Opublikowano wczoraj o 12:28 1 dzień 15 hours ago, maciucha said:Dzisiaj właśnie pobierałem pierwszy raz od długiego czasu i faktycznie wolno szło.Coś mam nie tak z pakietami. Nie dość, że wolno to czasem wywala błąd i znikają aktualizacje z Discovery. Spróbowałem oczyścić stare pakiety i cache za pomocą:sudo pacman -Rns $(pacman -Qdtq)orazsudo paccache -rale wywala mi błąd dostępów nawet jak robię to jako root. Chyba SD ma jakieś ograniczenia.
Opublikowano wczoraj o 12:30 1 dzień 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Coś mam nie tak z pakietami. Nie dość, że wolno to czasem wywala błąd i znikają aktualizacje z Discovery. Spróbowałem oczyścić stare pakiety i cache za pomocą:sudo pacman -Rns $(pacman -Qdtq)orazsudo paccache -rale wywala mi błąd dostępów nawet jak robię to jako root. Chyba SD ma jakieś ograniczenia.Miałem jakieś takie problemy rok temu i po resecie do fabrycznych wszystko śmiga
Opublikowano wczoraj o 12:32 1 dzień 2 minutes ago, maciucha said:Miałem jakieś takie problemy rok temu i po resecie do fabrycznych wszystko śmiga Poszukam innego rozwiązania bo nie chce od nowa konfigurować sobie emulatorów i bazy gier.