Opublikowano wczoraj o 06:30 1 dzień Wywalone na osiągnięcia, sprawdź czy synchronizacja zapisów w chmurze działa :D
Opublikowano wczoraj o 06:43 1 dzień 16 minut temu, Czoperrr napisał(a):Dziwna sprawa panowie. W końcu zaczęło ściągać normalnie, może to przez chwilę może nie, ale nie to jest najlepsze. Zainstalowałem Tomb Raider 1-3 Remastered z GOG przez Heroic i odpaliłem na 5 minut, a teraz widzę, że zdobyłem tam osiągnięcie Jak to? Osiągnięcie w grze z GOG ogrywanej na Steam Decku?? Od kiedy to działa?Ta gra ma wbudowane Achievementy na gog wiec normalnie sie je powinno zdobywac. Moze ktorys update Heroica w koncu zaczal to obslugiwac. Mysle ze sporo gier ma jakies. Te stare pewnie nie ale ta kolekcja jest w zasadzie nowa.
Opublikowano wczoraj o 06:44 1 dzień Just now, pawelgr5 said:Ta gra ma wbudowane Achievementy na gog wiec normalnie sie je powinno zdobywac. Moze ktorys update Heroica w koncu zaczal to obslugiwac. Mysle ze sporo gier ma jakies. Te stare pewnie nie ale ta kolekcja jest w zasadzie nowa.Sporo gier ma, ale Heroic tego nie obsługiwał. Tak samo z Epiciem. Próbowałem nawet przez Lutris zainstalować Epic Launcher i tam odpalać gry ale nadal nie szło zainstalować niektórych komponentów.