Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kirby and the Forgotten Lands - w końcu Kirby w 3D!

Featured Replies

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem dodatek 3,5h gierki bez masterowania leveli. Więcej tego samego w sumie, nic odkrywczego, mega bezpieczne dlc i spokojnie mogłoby mieć te kilka leveli więcej lub więcej aktywności w wios

• To uważaj bo nie każdy wie ale Kirby ma bardzo, bardzo mroczne lore. Nie żartuje. Polecam się zapoznać:       Ogólnie każdy kirby na końcu robi się bardzo przytłacz

• Gra jest genialna. Od  Mario 3D world nie było gry, która daje taką czystą frajdę.  Gram w pierwszego Kirby  w 3D, a czuję się jakbym odkrywał jakiegoś zaginionego sztosa z lat 90'tych albo 2000'nych

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pyknalem sobie rano jeden level czyli pierwszy z gry podstawowej, który teraz jest też pierwszym z dlc. Ostry obraz i 60fps robią robotę, pewnie prócz etapów z dlc pobawię się trochę jeszcze z znajdzkami z podstawki bo kończyłem kiedyś nie na 100%

Opublikowano

Jak splatoon3 czy Zelda baba dostały solidny boost w jakości tekstur tak Kirby praktycznie w tym elemencie wygląda jak wersja z S1

Opublikowano
W dniu 6.04.2025 o 07:26, messer88 napisał(a):

ależ ten Kirby dynamiczny w 60 klatkach

Ale to tak nawalili tych kryształów w wersji s2, czy to jakiś specjalny level?

Opublikowano

Skończyłem dodatek

3,5h gierki bez masterowania leveli.

Więcej tego samego w sumie, nic odkrywczego, mega bezpieczne dlc i spokojnie mogłoby mieć te kilka leveli więcej lub więcej aktywności w wiosce.

W sumie mieszane uczucia za te 80pln, bo uważam że samo 60fps (robi robotę) mogliby łaskawie dać za darmo wzorem odyssey czy echoes of wisdom.

Jak ktoś ominął podstawkę na switchu1 to nawet niech się nie zastanawia i bierze komplet na switch 2 bo całościowo to fantastyczny tytuł i wreszcie z klatkarzem odpowiednim do tego gatunku.

Opublikowano

właśnie zamówiłem zamiast małpy. Ale kurde demo mnie wciągnęło. Niby zasysamy i zmieniamy formy jak w kirby na Nintendo DS (tam któraś część mi siadła, chociaż wiem że Kirby wychodzi co parę lat). Tutaj zalatuje mi trochę Marianem Odyseją, nie wiem, ale taki przyjemny, niedenerwujący gameplay. Jutro odbiór w sklepie, zajebiście.

Opublikowano

Mojemu 6 latkowi sprawia radochę ale jak dla mnie to jest na super-duper-easy. Dla siebie bym tego nie kupił,dla dzieci bomba