Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na Xboxie jak kupiłeś UE to pan mikrosoft wysyłał za free kodzik na Reloaded.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gears 5 też chodzi w najwyższych ustawieniach (czy tam blisko najwyższych) w stałych 60 klatkach wyglądając przy tym genialnie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Genialny jest ten steam deck, do tego dalej z wersją z najlepszym wyświetlaczem wśród wszystkich handheldow na rynku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Piękne jest to że można włączyć taką grę jaką się chcę, a nie jaką wylosuje ci abonament, świetnie jest być graczem na platformie wielkiego (również dosłownie) Gabena
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Brakuje tylko oficjalnej apki goga. No ale wątek o oficjalne wsparcie linuxa na forum goga przewija się już od lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minute ago, Ukukuki said:Brakuje tylko oficjalnej apki goga. No ale wątek o oficjalne wsparcie linuxa na forum goga przewija się już od lat.No dziwne, że mają wywalone na Linuxa i do dziś nie ma GOG Galaxy. Lata temu jako jedni z niewielu oferowali natywne instalki niektórych gier na Linuxa więc spodziewałem się, że pójdą w tym kierunku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. może to wynika z problemów i zwolnień w GOGu które jakiś czas temu opublikowało CD-Action? https://cdaction.pl/publicystyka/wielkie-zwolnienia-w-gog-u-pracownicy-naswietlaja-wewnetrzne-problemy-firmy-tylko-u-nas
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kompletnie nie ma to związku, tam nigdy nie było osób od linuxa i dalej nie ma xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No szkoda, że tak jest ale zawsze mozna kupić coś od konkurencji na Windowsie.. tzn teraz to działa jak dziala, ale jak MS zrobi co zapowiada to Windows może mocno urosnąć jako argument w przenośnym graniu.
Opublikowano 14 minut temu14 min 2 minutes ago, Ukukuki said:Bez usypiania nic się nie zmieni.Bez działającego i niezawodnego usypiania. To jest funkcja z której korzystam praktycznie nieustannie i bezwiednie. Nie ma przenośnego grania bez dobrze działającego usypiania
Opublikowano 11 minut temu11 min Ja w zasadzie wcale bo te urządzenia są za duże na szybkie partyjki w pociągu czy tramwaju. Tzn doskonale rozumiem jaki to jest dla was dealbreaker. Dla mnie najważniejsze jest żeby dostać UI w 100% dopasowane do pada tak jak Steam OS.
Opublikowano 8 minut temu8 min Myślę że prędzej te przenośne urządzenia na Windowsie dostaną Quick Resume, niż usypianie
Opublikowano 7 minut temu7 min Jak czasem gram na przerwie w pracy 30 min, albo na lotnisku czekając na klienta 20 min to nie chcę spędzać 5 min na uruchomienie gryJust now, ASX said:Myślę że prędzej te przenośne urządzenia na Windowsie dostaną Quick Resume, niż usypianieNo obojętnie. Może być nawet Quick Resume na jedną grę. W końcu praktycznie to to samo co usypianie
Opublikowano 4 minuty temu4 min Teraz, Homelander napisał(a):Jak czasem gram na przerwie w pracy 30 min, albo na lotnisku czekając na klienta 20 min to nie chcę spędzać 5 min na uruchomienie gryNo wiadomo, jak bym tak grał to też bym uważał usypianie za krytyczne. Ja poza graniem np w łózku wieczorem to ewentualnie gram np na balkonie czy na ogródku działkowym gdzie spokojnie wiem, że mogę zacząć i skonczyc jak mi się podoba. Tak czy tak przyszłość grania przenośnego zapowiada się lepiej niż kiedykolwiek więc czekam na nowe zabawki mocno.
Opublikowano Teraz1 min 6 minut temu, Homelander napisał(a):No obojętnie. Może być nawet Quick Resume na jedną grę. W końcu praktycznie to to samo co usypianieteoretycznie nawet lepsze, bo nie drenuje baterii jak w uśpieniu