Opublikowano 26 czerwca26 cze W dniu 16.06.2025 o 11:44, Shen napisał(a):Moze sobie sciagnac te paczke i wybrac co chceszhttps://archive.org/details/tiny-best-set-goalbo tu, podmieniasz tylko ostatnia litere w adresie, alfabetycznie posegregowanehttps://archive.org/details/Redump.orgSonyPlayStation-NTSC-U-ATeraz widzę że ten post jest, a mój że stronka z romami znikł. Przecie to i to, to pirackie romy
Opublikowano niedziela o 20:494 dni Tak się waham po switchu2, że to kolos, że abonament niepotrzebny do gier retro tylko trza w końcu kupić jakiegoś chińczyka.Robię takie wizualizacje: A wchodzi kobita i mówi:co ty robisz?! Ktoś w internecie nie ma pewnie racji. Pocket mini v2 pewnie wezmę tylko jeszcze muszę obczaić inne rzeczy (wyjście pod tv np, system operacyjny…)
Opublikowano niedziela o 20:534 dni Stare gierki nie potrzebują wielkich ekranów, ja tam jestem zadowolony z moich małych anberniców, gdybym miał brać coś większego to już do emulacji ps2 czy wii.
Opublikowano niedziela o 20:564 dni Rg 557 ma fajną przeźroczystą obudowę. Wiem że to tylko wygląd, ale kurła tak właśnie wyglądały te pady Nintendo64 w katalogach/reklamach, czy tak zapamiętałem gameboyeSzkoda że tu w Retroid pocket mini tylko dali klasyczną czerń.
Opublikowano niedziela o 21:154 dni Wizualnie ten pocket mini bardziej mi się podoba, zgrabny sprzęcik. Podobno ma bardzo dobre analogi, a z tym różnie bywa w chinczykach, gdybym mial coś teraz brać, to bym pewnie to kupił.
Opublikowano poniedziałek o 08:044 dni Taki mały ekran to nawet myśle gry z psx’a dobrze będą wyglądać bez podbijania rozdziałki. No nic, postanowiłem… tylko czekać na promocję, albo się skuszę jak nie wytrzymam.
Opublikowano poniedziałek o 08:194 dni Mały ekran to mus przy starych gierkach. Ja do retro PC kupiłem sobie 15 calowego oleda (i switcha 1 hehe). Szkoda tylko ,że nie proporcje 4:3 i są pasy.
Opublikowano poniedziałek o 09:104 dni Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):tylko czekać na promocję, albo się skuszę jak nie wytrzymam.właśnie sprawdziłem cene, max co mogę dać za chińczyka to 300zł
Opublikowano poniedziałek o 10:524 dni Grzybiarz się bawi jak ja mający 10 lat i rysując na kartce Gameboya.
Opublikowano poniedziałek o 23:163 dni No nie do końca. Kupując telefon możesz zmacać w Media Expert na żywo i obczaić jak leży i jaki to rozmiar. A kupując konsolkę to nie wiesz jak to będzie wyglądało na żywo, a wahałem się między dwiema i zastanawiałem się czy ta mniejsza nie będzie za mała.
Opublikowano wtorek o 07:163 dni Cholerka może weź sobie skombinuj jakieś dwa kawałki drewna i wystrugaj sobie w miarę możliwości kształty obu konsolek chociaż na tyle by się rozmiarowo rozeznać. Poważne zakupy wymagają poważnego podejścia.już ci nigdy nawet nie spróbuję pomóc Edytowane wtorek o 08:043 dni przez Krzysztof93
Opublikowano wtorek o 12:323 dni Krzychu kurde dałem Ci minusa bo napisałeś prześmiewczy post - że niby miałbym sobie wystrugać konsolki z drewna i ten dopisek że to poważne zakupyNo tak, sprzęty kosztują cos koło tysiaka, idą z Chin dość długo, to nie smarcik na drugi dzień w paczkomacie, wiec szukam za i przeciw. A w poście chciałem tylko wskazać jak to moja kobita od razu pomyślała że to pewnie na forum ktoś nie ma racji i muszę coś udowodnić. I to mnie rozśmieszyło :)
Opublikowano wtorek o 12:423 dni 8 minut temu, grzybiarz napisał(a): A w poście chciałem tylko wskazać jak to moja kobita od razu pomyślał że to pewnie na forum ktoś nie ma racji i muszę coś udowodnić. I to mnie rozśmieszyło :)Myślałem, że MS szuka kogoś do przenośniaków i szykujesz portfolio
Opublikowano wtorek o 13:343 dni Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):No tak, sprzęty kosztują cos koło tysiaka, idą z Chin dość długo, to nie smarcik na drugi dzień w paczkomacie, wiec szukam za i przeciw. Każdy szanujący się sklep ma teraz magazyn w Europie i max tydzień się czeka, przez zakupem upewnij się skąd wysyłka.
