Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euro 2020(1) - Typer

Featured Replies

Opublikowano

Spoznialskich i zapominalskich proponuje nie wywolawac. Tak jak w losowaniach u Kmiota. Jak masz wazniejsze sprawy na glowie to twoja strata. Przy okazji konkurencji sie pozbedziemy :cool:

• Odpowiedzi 550
  • Wyświetleń 50,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszystko wiadomo  golab 53 lukaszt_89 48 Figuś 47    @golab  @lukaszt_89  @Figuś   Szacun dla wsz

• Ok, wstępna lista gotowa, całkiem prawdopodobne, że do czasu wyników zdążę coś dorzucić do puli, bo z paroma tytułami jeszcze się waham czy chcę je sobie zostawić w kolekcji. Więc lista może się jeszc

• No nie najlepiej, moze powinnismy oddzielic prawdziwych znawcow futbolu a takich schabkow wjebac do pucharu intertoto. Niech tam sie bija o karnet na wesole miasteczko

Opublikowano

Oj proszę proszę o wyjątek :facepalm: Coś mi się ubzdurało, że dzień przerwy dzisiaj 

Opublikowano
  • Autor

To czekam na głosy, niech wstawi typy (poza Finlandia - Rosja, to juz na pewno odpada), zobaczymy co z tym zrobic

Opublikowano

Nie no, reszte jego typow to ja tam proponuje przyjac :lapka: Fin-Ros oczywiscie odpada

Opublikowano

Dziękuję pięknie i przepraszam za kłopot 

Turcja-Walia 2-0
Włochy-Szwajcaria 1-2
Ukraina-Macedonia Płn 2-0
Dania-Belgia 1-3
Holandia-Austria 0-0
Szwecja-Słowacja 3-1
Chorwacja-Czechy 2-1
Anglia-Szkocja 2-0
Węgry-Francja 0:4
Portugalia-Niemcy 1-3
Hiszpania-Polska 3-1

Opublikowano

Włochy-Szwajcaria 2:1
Ukraina-Macedonia płn 2:1
Dania-Belgia 1:3
Holandia-Austria 2:1
Szwecja-Słowacja 2:2
Chorwacja-Czechy 1:0
Anglia-Szkocja 3:0
Węgry-Francja 1:4
Portugalia-Niemcy 2:3
Hiszpania-Polska 2:1

Jak już po ptokach, to luzik :shieeet:

Opublikowano
  • Autor

Brak typów wicelidera i mimo wszystko bardzo mało trafionego 3:0 dla Włochów nieco wywróciło tabele :dunno:

puszkin 16
Welna 16
luk_ash 15
kanabis 14
ofsajd 14
Kmiot 14
Figuś 14
Kosmos 14
Opublikowano

Zapisze sobie ten post bo pewnie jest to moje ostatnie posiedzenie na szczycie tabeli

Opublikowano
5 godzin temu, Bartg napisał:

Brak typów wicelidera i mimo wszystko bardzo mało trafionego 3:0 dla Włochów nieco wywróciło tabele :dunno:

puszkin 16
Welna 16
luk_ash 15
kanabis 14
ofsajd 14
Kmiot 14
Figuś 14
Kosmos 14

Podoba mi się ta tabela, zwłaszcza że wyniki podaje na pałę bez zbędnych analiz i do tej pory obejrzałem tylko mecz otwarcia i naszych pokrak XD

Opublikowano
  • Autor

Pewnie dlatego takie dobre trafienia, overthinking to nie jest dobra rzecz w typerku.

Opublikowano
  • Autor

Jest dobrze, plan nie trafienia żadnego dokładnego wyniku sprawdza się doskonale :trophy_gold:

Welna 21
Robak 20
puszkin 19
luk_ash 19
kanabis 19
Kmiot 19
Figuś 19
lukaszt_89 19
Opublikowano

Robak jaka kolejka życia luknijcie :obama:

Opublikowano
  • Autor
6 minutes ago, kanabis said:

Trzeba Mariana Banasia wezwać, żeby sprawdził temat bo to mocno podejrzane

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

No już sobie wczoraj zasymulowałem, że jakbym u buka na 1 kuponie ostatnie 4 mecze miał wrzucone dokładne wyniki to za dwójeczkę by wyszło 13 tysi :D A ja jakieś durne łączniki wrzucałem...

Ale wiadomo, że jakbym to obstawił to by nie weszło, więc fajnie, że chociaż w typerku się udało :banana:

Opublikowano

Ja wczoraj wyjalem 560 za 150. Zawsze cos. Poszlo na italie, ukraine i holandie. Jak sie przejzy drabinke to spoko mozna pewniaczki obstawic kto wejdzie do cwiercfinalu lub polfinalu. Tym bardzien ze na tym turnieju praktycznie zero niespodzianek jesli chodzi o najmocniejsze reprezentacje.  Obstawienie na hiszpanie, holandie i danie na najblizsze spotkania tez mysle ze kupon formalnosc. Wiadomo nie sa to ogromne sumy ale potrojenie wkladu za tak prawdopodobne zdarzenia to imo spoko opcja. 

