Opublikowano wtorek o 22:473 dni 3 godziny temu, standby napisał(a):Majstry szybka piłka. Do Gierek z PSP, ps1,n64,DC, gc, PS2 i Xboxa lepiej brać Anbernic rg556 czy Anbernic RG 406h?Google DocsHandheldsMasz tu większą listę z oceną jak emuluje konkretną platformę.
Opublikowano środa o 12:442 dni Ayn Thor wysłany 4PX mogę potwierdzić - brak jakichkolwiek opłat. Śmiało można zamówić od producenta
Opublikowano środa o 13:462 dni W dniu 10.11.2025 o 15:14, Shen napisał(a):Podobno 4px lepsze, a DHL gwarantowany vat, kumpel tak zamówił w zeszłym tygodniu ale nawet nie wysłali jeszcze, tylko przeprosiny dostał, że za dużo zamówień.Właśnie odebrałem z DHL, bez żadnych VATów, dotarło błyskawicznie
Opublikowano środa o 13:572 dni Ciekaw jestem twojej opinii. Ja na mój czekam do jutra niestety, poczta Polska :(
Opublikowano środa o 14:002 dni Bardzo porządnie wykonany, ale za taką cenę to łaski nie robi. Świetnie leży w łapach.
Opublikowano środa o 17:272 dni Godzinę temu, NemoKOF napisał(a):Ajj, ładna bestia. Dawaj testy jakieś, pisz kutwa, chcemy czytać!Co tu pisać - 3DS XL tylko zrobiony porządnie, lepiej wyprofilowany. Dla mnie lepszego handhelda już nie będzie, wszystko jest tip top.
Opublikowano środa o 20:492 dni 7 godzin temu, tlas napisał(a):Właśnie odebrałem z DHL, bez żadnych VATów, dotarło błyskawicznie Sam segz
Opublikowano czwartek o 09:171 dzień Gra że steam. Magia. Mam steam decka więc to nie powinno już robić takiego wrażenia, ale coś jest w tym że odpalamy grę ze steama na konsoli o rozmiarach 3DSa.
Opublikowano czwartek o 10:521 dzień 1 godzinę temu, tlas napisał(a): coś jest w tym że odpalamy grę ze steama na konsoli o rozmiarach 3DSa.Kurde, może wygoda, konsola jest mniejsza i dwukrotnie lzejsza
Opublikowano czwartek o 12:271 dzień Octopath II, tylko z jakieś powodu jest cap na 30fps i wyświetla w 720p, coś pewnie trzeba przestawić w opcjach aplikacji, bo w ustawieniach gry jest tylko 30/720. Edytowane czwartek o 12:281 dzień przez tlas
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Kurka wodna, na Ali RG556 za 620 zeta wychodzi, do gier PS2 miazga, kusi jak chuj mnie.