Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V Online

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 174,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

Hmmm...u mnie wszystko zapisuje. Tylko raz jak z loadingu chciałem dzis włączyć od razu online to dostałem info, że "servery nie działają"...

Opublikowano

Trzeba jak wojnar albo Fruitpanda jezdzic non stop wyscigi wokol wiezienia zeby nabic 100 level :sorcerer:

Hmm to by tłumaczyło, czemu kupiony wczoraj motor po 2 godzinach juz mi z gry zniknal, jak zniknie tez dobre 10000xp z wczoraj + 2 kupione auta to sie w(pipi)ie.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Włączyłem czity na stronce social clubu i zmieniłem troszkę nasze logo, hope you like it.

Opublikowano

Logo superaśne.

Chciałem je sobie walnąć na kurtce z tyłu, ale wbijam i mam lvl 56 mimo, że dziś natrzepałem do połowy 57 i jeszcze $50 000 wyparowało. Grając po południu miałem napis, że serwery nie działają, więc jeździłem, aż się ukazał komunikat o udanym zapisie (dla pewności dwa razy na niego czekałem). Tymczasem 1.04 mnie wych.ujało konkretnie. Bryki w garażu mam, ale to graty, za którymi bym nie płakał. xD

Opublikowano

Ło (pipi)a masakra :D Jaram się może w koncu wrzuce na auto i będzie je widać.

Opublikowano

Ja dzis juz odpuszczam granie, troche mnie wkurzyl ten problem z zapisem kasy i XP bo przepadlo mi sporo kasy i ze dwa levele...niech oni to w koncu ogarna bo tego typu problemy nie uszlyby na sucho zadnej innej firmie w branzy. Problemy z polaczeniem jestem w stanie zrozumiec, ale to ze ludziom przepadly postacie, apartamenty, samochody, ciuchy, xp i kasa to juz jest lekka przesada, bo kazda z tych rzeczy nalezy do core'u rozgrywki ONLINE. Nie wiem niech wylacza nawet dostep do serwerow na 1 albo 2 dni ale niech w koncu naprawia te gre bo to po prostu jest smutne.

Opublikowano

Widzę że tylko ja mam szczęście i gram od 2października bez problemów :P

Opublikowano

Photoshop + pitolenie się z konwerterami. 

Multi się dzisiaj pieprzy konkretnie, co chwile wywala info o chmurze, jak już wejdzie się na serwa to wygląda jakbym był bez ekipy... Przynajmniej lvl został. Fury w garażu też.

Opublikowano

wez na pm, albo tutaj napisz krok po kroku. jak to potem uploadowales?

Opublikowano

Właśnie mieszałem w social clubie wypatrując czy mi lvl, exp i kasę zapisało (zapisało;]) a tu (pipi) natknąłem się na logo, reakcja: - O (pipi)a!. Gratulacje dla autora. Takie logo bez wstydu można wrzucać na fury, skóry i komóry

Opublikowano

Przyszedł weekend, godzina 17(amerykańce zaczynają grać) i od tej pory nie da się z nikim połączyć, żadne postepy się nie zapisują i ciągłe info o chmurze. To by było na tyle jeśli chodzi o granie dzisiaj. 

Opublikowano

Dodany.

Ja dzisiaj chyba passuje, nie da się z nikim połączyć, nawet zakładka "znajomi" nie chce się załadować, nie mówiąc już o misjach.

Opublikowano

Pewnie boją się wypłacić graczon te 500k, bo by poznikało :D Mi dziś Sanchez stunignowany na maks zniknął.

Opublikowano

Ja boję się zbliżać do konsoli...na Social Clubie przez chwilę wróciła moja kasa i doświadczenie...potem znów kasa wyparowała...a doświadczenie zwariowało bo mam więcej zdobytego niż wymaganego na danym levelu...

Boję się co się dzieje w garażu...

Opublikowano

Jakimś cudem wbiłem na jakiegoś serwa, akurat Carolek był ale afk to zadzwoniłem po czołg i go broniłem :D Potem pojechałem pozabijać trochę ludu, chyba z 4 graczy mnie ciągle goniło. W ogóle nie wiem co jest, ale strasznie łatwo wszystkich ubić. Jakiś koleś wylądował buzzardem na dachu dosyć wysokiego budynku i nim zdążył się wychylić to od razu załapał headshota ze snajpy. Jeszcze te bluzgi po rosyjsku przez mikrofon <3

Czasami trzeba się troszkę rozerwać od tego expienia i robienia misji. Ale dalej jestem za pomysłem stworzenia serwerów gdzie nikt nie może nikogo zabić, czasami chce się człowiek pochwalić furą a tu szczelajo!