Opublikowano wczoraj o 20:25 1 dzień ja to chyba ten ekranik Retroid Dual Screen wystawie na sprzedaz, bo lepiej chyba mieć domyslnie konsolke z dwoma ekranami, niz takie combo :/
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 8 godzin temu, RafaU napisał(a):System: LinuxDisplay: 4.96-inch IPS ScreenResolution: 720*1280CPU: Allwinner A523 2.0GHz GPU:Arm Mali G57MC1 740MHz RAM: 1GB LPDDR4xStorage: 8GB eMMCWiFi: wifi6, 2.4GHz/5GHzAudio: Stereo Speakers 2x1W, 3.5mm Headphone Jack, Mono MicrophoneBattery: 5000mAh (Up to 5 Hours of Gameplay)Charging & USB: USB Type-C Charging (even when powered off, 5V/1.5A), Limited to 500mA for USB Data TransferIndicators/Ambient Lights: Charging Status Light, RGB Status Indicators, RGB dual analog stick ambient lights/pressable joystick (supports L3/R3)Bottom Ports: Type-C for USB Charging Port + OTG FunctionalityTop Ports: Type-C for USB Host, Compatible with USB Game ControllersOther Features: Supports Built-in WiFi for Online Multiplayer, Single Vibration MotorProduct Weight: 231gProduct Dimensions: 18 x 8 x 1.7cmPackage Dimensions: 22 x 12 x 5cmPackage Weight: 400gPacking: Graphic CartonPrzecież to mega budżetowe gówno, to już anbernic robi lepsze sprzęty w tej ceniePierwsze testy na YT pokazują, że nawet PSP aby chodziło płynnie trzeba ustawić pominięcie klatek, nie no będzie wydajne to :)Ale przecież 2,5x performance Zwykłe smart pro było spoko jako taki budżetowiec. Thor wygląda za to elegancko ale już nie kupuję żadnych nowych sprzętów Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez Chewie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No papiepier to pewnie przyjąłby X3 a nawet i X5, ale testy szybko to weryfikują. Chinczyki umieją w pisanie tego co chcesz zobaczyć - przeczytać
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Rozważam zakup Retroid Pocket 2, ale chciałbym zapytać, czy po podłączeniu do docka - czy to od Retroida, czy od np. Steam Decka - można podłączyć kontrolery przewodowo (a jeśli tak, to jakie) i czy można grać w ten sposób w kilka osób na jednej konsoli. Planowałem korzystać ze Steam Decka na wyjazdach do grania w bijatyki czy inne tytuły na multi, ale może na Retroidzie byłoby łatwiej, no i sam sprzęt byłby mniejszy. Monitor zakładam że i tak bym zabierał, a możliwość grania w tytuły z (3)DS-a z dwoma ekranami dodatkowo kusi.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Pewnie że możesz. Jaki poprzez USB taki poprzez bluetootha. Ja na RP5 miałem trzy pady sparowane. Używałem Doka tego starego od SD jaki oryginalnego którego kupilem za parę złotych w euro AGD RTV. Identycznie robię z THORem, przecież tu jest Android ;)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ekstra, dzięki :).EDIT: Poranna kawa nie wjechała jeszcze - myślałem, że Flip 2 ma dwa ekrany, a teraz patrzę, że nie ma... Ech ;]. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Di
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dopowiem jeszcze że działają praktycznie wszystkie pady. Ja głównie paruję te od Xboxa oraz od ps5. Chińskie zamienniki też działają znakomicie jaki po kablu USB taki i Bluetooth. Bardzo dobrze sprawują się pady od 8bitDo.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 19 minut temu, Di napisał(a):EDIT: Poranna kawa nie wjechała jeszcze - myślałem, że Flip 2 ma dwa ekrany, a teraz patrzę, że nie ma... Ech ;].Najtańsza zabawka z 2 ekranami to Anbernic DS. Po ostatnim update OSu dość mocno dostał kopa. DS już bez problemu emuluje, ale się obawiam że 3dsa już nie pociągnie w prawilnej prędkości. Może kolejne update coś dadzą.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Największa lipa z tym Anberniciem to dołączany stylus i brak miejsca na niego w samej konsolce.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kurde, ten Thor kusi. Czy tutaj jest opcja grania w docku przez kilka osób na przewodowych kontrolerach?Brać wersję Pro czy warto dopłacić do Max? Celuję w granie na emulatorach: PSX, PS2, DS, 3DS, Saturn.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja mam MAX - ale to tylko widzę daję bufa przy emu PC tak naprawdę.Docka mam RertoID z 4 USB i teraz sprawdzałem, kontrolery normalnie po USB są rozpoznawalne. poniżej masz foto co podłączałem po USB i BT działa. Oba od 8bit.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, Di napisał(a):Kurde, ten Thor kusi. Czy tutaj jest opcja grania w docku przez kilka osób na przewodowych kontrolerach?Brać wersję Pro czy warto dopłacić do Max? Celuję w granie na emulatorach: PSX, PS2, DS, 3DS, Saturn.Pro wystarczy
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zamówione tęczowe Pro, teraz tylko poczekać kilka tygodni :). Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Di
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Podaj pierwsze 3 cyfry zamówienia AAAA teraz widzę że już 4 trzeba ;) Tu sprawdzasz co codziennie wysyłają (jak partia leci do ludzi)https://www.ayntec.com/pages/shipment-dashboard
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, Di napisał(a):O, elegancko!1163Biorąc to pod uwagęI o ile będą utrzymywać tempo, 3 tygodnie myślę, że poczekasz.edit, jednak poczekasz dłużej :(Dawaj na Discorda, będziesz na bieżąco ;)Discord: https://discord.com/invite/pWCpvEUTdR
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Di napisał(a):Zamówione tęczowe Pro, teraz tylko poczekać kilka tygodni :).Ile ci wyszło za Pro z przesyłką?
Opublikowano 37 minut temu37 min Wziąłbym tego thora do PS2/GC, ale przejdzie pewnie standardowy cykl życia retrohandhelda czyli rozpakuj->pobaw się chwilę->wrzuć do szuflady/wystaw na olx. Tak oczywiście skończyło mangmi air x, ale głupi jestem, bo wiedziałem, że przyjdzie gołe i na samą myśl o spędzeniu kilku wieczorów na konfigurację i szukanie i ściąganie romów odechciewa się zabawy. Te anberniki chociaż miały jakieś romy załadowane
Opublikowano 26 minut temu26 min A mnie to grzebanie właśnie jara. Wrzucam es-de, on pobiera okładki, filmiki i mam.