Skocz do zawartości

Retro handheldy do emulacji

Featured Replies

Opublikowano

Zrobiłem dzisiaj field test mojego Flipa. Czasem po córkę do przedszkola jadę komunikacją na drugi koniec miasta, jakieś 40 min z przesiadkami i chciałem sprawdzić jak handheld sprawuje się jako handheld.

V2 ma bardzo wysoką jasność ekranu, więc nawet dzisiaj w słońcu grało się komfortowo, a dałem ekran na 80% jasności.

Generalnie bajka, złożony zmieścił się nawet w tej samej kieszeni spodni razem z telefonem. Moja pierwsza przenośna konsola, którą faktycznie jest sens wynieść z domu :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 115,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dotarło do mnie dzisiaj Miyoo Mini+, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, fajnie to leży w dłoni, ekran bardzo spoko jak na takie pieniądze, w weekend będę się bawić więcej i pewnie zainstaluje onionOS

• Wspaniale jest ogrywać zaległości z gba na słoneczku

• Po co wam te polskie wersje? Przecież językowo to są proste gierki, a wy nie macie już po 8 lat.