Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Sprzęt ostateczny. Czekam na black friday, rok temu było małe promo i dodawali akcesoria gratis, a jak nic nie będzie to biorę maxa i bez promki.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Z takim podejściem i częstotliwością wydawania nowych sprzętów przez chińczyków, to nic bym nie kupił i tylko czekał
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Zobaczcie ile dziennie tego im schodzi, w tysiącach. Takiego sukcesu chyba się nie spodziewali. Teraz wysyłka to około 3 tygodnie czekania.Teraz mają dodruk PCB bo mają tyłu w wysyłce.AYNShipping Dashboard2025/10/13AYN Thor Black Base: 732xx--741xx AYN Thor Black Pro: 732xx--736xx AYN Thor Black Max: 732xx--737xx AYN Thor White Pro: 732xx--755xx AYN Thor White Max: 732xx--759xx AYN Thor Rainbow Pro: 73
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 56 minut temu, Shen napisał(a):Z takim podejściem i częstotliwością wydawania nowych sprzętów przez chińczyków, to nic bym nie kupił i tylko czekał Dlatego dokładnie to robię xD Nie kupuję. Ale po prostu i tak nie mam czasu. Natomiast śledzę i kiedyś w coś wskoczę sobie. Kibuję emulacji PC na tych Armowych maszynach, dla mnie HH PC są za wielkie :-/
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 7 minut temu, NemoKOF napisał(a):dla mnie HH PC są za wielkie :-/Wiadomo, jeden steambekowiec mnie namawiał wielokrotnie na zakup, ale dla mnie to żadne przenośne granie na takiej krowie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, Bigby napisał(a):Zamawialiście Thora z przesyłką 4px czy DHL?Podobno 4px lepsze, a DHL gwarantowany vat, kumpel tak zamówił w zeszłym tygodniu ale nawet nie wysłali jeszcze, tylko przeprosiny dostał, że za dużo zamówień.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 19 minut temu, Bigby napisał(a):Zamawialiście Thora z przesyłką 4px czy DHL?4PX, nie ma opłat. Deklarują wartość 40 dolarów, w razie czego dostaniesz na taką kwotę dowód zakupu z Taxem. Polecam Discorda AYN dowiesz się więcej ;)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Po zadymie z wysyłką i obietnicami lepszej wersji w końcu wysłali
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 51 minut temu, Shen napisał(a):Podobno 4px lepsze, a DHL gwarantowany vat, kumpel tak zamówił w zeszłym tygodniu ale nawet nie wysłali jeszcze, tylko przeprosiny dostał, że za dużo zamówień.Zamawiałem DHLem retroida pocket Classic. Żadnego VAT, doszło w 2 dni od wysyłki.Jescze zrobiłem furorę na reddicie zdjęciami konsoli bo miałem jako pierwszy w europie zielonego RPC xD Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez tlas
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 46 minut temu, tlas napisał(a):Zamawiałem DHLem retroida pocket Classic. Żadnego VAT, doszło w 2 dni od wysyłki.Jescze zrobiłem furorę na reddicie zdjęciami konsoli bo miałem jako pierwszy w europie zielonego RPC xDWidocznie już mieli w europejskim magazynie
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 23 minuty temu, NemoKOF napisał(a):Widocznie już mieli w europejskim magazynieW trackingu była wysyłka z Szanghaju. Mój błąd - 3 dni, a nie 2 i Shenzen a nie Szanghaj. Tak czy inaczej - błyskawicznie.a zmieniając temat - czy ktoś może konfigurował na androidzie emulator Virtual Boya? Chciałem ograć Wario, ale odpalając w retroarch mam czarny ekran a potem wywala do głownego ekranu Androida ;( Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez tlas
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 27 minut temu, tlas napisał(a):czy ktoś może konfigurował na androidzie emulator Virtual Boya?Tego w retroarch używasz?https://docs.libretro.com/library/beetle_vb/Najlepiej poczekać aż na switcha wypuszczą plus jeszcze ten kartonik od Nintendo :)