Opublikowano czwartek o 17:244 dni W dniu 16.06.2025 o 11:44, Shen napisał(a):Moze sobie sciagnac te paczke i wybrac co chceszhttps://archive.org/details/tiny-best-set-goalbo tu, podmieniasz tylko ostatnia litere w adresie, alfabetycznie posegregowanehttps://archive.org/details/Redump.orgSonyPlayStation-NTSC-U-ATeraz widzę że ten post jest, a mój że stronka z romami znikł. Przecie to i to, to pirackie romy
Opublikowano niedziela o 20:491 dzień Tak się waham po switchu2, że to kolos, że abonament niepotrzebny do gier retro tylko trza w końcu kupić jakiegoś chińczyka.Robię takie wizualizacje: A wchodzi kobita i mówi:co ty robisz?! Ktoś w internecie nie ma pewnie racji. Pocket mini v2 pewnie wezmę tylko jeszcze muszę obczaić inne rzeczy (wyjście pod tv np, system operacyjny…)
Opublikowano niedziela o 20:531 dzień Stare gierki nie potrzebują wielkich ekranów, ja tam jestem zadowolony z moich małych anberniców, gdybym miał brać coś większego to już do emulacji ps2 czy wii.
Opublikowano niedziela o 20:561 dzień Rg 557 ma fajną przeźroczystą obudowę. Wiem że to tylko wygląd, ale kurła tak właśnie wyglądały te pady Nintendo64 w katalogach/reklamach, czy tak zapamiętałem gameboyeSzkoda że tu w Retroid pocket mini tylko dali klasyczną czerń.
Opublikowano niedziela o 21:151 dzień Wizualnie ten pocket mini bardziej mi się podoba, zgrabny sprzęcik. Podobno ma bardzo dobre analogi, a z tym różnie bywa w chinczykach, gdybym mial coś teraz brać, to bym pewnie to kupił.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Taki mały ekran to nawet myśle gry z psx’a dobrze będą wyglądać bez podbijania rozdziałki. No nic, postanowiłem… tylko czekać na promocję, albo się skuszę jak nie wytrzymam.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mały ekran to mus przy starych gierkach. Ja do retro PC kupiłem sobie 15 calowego oleda (i switcha 1 hehe). Szkoda tylko ,że nie proporcje 4:3 i są pasy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):tylko czekać na promocję, albo się skuszę jak nie wytrzymam.właśnie sprawdziłem cene, max co mogę dać za chińczyka to 300zł
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Grzybiarz się bawi jak ja mający 10 lat i rysując na kartce Gameboya.
Opublikowano 56 minut temu56 min No nie do końca. Kupując telefon możesz zmacać w Media Expert na żywo i obczaić jak leży i jaki to rozmiar. A kupując konsolkę to nie wiesz jak to będzie wyglądało na żywo, a wahałem się między dwiema i zastanawiałem się czy ta mniejsza nie będzie za mała.