Opublikowano
8 minut temu, kanabis napisał:

Obstawienie na hiszpanie

Granie przeciw Polsce? Będzie 0-0 

Spoiler

:kaz:

Opublikowano

Nie no, tragedii nie ma, ma się trochę tego farta.

Ciekawy jestem jak rozwiążemy kwestię nagród, jeśli będzie więcej niż jeden zwycięzca/drugie/trzecie miejsce. :reggie:

Książki ode mnie to nie problem, bo pula na tyle szeroka, że mogę nagrodzić więcej osób i możemy ustalić, że w przypadku ex-aequo pierwszeństwo w wyborze nagród ma ten, kto trafi więcej bezpośrednich wyników. Ale co zrobić z jednym padem, jedną Yakuzą i PRZEDE WSZYSTKIM jednym steelem CP2077?

No? Lepiej, żeby nie trzeba było się o fanty napierdalać.

Opublikowano

Akurat jesli chodzi o naszych orlow ZAWSZE mozna liczyc ze jednak niespodzianki nie sprawia :) Chyba jedyna jak zyje 32 lata to te 2-0 z niemcami. Pamietam ze jak jechalem autem i uslyszalem wynik do przerwy to poszulem taki konfjuz jakby mi ktos lsd pod język podlozyl. Takie to bylo nieprawdopodobne.

Nie no badzmy powazni, szwecje uratowala badz co badz dobra gra w defensywie. Nieskutecznosc hiszpanow swoja droga ale bledow w obronie raczej szwedzi nie popelniali. A nasi? Raz dwa sie pogubia, przy 80% posiadaniu hiszpanow pewnie sami sobie pierdolna bramke. 

Opublikowano
1 minutę temu, Kmiot napisał:

Nie no, tragedii nie ma, ma się trochę tego farta.

Ciekawy jestem jak rozwiążemy kwestię nagród, jeśli będzie więcej niż jeden zwycięzca/drugie/trzecie miejsce. :reggie:

Książki ode mnie to nie problem, bo pula na tyle szeroka, że mogę nagrodzić więcej osób i możemy ustalić, że w przypadku ex-aequo pierwszeństwo w wyborze nagród ma ten, kto trafi więcej bezpośrednich wyników. Ale co zrobić z jednym padem, jedną Yakuzą i PRZEDE WSZYSTKIM jednym steelem CP2077?

No? Lepiej, żeby nie trzeba było się o fanty napierdalać.

Chyba najsprawiedliwiej by bylo po prostu w pierwszej kolejnosci przy remisie liczyc trafione dokladne wyniki. A potem to nie wiem. Losowanie ksyw ze sloika przez mame Bartga chyba

Opublikowano
  • Autor

Tak to bedzie pierwsze kryterium - trafienia za 3 pkty, potem proponuje trafienie mistrza, wice i krola. Chyba po tylu krokach remisu nie bedzie :dunno:

Opublikowano
3 minuty temu, kanabis napisał:

Akurat jesli chodzi o naszych orlow ZAWSZE mozna liczyc ze jednak niespodzianki nie sprawia :) Chyba jedyna jak zyje 32 lata to te 2-0 z niemcami. Pamietam ze jak jechalem autem i uslyszalem wynik do przerwy to poszulem taki konfjuz jakby mi ktos lsd pod język podlozyl. Takie to bylo nieprawdopodobne.

Nie no badzmy powazni, szwecje uratowala badz co badz dobra gra w defensywie. Nieskutecznosc hiszpanow swoja droga ale bledow w obronie raczej szwedzi nie popelniali. A nasi? Raz dwa sie pogubia, przy 80% posiadaniu hiszpanow pewnie sami sobie pierdolna bramke. 

Ja miałem zawsze problem ze stawianiem przeciwko 'naszym'. Z jednej strony się im kibicuje, z drugiej strony kasa czeka.

1 minutę temu, Bartg napisał:

Tak to bedzie pierwsze kryterium - trafienia za 3 pkty, potem proponuje trafienie mistrza, wice i krola. Chyba po tylu krokach remisu nie bedzie :dunno:

Proponuję, mimo wszystko ustalić, że w takim przypadku pierwsze miejsce wędruje do tego który pierwszy oddał typu w...  tu do ustalenia (finał, ćwierćfinały, 1 kolejka - tu trochę lipa bo już się odbyła).

Opublikowano
  • Autor

Nie no pierwsze kryterium liczymy trafione od poczatku mecze za 3 pkty.