Bansai 11 198 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Aaaa to dlatego Twoja postac tyle stala pod ta latarnia Colin A mowil ze afk byl. Ja uzbieralem najwiecej chyba z 5kk hajsu przed napadami, ale to glownie za pomoca grindowania wyscigow z 3 znajomymi, niestety nie wiem czy ta opcja jest jeszcze mozliwa czy nie nalozyli juz jakis limitow, bo Rockstar lubi patchowac, ale glitche na hajs w Online, cala reszta ich ryra. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ano stała, później dopiero ogarnąłem że sesja tylko dla zaproszonych i nikogo nie było R* broni tego hajsu jak oka w głowie bo nadal liczy na jeleni kupujących karty kredytowe. najzabawniejsze jest to, że co jeden sposób załatają to gracze inny wynajdują. wcześniej mieli wyrąbane i jeden trick działał kilka tygodni a teraz przy napadach łatają wszystko jak leci. zamiast robić dodatki to ludzi oddelegowali do lustracji filmików na YT i wyłapywania nowych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ta gra jest genialna Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 właśnie na paramount leci top gun. tamte akcje narobiły mi smaka na ten film Cytuj Odnośnik do komentarza
yoyocmg 0 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Cześć, szukamy z kumplami jednej osoby do ekipy na napady na PS4. Chcemy zwerbować kogoś ogarniętego i z headsetem bo z randomowymi osobami słabo się gra. Ktoś byłby chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja mogę zagrać jak pomożecie mi w ostatnim skoku. Jak bedziecie grac to sie odezwijcie jestem dostepny caly czas (id psn : NIKO_PL) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Mam head set i dopiero zaczynam online jestem mało ogarnięty ale fajnie było by posłuchać rad ogarniętej ekipy która nauczyłaby mnie co nieco. Będe od jutra cały weekend wnikać w Online. A potem to już w ciągu tygodnia niemal regularnie planuje siedzieć od 19 do 23. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Szukam chętnych do gry na PS4, głównie chodzi o napady, ktoś chętny? PSNid - NikoBePL Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wysłałem wiadomość z prośbą o dodanie mnie do ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Wreszcie dane mi było spróbować napadów, misja przygotowawcza na lotniskowcu Po ostatnim patchu zauważyłem, że troszkę baboli wyszło w online, np. jadę sobie i nagle na drodze wyrasta mi wojskowy którego chcę rozjechać i co? Odbiłem się od niego jak od betonowego słupa ile jest wszystkich heistów? Edytowane 30 Marca 2015 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Może ktoś się nudzi i chciałby pomóc odblokować ulepszenia dla samochodów? Chodzi o wygrywanie wyścigów, z randomami może to zająć wieczność, a w 2 osoby pójdzie raz dwa. Oczywiście odwdzięczę się tym samym . Cytuj Odnośnik do komentarza
Evildante 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakby ktoś był chętny do pogrania napadów czy czegoś innego zapraszam. Bo niestety z randomami mało kiedy jest okazja rozkręcić porządny napad. PSN IDszatniarzpl Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Evildante Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 jakieś info co daje dzisiejszy update? znowu kosmetyka i łatanie dziur czy jednak coś istotnego? niecałe 300 mb więc pewnie jakieś pierdoły, na newswire nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Orientuje się ktoś, czy osiągnięcie "Wszystko po kolei" (chodzi o kasę, którą się dostaje po zakończeniu wszystkich napadów w danej kolejności) da się jakoś powtórzyć od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Szukam kogoś kto gra na PS4 w online bo ja tego w ogóle nie ogarniam więc i może ze mną pograć wtajemniczyć. W grę wchodzą też między innymi trofea za wygranie tenisa, golfa i innych pierdół. Mam dopiero 4 level ale i tak nie ogarniam o co w tym wszystkim chodzi. Szukam jakiegoś stałego solidnego gracza do grania od 18 do 23 nawet razem do wbijania leveli zaliczania misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dużo to jest $1,200,000 w GTA Online? Tyle dają za preorder GTA V i się zastanawiam, czy w razie czego nabiję to sobie w kilka dni i spokojnie poczekam z zakupem, czy jednak jest to zacna sumka i warto się zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dosc sporo, nawet w dobie hajstow, a przed nimi to juz w ogole zawrotna sumka na ktora trzeba byloby mocno farmic aby uzbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jedna chata jakiś średniej klasy samochód i nic nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dosc sporo, nawet w dobie hajstow, a przed nimi to juz w ogole zawrotna sumka na ktora trzeba byloby mocno farmic aby uzbierac. Dość sporo czyli ile dni zabawy? Pewnie i tak nigdy nie zagram w to online, ale rozważyć opcje warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 robiąc misje + dniowe wyzwania (3 na dzień, po ukończeniu wpada 25k$ + 3k RP, co każdy 7 dzień 100k$) + sprzedaż co lepszych fur i ogólna aktywność to w tydzień idzie uciułać. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 OK, dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 tylko że w sumie to patrzę ze swojej perspektywy. dniowe wyzwania są od 15 lvl, kupno chaty chyba też od 10. co lepiej płatne misje są na dość wysokim poziomie więc musiałbyś dołączać do kogoś już ogranego. 1,2 mln w portfelu na start to całkiem dużo hajsiwa więc przemyśl. z czasem dopiero otworzą się nowe opcje dające więcej kasy. jak spełnisz wymagania to od razu będziesz mógł kupić lepszy dom z pokojem planowania napadów (wymóg) i garażem na 10 aut + ogarnąć jakieś wozidełko, uzbrojenie czy pomoce w postaci bojowego śmigłowca itd. na początku byś musiał sporo farmić, Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 gdyby ogrywal z nami za wczasu, to by se przetransferowal skoksana postac. masz ci babo placek. niech go koledzy pozapraszaja na hajsty, przygotowania do takiego Series A to mozna w wiekszosci bez czynnego udzialu w walce jednego zawodnika zrobic. moze i final. a zapraszac do napadow mozna chyba od 1 lvl. odpalac je samemu od 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Można postać transferować? Te wszystkie kółka dookoła więzienia nie poszły jednak na marne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi