Opublikowano piątek o 17:354 dni Tez myslalem ze trailer w koncu przynajmniej dostarczy informacji o dacie premiery fulla.
Opublikowano sobota o 13:423 dni Po ich tempie działania i tym że wspierają Poe1 to na fulla poczekacie sobie do polowy/konca 27 roku Edytowane sobota o 13:493 dni przez Szymek
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Był taki moment ze grałem maniakalnie po 10h dziennie że 2 msc ( L4 po operacji barku)o byłem na takiej wkrętcę że nic mi nie przeszkadzało.Natomiast teraz za każdym razem między jednym a drugim tytułem jak wpadnę na pomysł, "a odpalę se poe zanim gierka przyjdzie :to po 20 min puszczam belta, głowa i oczy bolą.Na prawdę nie mogę patrzeć na te permanentne chrupanie i dynamiczna rozdzialke.Kocham tą grę ale chyba wcześniej jak na ps6 nie wrócę. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Schranz1985