Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Retro handheldy do emulacji

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 190,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dotarło do mnie dzisiaj Miyoo Mini+, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, fajnie to leży w dłoni, ekran bardzo spoko jak na takie pieniądze, w weekend będę się bawić więcej i pewnie zainstaluje onionOS

• Po prawie 2 dniach testów muszę przyznać że FLIP2 jest najlepszą konsolką klapką (clamshell console) Cudowny ekran AMOLED, świetnie grające głośniki, analogowe L1 i L2 - robią robotę. No i gałki z hal

• Wspaniale jest ogrywać zaległości z gba na słoneczku

Opublikowano

Sprzęt ostateczny. Czekam na black friday, rok temu było małe promo i dodawali akcesoria gratis, a jak nic nie będzie to biorę maxa i bez promki.

Opublikowano

Z takim podejściem i częstotliwością wydawania nowych sprzętów przez chińczyków, to nic bym nie kupił i tylko czekał niki

Opublikowano

Zobaczcie ile dziennie tego im schodzi, w tysiącach. Takiego sukcesu chyba się nie spodziewali. Teraz wysyłka to około 3 tygodnie czekania.

Teraz mają dodruk PCB bo mają tyłu w wysyłce.

AYN

Shipping Dashboard

2025/10/13AYN Thor Black Base: 732xx--741xx AYN Thor Black Pro: 732xx--736xx AYN Thor Black Max: 732xx--737xx AYN Thor White Pro: 732xx--755xx AYN Thor White Max: 732xx--759xx AYN Thor Rainbow Pro: 73
Opublikowano
56 minut temu, Shen napisał(a):

Z takim podejściem i częstotliwością wydawania nowych sprzętów przez chińczyków, to nic bym nie kupił i tylko czekał niki

Dlatego dokładnie to robię xD Nie kupuję. Ale po prostu i tak nie mam czasu. Natomiast śledzę i kiedyś w coś wskoczę sobie. Kibuję emulacji PC na tych Armowych maszynach, dla mnie HH PC są za wielkie :-/

Opublikowano
7 minut temu, NemoKOF napisał(a):

dla mnie HH PC są za wielkie :-/

Wiadomo, jeden steambekowiec mnie namawiał wielokrotnie na zakup, ale dla mnie to żadne przenośne granie na takiej krowie.

Opublikowano

Zamawialiście Thora z przesyłką 4px czy DHL?

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał(a):

Podobno 4px lepsze, a DHL gwarantowany vat, kumpel tak zamówił w zeszłym tygodniu ale nawet nie wysłali jeszcze, tylko przeprosiny dostał, że za dużo zamówień.

Opublikowano
19 minut temu, Bigby napisał(a):

4PX, nie ma opłat. Deklarują wartość 40 dolarów, w razie czego dostaniesz na taką kwotę dowód zakupu z Taxem. Polecam Discorda AYN dowiesz się więcej ;)

Opublikowano

Po zadymie z wysyłką i obietnicami lepszej wersji w końcu wysłali banderas

n0FeQ7V.png

Opublikowano

IMG_5207.jpeg

IMG_5208.jpeg

51 minut temu, Shen napisał(a):

Podobno 4px lepsze, a DHL gwarantowany vat, kumpel tak zamówił w zeszłym tygodniu ale nawet nie wysłali jeszcze, tylko przeprosiny dostał, że za dużo zamówień.

Zamawiałem DHLem retroida pocket Classic. Żadnego VAT, doszło w 2 dni od wysyłki.

Jescze zrobiłem furorę na reddicie zdjęciami konsoli bo miałem jako pierwszy w europie zielonego RPC xD

Edytowane przez tlas

Opublikowano

ES-DE z obsługa dwóch ekranów :)

2:40 przewińcie.

Opublikowano
46 minut temu, tlas napisał(a):

Zamawiałem DHLem retroida pocket Classic. Żadnego VAT, doszło w 2 dni od wysyłki.

Jescze zrobiłem furorę na reddicie zdjęciami konsoli bo miałem jako pierwszy w europie zielonego RPC xD

Widocznie już mieli w europejskim magazynie

Opublikowano
23 minuty temu, NemoKOF napisał(a):

Widocznie już mieli w europejskim magazynie

W trackingu była wysyłka z Szanghaju. Mój błąd - 3 dni, a nie 2 i Shenzen a nie Szanghaj. Tak czy inaczej - błyskawicznie.

IMG_5210.jpeg

a zmieniając temat - czy ktoś może konfigurował na androidzie emulator Virtual Boya? Chciałem ograć Wario, ale odpalając w retroarch mam czarny ekran a potem wywala do głownego ekranu Androida ;(

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Około 1700 zł wersja 12/256gb z kodem : 11PL85 na Ali

A 16/1TB około 2000 zl

Opublikowano
8 minut temu, RafaU napisał(a):

Około 1700 zł wersja 12/256gb z kodem : 11PL85 na Ali

A 16/1TB około 2000 zl

Thor? Drożej niż u producenta, dolar jest po 3,7zl

Opublikowano

No, podałem tylko dla porównania. Ale niby wysyłka natychmiastowa.

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał(a):

Thor? Drożej niż u producenta, dolar jest po 3,7zl

Jak dojdziesz do kasy z 1835zł robi się 1489zł. Korekta ceny- vat. Teraz loteria czy dojdzie w tej cenie czy na granicy doliczą cło i vat.

Na ali zakupy powyżej 150 euro to loteria. Mi player mp3 przyszedł bez niczego.

Opublikowano

poprosiłem ziomka z discorda AYN żeby mi sprawdził czy w SMT: Strange Journey nie tnie dźwięk. Nie tnie cool

IMG_8313.jpg

Będzie grane.