Opublikowano 24 kwietnia24 kwi 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):No ale to jest konsolka na androidzie a chyba nie o to pytał No tak prawda, źle przeczytałem.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Wszystko co ma andka to odpali, ale jak te gotowce cfw? Chyba w tych systemach nie ma n-gage. Nigdy nie widziałem w tych wideoreckach
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Miyoo Flip v2 dojechał po tygodniu z Chin, bez cła.Wygląda na fajną zabawkę, no i karta wypełniona setkami gier.
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Ja swojego RG 35XX H też testuję, dorzuciłem DOA2 i działa spoko.Dorzuciłem Mariany bo chyba Nintendo zablokowało.Wrzuciłem też Arkanoid ale tu mam jakąś dziwną akcje bo nie mogę ruszać na boki pojazdem nie wiem czemu. W innych grach wszystko śmiga.
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Godzinę temu, BRY@N napisał(a):Wrzuciłem też Arkanoid ale tu mam jakąś dziwną akcjeSzukaj wersje pod d-pada a nie trackball. Najlepiej pobierz jakieś 168 in 1
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi 4 godziny temu, SnoD napisał(a):Miyoo Flip v2 dojechał po tygodniu z Chin, bez cła.Wygląda na fajną zabawkę, no i karta wypełniona setkami gier.Stockowa karta SD już praktycznie nie działa XD Muszę kupić jakąś normalną i przegrać wszystko.
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi 10 minut temu, SnoD napisał(a):Stockowa karta SD już praktycznie nie działa XD Muszę kupić jakąś normalną i przegrać wszystko.Może cie zainteresuje kolekcja, już ją polecałem kilka razy. Możesz sobie przebrać i wywalić co cie nie interesuje, ale wygodniej taką paczke pobrać, niz się bawić pojedynczoInternet ArchiveTiny Best Set: GO! : Free Download, Borrow, and Streaming...***************************************************************************************************** NOTE...
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Albo to: https://www.reddit.com/r/Roms/comments/x2cn29/platform_explorer_roms_pack_top_games_hacks/
Opublikowano 27 kwietnia27 kwi Sam sobie budowałem kolekcje gier według swojego uznania bo sprawia mi to przyjemność. Dodatkowo aplikacja Skraper i pobieranie wszystkich okładek oraz instrukcji to mus.https://www.skraper.net/
Opublikowano 27 kwietnia27 kwi Obowiązkowo muszą być 2 gry:Pokemon Crystal, które ukończyłem 3 czy 4 razy.Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu - czyli najlepszy Dragon Ball w historii wyprzedzający swoją epokę o jakieś 30 lat :)Ale najpierw muszę kupić nową kartę micro SD.
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi W dniu 27.04.2025 o 00:28, Shen napisał(a):Może cie zainteresuje kolekcja, już ją polecałem kilka razy. Możesz sobie przebrać i wywalić co cie nie interesuje, ale wygodniej taką paczke pobrać, niz się bawić pojedynczoInternet ArchiveTiny Best Set: GO! : Free Download, Borrow, and Streaming...***************************************************************************************************** NOTE...Za ch* nie wiem co mam z tym zrobić :p Jakiś pierdyliard linków, odnośników Nie ma jakiegoś jednego linku, że pobieram, zgrywam na kartę i jazda? :)
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Przewiń stronę z linka ciut w dół, wszystko jest pięknie opisane co i jak.
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Nic nie rozumiem nawet z opisu jak się instaluje te GarlicOS :p Jakieś partycje, GPT itp. Znalazłem jakiś tutorial na YT i zrobię krok po kroku.
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi 1 minutę temu, SnoD napisał(a):Nic nie rozumiem nawet z opisu jak się instaluje te GarlicOS :p Jakieś partycje, GPT itp. Znalazłem jakiś tutorial na YT i zrobię krok po kroku.Masz tam plik torrent i ściagasz to co chcesz, może nie jesteś zalogowany?
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Ta paczka też będzie działać na trimui smart pro? Nie mam tam garlic os tylko oryginalny soft
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi 12 minut temu, Chewie napisał(a):Ta paczka też będzie działać na trimui smart pro? Nie mam tam garlic os tylko oryginalny softGry beda dzialac na wszystkim, to normalne romy. Wrzucałem te paczke na MuOS
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi 11 godzin temu, Chewie napisał(a):Ta paczka też będzie działać na trimui smart pro? Nie mam tam garlic os tylko oryginalny softTo zależy jaki masz układ katalogów. Nazwy mogą się różnić. A Romy działać będą jak w odpowiedni katalog je skopiujesz.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Czy do ładowania tych konsolek używacie jakichś specjalnych ładowarek czy wystarczy żeby zgadzało się napięcie i amperarz?Można gdzieś znaleźć romy z Pokemonami ale po polsku?
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi 8 minut temu, BRY@N napisał(a):Czy do ładowania tych konsolek używacie jakichś specjalnych ładowarek czy wystarczy żeby zgadzało się napięcie i amperarz?Można gdzieś znaleźć romy z Pokemonami ale po polsku?Ja mam wyrąbane, ładuje czymkolwiek co ma wyjście USB-C.Można, takie tłumaczenia przygotował przykładowo ARHN dla Pokemon Fire Red i Crystal ale jest tego chyba więcej.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi 17 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Można, takie tłumaczenia przygotował przykładowo ARHN dla Pokemon Fire Red i Crystal ale jest tego chyba więcej.Wrzucę młodemu bo ma fazę na pomekony a nie chce mi się co kawałek słuchać o co chodzi. Ostatnio już mu nawet dałem słownik żeby sobie sam sprawdzał.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Tłumaczenie Archona jest super, tylko mimo wszystko Crystala weź mu bez przetłumaczonych itemów i Pokemonów, bo się zamordujecie xD To fajna ciekawostka i mem, ale ciężko może być w to grać.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi 14 godzin temu, Shen napisał(a):Masz tam plik torrent i ściagasz to co chcesz, może nie jesteś zalogowany?Zgrałem z neta cały obraz stockowej karty Miyoo (bez romów), wgrałem nowszy soft producenta i działa. Chociaż na początku coś nie łapało nowego Sandiska.Tych linków z boku nie widziałem, nie logowałem się na tej stronie. Pobiorę chyba same romy, soft to mi obojętny, aby odpalało gry i zapisywało.A jakąś sprawdzoną stronkę do pobierania pojedynczych romów macie? Znalazłem jakąś, ale serwer chyba kiepski bo raz pobiera innym razem nie. Edytowane 29 kwietnia29 kwi przez SnoD
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Teraz z romami jest jednak duży problem, ja nie mam konkretnej stronki, bo takie emuparadise czy coś, niby ma romy na stronie, a jak przechodzisz do ściągania, to jest napisane że Nintendo czy Sony kazało je usunąć i narazka. Trzeba szukać. Może na archive.org też będą, ale w tych paczkach jest tyle gier, że jakoś bardzo nie brakuje. Choć karygodne jest to, że nie ma tam Medievil 2 na przykład. Albo Chicken Run xd
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi 8 minut temu, Szwed napisał(a): Choć karygodne jest to, że nie ma tam Medievil 2 na przykład. Albo Chicken Run xdSzarak ma największe braki tam, troche rzeczy musiałem pobrać, głównie jrpg. Tak to ogrywam jeszcze gb/gba/snes i tam było wszystko na co miałem ochote, nawet romy z fanowskimi tłumaczeniami które nigdy oficjalnie nie wyszły po angielsku.Dla mnie taka paczka to wygoda, wyjebalem to co mnie nie interesowało, braki uzupełniłem w moment i kolekcja na całe życie.