Opublikowano wczoraj o 14:20 1 dzień W Khazan bitka jest fest, jednak lokacje niestety średnio mi siadły. Miałem wrażenie że mamy tu non-stop jakieś zamczyska. Oczywiście w realu nie jest aż tak źle, niemniej takie przeświadczenie pozostało mi po tej gierce. Ale responsywność i mechanika starć naprawdę świetna.
Opublikowano wczoraj o 14:27 1 dzień Zacząłem Khazan ostatnio, no i właśnie pierwsze wrażeniaale dam szansę, bo bitka od początku robi.Jednakże klimatem do Lies of P nie ma podjazdu, tam od początku jest magia, inna liga, wolę takie bardziej enigmatyczne podejście do budowania świata od pierwszej minuty gry.
Opublikowano wczoraj o 15:39 1 dzień Wszystkie te gierki super, szkoda tylko że z konstrukcją leveli się postarali tylko w Wuchang. Szczególnie tutaj w P jakieś bardziej przemyślane skróty by były miłe. Bo to z drzewem niestety nie zrobiło zbyt, tak jak to w grach FS bywa Oo to tu jestem. W Khazan to w ogóle proste jak budowa cepa levele. Ehh a pamiętacie w BB, gdzie to można było wleźć z lasu. Tam to było Wow.
Opublikowano wczoraj o 17:57 1 dzień LoP najlepsze z gier nie od From ale dla mnie Lordsy klimatem i lokacjami lepsze i od Nioh 3 i od Wu Chang, Khazana nawet nie porównuje bo lokacje były bardzo słabe i jeszcze ten recykling.
Opublikowano wczoraj o 19:06 1 dzień Ja tam wszystkie trzy pozycje lubię. Lordsy za klimat, lokacje, co-op dający możliwość dzielenia progresu, modyfikatory rozgrywki, które chciałbym widzieć w wielu innych grach z tego gatunku, przyjemną eksplorację, mniej za ledwie poprawny system walki i wielu słabych bossów. Khazan ma świetne walki z bossami i fajny combat będący mixem Sekiro z Niohem, ale sporo traci na kiepskim projekcie poziomów i powtarzalności mini bossów oraz zwykłych mobków. LoP jest najbliżej poziomem do gier od FS i zdecydowanie jest najlepszy z tych trzech pozycji, ale level desing wymaga jeszcze paru szlifów.Fajnie się ten rok zapowiada. Wyszedł już Nioh 3, przed nami druga odsłona Lordsów i Mortal Shell, do tego FPP soulslike Valor Mortis. W oczekiwaniu na kolejną grę od FS i LoP 2 będzie w co pograć. Edytowane wczoraj o 19:08 1 dzień przez Czokosz
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tego Khazana muszę jeszcze sprawdzić, ale Pinokio ma klimacik zacny, świetnie się w niego pykało.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Valor może być fajny, Lords i Mortal dla mnie skip jak części pierwsze.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 godziny temu, messer33 napisał(a):Valor może być fajny, Lords i Mortal dla mnie skip jak części pierwsze.Mortal chyba najgorszy soulslike w jaki grałem, obok pierwszych Lordsów (tych pierwszych pierwszych).
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja nawet nie grałem ale to wystarczy chwilę obejrzeć i widać co to