Opublikowano 10 maja 20241 r 14 godzin temu, Square napisał: Ja w tym przejściu większość w bikini w celach naukowych(…). No taki tekst do kawki i ciastka i dzień mam zrobiony :>
Opublikowano 10 maja 20241 r Godzinę temu, Szermac napisał: Iglica 4 przepiękna Iglica 4 najlepsza, pustynia ta druga zdecydowanie najgorsza.
Opublikowano 10 maja 20241 r Prawda, Oaza tam się broni jedynie i popylanie z jednego końca mapy na drugi za pomocą silnikorury xd
Opublikowano 10 maja 20241 r 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Sądząc po zakończeniu, będzie napierdalanie Pokaż ukrytą zawartość z matką xD Nie widziałeś jeszcze dwóch zakończeń jedynki
Opublikowano 10 maja 20241 r 9 minut temu, Szermac napisał: Nie widziałeś jeszcze dwóch zakończeń jedynki jeszcze nie, ale muszą zrobić któreś pewnie kanoniczne na sequel
Opublikowano 10 maja 20241 r Ciężko powiedzieć teraz, które będzie kanoniczne, ale są baaaardzo różne. Ostatni boss fight też jest inny. Jeszcze 3cie zakończenie do ogarnięcia, może się uda w weekend to zobaczymy co tam się zadzieje
Opublikowano 10 maja 20241 r 35 minut temu, Szermac napisał: Ciężko powiedzieć teraz, które będzie kanoniczne, ale są baaaardzo różne. Ostatni boss fight też jest inny. Jeszcze 3cie zakończenie do ogarnięcia, może się uda w weekend to zobaczymy co tam się zadzieje To ciężko im będzie to ogarnąć, jak planują sequel, zobaczymy, może to będzie coś innego w tym świecie, tam można się trochę pobawić :).
Opublikowano 10 maja 20241 r Zrobią do tego ciała inną twarz i już można klepać sequel z inną bohaterką i dżunglą zamiast pustyni.
Opublikowano 10 maja 20241 r NG+ -> szok, bo jeszcze lepsze niż NG, idealna gra pod speedruny. Strój za NG 10/10, najlepszy w grze. Nie spodziewałem się też nowego drzewka i ulepszeń dla broni itp. super to zrobili.
Opublikowano 10 maja 20241 r Mhm to prawda. No ten strój ekstra. Ten, który jest do znalezienia unikalny w NG+ też kozak. Szkoda jedynie, że niektórych wstawek się nie da skipować. Jak już gram na hurra po 3 ending to by się zdało. Bo niektóre można w całości, w niektórych jedynie wypowiedzi postaci, a niektórych wcale xD
Opublikowano 10 maja 20241 r 2 minuty temu, Szermac napisał: Mhm to prawda. No ten strój ekstra. Ten, który jest do znalezienia unikalny w NG+ też kozak. Szkoda jedynie, że niektórych wstawek się nie da skipować. Jak już gram na hurra po 3 ending to by się zdało. Bo niektóre można w całości, w niektórych jedynie wypowiedzi postaci, a niektórych wcale xD To skipowanie fakt, jestem po 1 bossie dopiero, ale już miałem kilka cutscenek, gdzie skip pojawią się za późno. Tak to moznaby pewnie w 3h skończyć całość na normal, bo na hardzie gorzej:).
Opublikowano 10 maja 20241 r 19 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Nie spodziewałem się też nowego drzewka i ulepszeń dla broni itp. super to zrobili. Z tym drzewkiem to bez przesady, jedynie nowe skille bo bety, które modyfikują ataki i zwiększenie obrażeń szału. Broń można chyba ulepszać w nieskończoność, bo mam 33 poziom i kolejne dostępne. Wydajność bukłaka bardzo spoko.
Opublikowano 10 maja 20241 r Ja właśnie zrobiłem 100%, dobiłem zakończenia i stroje, niektóre wariacie są mega pozytywne giera świetna i spędziłem 45 godzin (według licznika). Czekam na drugą część co już twórcy sugerują mocno.