Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nowa mechanika ligowa bardzo słaba, szczególnie w porównaniu do poprzedniej. Zajmuje zbyt dużo czasu a nie daje zbyt wiele. Dziś ma być patch który ma ją poprawić, zobaczymy.Farmi się za to dużo przyjemniej bez koniecznosci szukania wież tylko, że teraz jest bardzo duża różnica pomiędzy mapką z 3 tabletami zwiększającymi "effectivness" potworków i z 6-8 modami vs mapa np z 5 modami 2 tabletami tylko z rarity. Do tego rarity na ekwipunku, mam wrażenie, że jest jeszcze ważniejsze niż wcześniej. Zanim zacząłem juicować mapki i biegać z rarity mało co mi leciało.Headhunter wczoraj zdobyty, dziś muszę pod niego jakoś build zmodyfikować
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, UberAdi napisał(a):Do tego rarity na ekwipunku, mam wrażenie, że jest jeszcze ważniejsze niż wcześniej. Zanim zacząłem juicować mapki i biegać z rarity mało co mi leciało.Headhunter wczoraj zdobyty, dziś muszę pod niego jakoś build zmodyfikowaćGratkidla mnie najwazniejszy itemki do endgamu (w poprzedniej lidze pierwszy raz go uzywalem)A tym juicem to warto jak najwiecej w miare mozliwosci i wszedzie bo sie to po prostu zawsze zwraca Co do przezywalnoscie to ogolnie jest tak ze jak padacie to znaczy ze wybraliscie na drzewku za duzo notek od DPS ;) martwi dps nie zrobicie wiec pierwsze co robicie to obronę.Co ten skill mieli bossów https://www.xbox.com/play/media/uGGRBZgAK9 Edytowane 54 minuty temu54 min przez Szymek
Opublikowano 7 minut temu7 min Ja zacząłem ligę oczywiście Druidem niby pod miśka z wiwerną z tyłu głowy, ale na samym początku poleciał mi Lifespring +3 i wybór był jasny: ROŚLINOMIOTACZ Kończę właśnie 3 akt swoim wegańskim Wyroczniem na SSFHC.