Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 godziny temu, standby napisał(a):Majstry szybka piłka. Do Gierek z PSP, ps1,n64,DC, gc, PS2 i Xboxa lepiej brać Anbernic rg556 czy Anbernic RG 406h?Google DocsHandheldsMasz tu większą listę z oceną jak emuluje konkretną platformę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ayn Thor wysłany 4PX mogę potwierdzić - brak jakichkolwiek opłat. Śmiało można zamówić od producenta
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 10.11.2025 o 15:14, Shen napisał(a):Podobno 4px lepsze, a DHL gwarantowany vat, kumpel tak zamówił w zeszłym tygodniu ale nawet nie wysłali jeszcze, tylko przeprosiny dostał, że za dużo zamówień.Właśnie odebrałem z DHL, bez żadnych VATów, dotarło błyskawicznie
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekaw jestem twojej opinii. Ja na mój czekam do jutra niestety, poczta Polska :(
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bardzo porządnie wykonany, ale za taką cenę to łaski nie robi. Świetnie leży w łapach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, NemoKOF napisał(a):Ajj, ładna bestia. Dawaj testy jakieś, pisz kutwa, chcemy czytać!Co tu pisać - 3DS XL tylko zrobiony porządnie, lepiej wyprofilowany. Dla mnie lepszego handhelda już nie będzie, wszystko jest tip top.