Opublikowano wtorek o 16:163 dni W dniu 29.06.2025 o 22:56, grzybiarz napisał(a):Rg 557 ma fajną przeźroczystą obudowę. Wiem że to tylko wygląd, ale kurła tak właśnie wyglądały te pady Nintendo64 w katalogach/reklamach, czy tak zapamiętałem gameboyeSzkoda że tu w Retroid pocket mini tylko dali klasyczną czerń.Pisałem, że miałem i testowałem, @grzybiarz do PS2 to max! PS2 nie wszystko lata jak powinno! Piękny ekran oled, niezłe głośniki - tragiczny soft bez update Andek 13 no i mizerna emulacja PS2 oraz analogi które nie można dead zone bez roota (unlock bootloader) skalibrować aby były w ogóle użyteczne (ale nie każdy egz.)
Opublikowano wtorek o 16:213 dni Ja w sumie lekko przepłacił za swojego Ambernica 406H ale miałem w elektromarkecie już na drugi dzień. Edytowane wtorek o 16:223 dni przez Enepsignos
Opublikowano wtorek o 20:272 dni Rushdown RadioMANGMI AIR X Android-Powered Handheld Launches July 9—Sta...The MANGMI AIR X might be the wildcard of 2025’s handheld scene. Launching July 9 at 10:08 AM CST, this Android-based handheld is aiming to shake up the entry-level space with a starting price of j…Fajna konsolka, w końcu sensowny balans między cena/wydajność. Niby 300zł i niby może emulować PS2/ngc
Opublikowano środa o 04:332 dni 8 godzin temu, frankfuter napisał(a):Rushdown RadioMANGMI AIR X Android-Powered Handheld Launches July 9—Sta...The MANGMI AIR X might be the wildcard of 2025’s handheld scene. Launching July 9 at 10:08 AM CST, this Android-based handheld is aiming to shake up the entry-level space with a starting price of j…Fajna konsolka, w końcu sensowny balans między cena/wydajność. Niby 300zł i niby może emulować PS2/ngcA Quick LookDesigned to be lightweight and travel-ready, the AIR X features a 5.5″ 1080p IPS display, weighs just 286g, and is powered by a Snapdragon 662, 4GB LPDDR4X RAM, and an Adreno 610 GPU. That combo won’t win any benchmark wars, but it’s enough for light PS2/GameCube emulation, Android gaming, and cloud streaming.Trochę z angielskim słabo co ?? Te parametery to taki dobry anbernic w tej samej cenie. No i o płynnej emulacj PS2 raczej zapomnij.
Opublikowano środa o 06:532 dni 2 godziny temu, RafaU napisał(a):A Quick LookDesigned to be lightweight and travel-ready, the AIR X features a 5.5″ 1080p IPS display, weighs just 286g, and is powered by a Snapdragon 662, 4GB LPDDR4X RAM, and an Adreno 610 GPU. That combo won’t win any benchmark wars, but it’s enough for light PS2/GameCube emulation, Android gaming, and cloud streaming.Trochę z angielskim słabo co ??Te parametery to taki dobry anbernic w tej samej cenie. No i o płynnej emulacj PS2 raczej zapomnij.Jeśli Zelda będzie działać tak jak na telefonie z tym samym prockiem to imo fajna opcjahttps://youtu.be/sWJyUimbdh0?si=Lq0G-w78cz9x2EMa
Opublikowano środa o 13:352 dni 6 minutes ago, pawelgr5 said:Kiedys pewnie cos takiego kupie.Za rok pewnie będzie 10 tego typu urządzeń z tego 5 modeli Anbernica :)