Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VII: Przebudzenie Inflacji

Featured Replies

Opublikowano

Forumowe Mikołaje VII - Powolutku

Poor santa reindeer' Poster by HomeStead Digital | Displate

Witam! Tradycja jest tradycja i temat musi być.

Tak samo jak w zeszłym roku jedziemy na luzaczku i nie szalejemy, temat w tym roku będzie miał jeszcze mniejsze restrykcje i każdy kto tylko ma chęć komuś rzucić coś pod choinke to zapraszam, gierki na xboxa, gierki steam, co tam chcecie. Ciągniemy to już chyba 7 rok, tak więc żadnego zapisywania, żadnego losowania, żadnych zobowiązań, zwłaszcza ze mamy sytuacje w kraju jaką mamy, wiec przypuszczam ze w tym roku będzie tutaj cisza ;)

Temat jednak musi być, chociażby żeby sobie przypominać jakich fajnych ludzi mamy na forumku i jakie zbudowaliśmy razem wspomnienia.

Cytat

1) Miło jakby każdy miał zaktualizowaną liste życzeń na steam/xbox.
2) Start imprezy w momencie startu Winter Steam Sale.
3) Osoba, która otrzyma gift powinna wrzucic go w temacie i sie pochwalic :)
4) Żadnych VPN
5) Profil na Steam musi byc publiczny lub dla znajomych

Jak chcecie umieścić swoje xboxowe wishlisty to dajecie do mnie na PW a ja bliżej świąt edytuje temat i wrzuce. Mam juz kilka zapisanych z poprzedniego roku wiec uważajcie.

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja chcialem tylko przekazac, ze to uzytkownicy ktorzy biora i nie biora udzialu w mikolaju to chore poyeby.  i to ze nie masz nic na wishliscie nie oznacza ze jestes bezpieczny xD   otoz @

• Lista uczestników losowania poniżej. Klucz gry jest dla platformy Steam więc jeżeli ktoś nie gra na PC to będzie mógł przekazać go komuś innemu lub na jego życzenie mogę ponowić losowanie. Termin loso

• Wyniki drugiego losowania: https://screencast-o-matic.com/watch/c3VerVVo6NL    

Opublikowano

Mikołaj i renifer własnej roboty?

No i racja że dobrze że inicjatywa trwa nawet jeśli nie będzie bombardowania w tym roku.

Opublikowano

niech się wpiszą ludzie, którzy jeszcze uprawiają forumek, bo nie wiem komu wysyłać w tym roku. Nawet kropke niech postawia w tym temacie i maja zaktualizowane info w profilu o nazwe steam

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, Dante napisał:

Mikołaj i renifer własnej roboty?

Z internetów.

Opublikowano
  • Autor

Standardowo to sie mówi ze sie nie bierze udziału a potem strzela bombami.

Opublikowano
6 minut temu, Velius napisał:

no ja nie biorę w tym roku, wpadłem popatrzeć xD  

Opublikowano
3 godziny temu, Velius napisał:

Szykuj się. :xboss: 

Opublikowano

Ehhhhhh przy gamepass i innych darmowych gierkach rozdawanych naokoło ciężko nawet ograć to co sie pojawia za darmo. Ale inicjatywa zacna i płomyczek trzeba podtrzymać więc jakieś bombki z zaskoczenia wypuszczę pewnie bliżej sylwestra bo mnie w święta nie ma w polsce. 

Opublikowano

Raczej nie tym razem, ale może zaskoczę...

Opublikowano
W dniu 28.11.2021 o 20:32, Kosmos napisał:

Ciekawe, czy Rayos przygotuje infografikę. 

musiales wyciagnac ten temat, no musiales :mad:

ps, tradycyjnie jak co roku udzialu nie biore w zabawie :potter: