Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Plague Tale: Requiem

Featured Replies

• Odpowiedzi 984
  • Wyświetleń 82,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• grafika jest piekna (zwlaszcza "z daleka", z bliska juz mniej ale i tak), klimat sie wylewa z ekranu, gameplay to w sumie poki co to samo co w jedynce, jade teraz 3 chapter i jak na razie jest troche

• Podobny poziom co HFW, ale tam mamy otwarty świat i 60 fps  więc nawet nie ma co porównywać, bo wtedy szczury przegrywają. No ja nie za bardzo słyszę muzykę w grze, bo słuchawek nie mam do xboxa,

• Dokładnie tak, choć ja oceniam przeskok z 7 na 9/10 - idealnej noty nie dam, ale kuźwa dawno tak gra nie wciągnęła mnie swoją historią, świetnie napisanymi, wiarygodnymi relacjami międzyludzkimi i ogó

Opublikowano

Ja przeszedłem całość z francuskim dubbingiem i polecam każdemu, wydaje mi się ze idealnie pasuje do klimatu. Dwójeczkę obowiązkowo też z dublażem żeli papą

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 25.03.2022 o 18:24, drozdu7 napisał:

Ja przeszedłem całość z francuskim dubbingiem i polecam każdemu, wydaje mi się ze idealnie pasuje do klimatu. Dwójeczkę obowiązkowo też z dublażem żeli papą

Ja zacząłem na PieCku, ale z braki GPU odpuściłem przy końcówce, gdzie się chowamy za wozem i musimy krzyżowców ubić z procy.
Już tak się FPSy sypały, że dałem sobie spokój by dobrze celować. Specjalnie zakupiłem Prosiaczka, by to na nim kiedyś przejść tą giereczkę...

Właśnie dla takich giereczek jeszcze żyję i gram:wub::ohboy:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

fajna sprawa z tym demkiem 

Opublikowano

Fajnie, fajnie, tylko po cichu liczyłem, że w czerwcu już w pełniaka zagramy. :rayos:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po tym jak przełożyli Starfielda i Redfalla to jedna z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier. 

Swoją drogą co właściwie stało się z datą premiery? Gra chyba miała pierwotnie wyjść w kwietniu, a mamy już maj. 

Opublikowano

Nie wiem skąd ci się kwiecień wziął, jak nie podawali żadnej daty. Jedyna poszlaka to data z sklepiku na xboxie o tym że niby premiera 17 czerwca

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Po tym jak przełożyli Starfielda i Redfalla to jedna z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier. 

Swoją drogą co właściwie stało się z datą premiery? Gra chyba miała pierwotnie wyjść w kwietniu, a mamy już maj. 

Może premiera w 2023 :kekw:

Opublikowano
8 godzin temu, Figuś napisał:

Nie wiem skąd ci się kwiecień wziął, jak nie podawali żadnej daty. Jedyna poszlaka to data z sklepiku na xboxie o tym że niby premiera 17 czerwca

A to mogło mi się co pojebac ze Stalkerem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może już niedługo pre-ordery w innych miejscach, a najlepiej szybka, czerwcowa premiera. :ohboy:

Opublikowano

Może już niedługo pre-ordery w innych miejscach, a najlepiej szybka, czerwcowa premiera. :ohboy:

Myśle ze 12.06 po 22 w GP dostępny będzie prolog
Opublikowano
  • Autor

Przecież było info że ma być to demko. Nawet wyżej ASX wrzucał. 

Jak to faktycznie w czerwcu wychodzi to dla mnie bajka. 

Opublikowano

jeśli ruszają preordery, a już za chwilę dostaniemy demko, to faktycznie sugeruje to że premiera jest być może bliżej nam się wydaje. Liczę więc na solidną bombę na czerwcowej konferencji czyli gameplay+szybka data premiery

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

jeśli ruszają preordery, a już za chwilę dostaniemy demko, to faktycznie sugeruje to że premiera jest być może bliżej nam się wydaje. Liczę więc na solidną bombę na czerwcowej konferencji czyli gameplay+szybka data premiery

Tylko, że to demko będzie wyłącznie dla uczestników Tribeca Festival, a nie dla szerszej publiki. :nosacz2:

Opublikowano

Za dużo to nie pokazali niestety, a i dalej bez daty premiery.

Opublikowano

Może, ale tak zapowiadali, że tyle będzie pokazane tutaj, a skończyło się może na kilkudziesięciu sekundach nowych rzeczy.

Opublikowano
Teraz, Square napisał:

Może, ale tak zapowiadali, że tyle będzie pokazane tutaj, a skończyło się może na kilkudziesięciu sekundach nowych rzeczy.

Jest jeszcze szansa, że ktoś pogra na Tribece i nagra gameplay. ; )

Opublikowano

edit: Parę screenów z prezentacji.

JSsMxVX.png

Ehjeu9g.png

roxKU5J.png

6Q6Wqnc.png

l62OFFh.png

Edytowane przez Bigby