Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

Opublikowano

Na Xboxie jak kupiłeś UE to pan mikrosoft wysyłał za free kodzik na Reloaded.

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Wyświetleń 360 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano

Gears 5 też chodzi w najwyższych ustawieniach (czy tam blisko najwyższych) w stałych 60 klatkach wyglądając przy tym genialnie.

Opublikowano

Genialny jest ten steam deck, do tego dalej z wersją z najlepszym wyświetlaczem wśród wszystkich handheldow na rynku

Opublikowano

Piękne jest to że można włączyć taką grę jaką się chcę, a nie jaką wylosuje ci abonament, świetnie jest być graczem na platformie wielkiego (również dosłownie) Gabena

Opublikowano
1 minute ago, Ukukuki said:

Brakuje tylko oficjalnej apki goga. No ale wątek o oficjalne wsparcie linuxa na forum goga przewija się już od lat.

No dziwne, że mają wywalone na Linuxa i do dziś nie ma GOG Galaxy. Lata temu jako jedni z niewielu oferowali natywne instalki niektórych gier na Linuxa więc spodziewałem się, że pójdą w tym kierunku.

Opublikowano

No szkoda, że tak jest ale zawsze mozna kupić coś od konkurencji na Windowsie.. tzn teraz to działa jak dziala, ale jak MS zrobi co zapowiada to Windows może mocno urosnąć jako argument w przenośnym graniu.

Opublikowano
2 minutes ago, Ukukuki said:

Bez usypiania nic się nie zmieni.

Bez działającego i niezawodnego usypiania. To jest funkcja z której korzystam praktycznie nieustannie i bezwiednie. Nie ma przenośnego grania bez dobrze działającego usypiania

Opublikowano

Ja w zasadzie wcale bo te urządzenia są za duże na szybkie partyjki w pociągu czy tramwaju. Tzn doskonale rozumiem jaki to jest dla was dealbreaker. Dla mnie najważniejsze jest żeby dostać UI w 100% dopasowane do pada tak jak Steam OS.

Opublikowano

Myślę że prędzej te przenośne urządzenia na Windowsie dostaną Quick Resume, niż usypianie

Opublikowano

Jak czasem gram na przerwie w pracy 30 min, albo na lotnisku czekając na klienta 20 min to nie chcę spędzać 5 min na uruchomienie gry

Just now, ASX said:

Myślę że prędzej te przenośne urządzenia na Windowsie dostaną Quick Resume, niż usypianie

No obojętnie. Może być nawet Quick Resume na jedną grę. W końcu praktycznie to to samo co usypianie

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Jak czasem gram na przerwie w pracy 30 min, albo na lotnisku czekając na klienta 20 min to nie chcę spędzać 5 min na uruchomienie gry

No wiadomo, jak bym tak grał to też bym uważał usypianie za krytyczne. Ja poza graniem np w łózku wieczorem to ewentualnie gram np na balkonie czy na ogródku działkowym gdzie spokojnie wiem, że mogę zacząć i skonczyc jak mi się podoba. Tak czy tak przyszłość grania przenośnego zapowiada się lepiej niż kiedykolwiek więc czekam na nowe zabawki mocno.

Opublikowano
6 minut temu, Homelander napisał(a):

No obojętnie. Może być nawet Quick Resume na jedną grę. W końcu praktycznie to to samo co usypianie

teoretycznie nawet lepsze, bo nie drenuje baterii jak w uśpieniu