Opublikowano 21 listopada21 lis Tez myslalem ze trailer w koncu przynajmniej dostarczy informacji o dacie premiery fulla.
Opublikowano 22 listopada22 lis Po ich tempie działania i tym że wspierają Poe1 to na fulla poczekacie sobie do polowy/konca 27 roku Edytowane 22 listopada22 lis przez Szymek
Opublikowano 25 listopada25 lis Był taki moment ze grałem maniakalnie po 10h dziennie że 2 msc ( L4 po operacji barku)o byłem na takiej wkrętcę że nic mi nie przeszkadzało.Natomiast teraz za każdym razem między jednym a drugim tytułem jak wpadnę na pomysł, "a odpalę se poe zanim gierka przyjdzie :to po 20 min puszczam belta, głowa i oczy bolą.Na prawdę nie mogę patrzeć na te permanentne chrupanie i dynamiczna rozdzialke.Kocham tą grę ale chyba wcześniej jak na ps6 nie wrócę. Edytowane 25 listopada25 lis przez Schranz1985
Opublikowano piątek o 07:315 dni No to pograne rano. Po uj to zapowiadac na piatek zamiast na " prawie sobota ".
Opublikowano sobota o 08:174 dni Druid to najlepsze co spotkało grę od premiery. Fantastycznie się gra i chce się żonglować skillsami, innymi postaciami mi się nie chciało, Lighting zwykle i jazda.
Opublikowano sobota o 10:424 dni 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Druid to najlepsze co spotkało grę od premiery.Fantastycznie się gra i chce się żonglować skillsami, innymi postaciami mi się nie chciało, Lighting zwykle i jazda.Fajnie wiedzieć, nie mogę się doczekać aż wrócę do domu z urlopu : D
Opublikowano niedziela o 19:503 dni odpaliłem z ciekawości nowy sezon i zajebiście się gra tym Druidem. Przemiana w wilka i jazda.
Opublikowano niedziela o 20:153 dni W końcu nie mam uczucia, że spamuje tylko jeden przycisk. Mega postać.
Opublikowano poniedziałek o 13:232 dni Potwierdzam, włączyłem sobie wczoraj o 17 i skończyłem o 23 tylko dlatego, że do pracy o 6 trzeba wstać. A na początku już miałem wyłączyć, bo przechodzić to samo czwarty raz, a tym bardziej, że niedawno grałem witchką i nabiłem z 30 godzin. Ale pograłem jeszcze trochę i kurde jak się wciągnąłem xD ale co do tego spamowania jednego przycisku to nie wiem, skacze wilkiem na mobka żeby zrespić swoje wilki, potem lodowy pazur ciach pach i prawy przycisk myszy, żeby mobki wybuchały z pasywki, więc przez te pare godzin to się grało podobnie ale i tak mega fajnie xd w ogóle jakoś mi się wydaje, że zwiększyli drop orbów? Strasznie dużo mi ich leciało.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Fajna ta nowa liga, i Druid też ciekawy, wczoraj do 1 grałem. Póki co gram wilkołakiem pod lód herald of ice
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ten Druid jest tak spoko ze juz drugiego robie ( nie chcialo mi sie resetowac Ascendency i robic kopyrtkow ) i z Niedzwiedzia Shamana zrobilem Wilka Oracle i oba sa zajebiste ale... Niedzwiedz ma w sobie tyle Clunku i niedojebania ze mi sie grac odechcialo xD Rampage blokujacy sie o niewidzoczne zdzbla trawy czy kawalek piksela z jakiejs sciany obok @_@ Wilk za to to peak PoE i lece nim juz do konca lvl 90+
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 10 minut temu, wet_willy napisał(a):Ten Druid jest tak spoko ze juz drugiego robie ( nie chcialo mi sie resetowac Ascendency i robic kopyrtkow ) i z Niedzwiedzia Shamana zrobilem Wilka Oracle i oba sa zajebiste ale... Niedzwiedz ma w sobie tyle Clunku i niedojebania ze mi sie grac odechcialo xD Rampage blokujacy sie o niewidzoczne zdzbla trawy czy kawalek piksela z jakiejs sciany obok @_@ Wilk za to to peak PoE i lece nim juz do konca lvl 90+U Ciebie tez druid jest taki papierowy? Jak grałem monkiem czy witch to nie miałem problemu z przeżywalnością, a tutaj mam dps chyba spoko, ale muszę się ciągle pilnować i rolować jak pojebany. Chyba że to kwestia jakichś bonów w eq? Nie jestem za dobry w takie gierki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zero problemow na razie Niedzwiedziem od poczatku staram sie miec Pure Armour a Wilkiem to w sumie nie wiem bo jak nic sie nie rusza to ciezko powiedziec xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 8 minut temu, rafanus2 napisał(a):U Ciebie tez druid jest taki papierowy? Jak grałem monkiem czy witch to nie miałem problemu z przeżywalnością, a tutaj mam dps chyba spoko, ale muszę się ciągle pilnować i rolować jak pojebany. Chyba że to kwestia jakichś bonów w eq? Nie jestem za dobry w takie gierki.Mój druid też papierowy. Szybko pada.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Klase melee zawsze jakos mają szybszy wpierdol bo bliżej przeciwników, ja wilkiem póki co coś tam idę w armor i energy shield
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wilkołak pod RAGE, zero problemów i wpierdol konkretny. Liga moim zdaniem w chuj średnia, start mizerny. Wiadomo Druid robi robotę, ale bugi gonią bugi i ekonomia leży.