Opublikowano 18 sierpnia18 sie Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):nosz kurwa, jeszcze jakby coś innego padło, ale żadnego innego problemu nie ma xdhttps://www.amazon.pl/dp/B0DYYGDB2V?th=1ostatnio te kupiłem i odświeżyłem gałki bo też już wypolerowane
Opublikowano 19 sierpnia19 sie niby spoko, ale wolałbym coś zbliżonego do oryginału... no i całkowicie odpadła, więc na zużytą gumę (xd) nie założę
Opublikowano 19 sierpnia19 sie ma ktoś taki problem z padem od Xboxa series s/x ze nie może się połączyć z PC ,mam komunikat podłączony a po chwili odłączony i tak kilka x ;/? ktoś wie gdzie może być problem
Opublikowano czwartek o 20:005 dni W dniu 18.08.2026 o 23:01, Atherius napisał(a):Ładnie wypolerowałeś te analogi, ostatni raz mi się takie coś zrobiło w padzie od x360 po setkach godzin w fifie.czysta loteria...u mnie w limonkowym wysiadl bardzo szybko w stosunku do ilosci przegranych h. Uzywany jak ziomek wpadl na Fife. Sam uzywam dwoch Elitek. Nie trafisz kolego za tym Od tygodnia testuje Gamesire G7 Pro Zenless Zone Zero Edition i jakie to jest cudo techniki za 500 zl to nie mam pytan. Guziczki na mikrostykach, cichutkie, wielkoscia niemal identyczny jak oryginalny pad od XsX, drazkow, nakladek, paneli tyle ze nie da sie zliczyc ;) Sa takie bajery nawet ze pad sam uruchamia konsole gdy go unosimy ze stacji ladujacej. Jest oczywiscie pudeleczko do przechowywania i 4 dodatkowe guziczki. A tych technicznych nazw i bajerow nawet nie bede wymianial. Zaluje ze nie kupilem wczesniej wersji G7P Pro jak bralem drugi raz Elitke :(
Opublikowano piątek o 04:295 dni 8 godzin temu, Szymek napisał(a):czysta loteria...u mnie w limonkowym wysiadl bardzo szybko w stosunku do ilosci przegranych h. Uzywany jak ziomek wpadl na Fife. Sam uzywam dwoch Elitek. Nie trafisz kolego za tym Nie loteria, tylko między innymi sól na dłoniach (nie chodzi o tłuste, niemyte łapy tuż po jedzeniu czipsów, wystarczy sam nadmiar soli w organizmie) + pocące się ręce/palce. Co tam jakaś guma, kiedy u mnie już po roku plastik na myszy pecetowej błyszczy jakbym go wypolerował (prawy klik, oparcie kciuka).
Opublikowano piątek o 06:585 dni Nigdy nie jem jak gram i praktycznie się nie pocę, nawet w 40 stopniowe upały, więc to tylko kwestia zaciekłego grania i setki tysięcy potarć palca o gumiaka.Z nakładek polecam trochę droższe, ale nieporównywalnie lepsze jeśli chodzi o kontrolę, skull and co, moje ulubione to te środkowe.
Opublikowano piątek o 09:465 dni 2 godziny temu, Atherius napisał(a):Nigdy nie jem jak gram i praktycznie się nie pocę, nawet w 40 stopniowe upały, więc to tylko kwestia zaciekłego grania i setki tysięcy potarć palca o gumiaka.Nie chodzi o "jedzenie jak grasz", tylko nadmiar soli w organizmie tak po prostu. Nagromadzony. Jeśli dłonie ci się nie pocą podczas długiej, intensywnej napierdalanki w jakieś strzelanki online albo gry sportowe, no to zazdroszczę, chociaż w 100% w coś takiego nie uwierzę na słowo. Może masz casualowe podejście do grania? No i kwestia jakości samej gumy. Skoro grasz na nakładkach. Edytowane piątek o 09:475 dni przez krzysiek923