Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 365,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Dziwna sprawa panowie. W końcu zaczęło ściągać normalnie, może to przez chwilę może nie, ale nie to jest najlepsze. Zainstalowałem Tomb Raider 1-3 Remastered z GOG przez Heroic i odpaliłem na 5 minut, a teraz widzę, że zdobyłem tam osiągnięcie notbad

Jak to? Osiągnięcie w grze z GOG ogrywanej na Steam Decku?? Od kiedy to działa?

Ta gra ma wbudowane Achievementy na gog wiec normalnie sie je powinno zdobywac. Moze ktorys update Heroica w koncu zaczal to obslugiwac. Mysle ze sporo gier ma jakies. Te stare pewnie nie ale ta kolekcja jest w zasadzie nowa.

Opublikowano
Just now, pawelgr5 said:

Ta gra ma wbudowane Achievementy na gog wiec normalnie sie je powinno zdobywac. Moze ktorys update Heroica w koncu zaczal to obslugiwac. Mysle ze sporo gier ma jakies. Te stare pewnie nie ale ta kolekcja jest w zasadzie nowa.

Sporo gier ma, ale Heroic tego nie obsługiwał. Tak samo z Epiciem. Próbowałem nawet przez Lutris zainstalować Epic Launcher i tam odpalać gry ale nadal nie szło zainstalować niektórych komponentów.