki nastawia, robotę przerywa,  odświeża stronę co sekundę, odpowiada błyskawicznie a i tak za późno :P Panowie ta formuła jest do kitu!

Tego pakieciku żałuję bardziej niż poprzedniego :(

Opublikowano

Eskimos zrobił w chuja Michała K, bo ten się chyba zasugerował pierwszym strzałem w 4,99 i też tak wpisał, a Eskimos potem cyk: poprawka na 4,90 xd

Opublikowano
3 minuty temu, Kmiot napisał(a):

Eskimos zrobił w chuja Michała K, bo ten się chyba zasugerował pierwszym strzałem w 4,99 i też tak wpisał, a Eskimos potem cyk: poprawka na 4,90 xd

takie poprawki to chujnia, 1 odpowiedz na konto powinna byc

Opublikowano
3 minuty temu, Kmiot napisał(a):

Sama prawda. Bo pytanie przeczytałem i mowie kurwa 3,90 albo 4,90 patrze koment 4,99 i wpisałem to samo xd w kiosku własnoręcznie nr jeden kupiłem. 
 subskrybuję anuluje !!!!

Opublikowano

Ignorować tych z poprawkami i tych którzy nie sprecyzowali waluty :leo:

Opublikowano

Steelbook wygrany, w sumie tylko na tym mi zalezalo :obama:

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał(a):

takie poprawki to chujnia, 1 odpowiedz na konto powinna byc

Niby tak, miałoby to sens, ale to trzeba uwzględnić w przyszłym regulaminie, bo teraz to już po zawodach. Swoją drogą i tak imponujące: niektórzy nie zdążyli udzielić jednej odpowiedzi, a @Eskimos zdążył dać dwie.

4 minuty temu, jimmy napisał(a):

Ignorować tych z poprawkami i tych którzy nie sprecyzowali waluty :leo:

I tych z kropką czy przecinkiem? 

Gratulacje Panowie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Kmiot napisał(a):

I tych z kropką czy przecinkiem? 

Tylko tych z brakiem poczucia humoru :)

Opublikowano

No mi też zależało najbardziej na Steelbooku, ale w sumie trochę się obawiam, że w przyszłych boxach będzie więcej rzeczy, które by mi siadły :problem:. No ale nic to za pół roku znowu :D