Skocz do zawartości

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 30,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Premiera dwójki tuż tuż. Co niektórzy już dostali, a ja postanowiłem odpalić sobie jedynkę 

• Dobra, przeszedłem grę więc skrobnę coś   Ogólnie jako totalny warhammerowy laik powiem że mi się bardzo podobało i dostałem to czego oczekiwałem. Gra akurat trafiła u mnie na podatny grunt

• Jest i calak       A to moje chłopaki wymaksowane            

Opublikowano

Pierwszy obrazek robi robote mocno. Takiego klimatu chce w tej grze.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie dobrze, zdążę przypomnieć sobie jedynkę. 

Opublikowano

Nie jestem w żaden sposób w uniwersum, ale bardzo podoba mi się to co widzę.

Opublikowano

Jak ktoś chce liznąć trochę uniwerum to polecam podcast na spotify "Wojtek czyta Warhammera". Fajnie się słucha bo gość jest profesjonalnym lektorem a lore warhammera czyta w czasie wolnym.

Na bank do tej gierk na poczatek odcinki o rojach tyranidów i wojnach ludzkości z nimi,  potem wedle uznania np o zakonach marines, wyposażeniu itp.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wygląda fantastycznie. Kolejny win dla focus home. Jeden z lepszych wydawców dla mnie w ostatnich latach.

Opublikowano

trochę vibe gearsów, wygląda to bardzo fajnie, mam tylko nadzieję, że optymalizacja nie połozy tej gry. 

Opublikowano

W tym roku nadrobiłem jedynkę na Rog Ally i grało się cudnie. Dwójka day one zwłaszcza ,że cena na premierę bardzo przyzwoita. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
On 5/24/2024 at 11:57 AM, Ukukuki said:

W tym roku nadrobiłem jedynkę na Rog Ally i grało się cudnie. Dwójka day one zwłaszcza ,że cena na premierę bardzo przyzwoita. 

Jak kampania wypada? Do czego byś porównał? Napiszesz coś więcej?

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał(a):

Jak kampania wypada? Do czego byś porównał? Napiszesz coś więcej?

Gears of War bez systemu osłon, tylko takie 7/10 a nie 10/10. Jest też tutaj dużo więcej walki w zwarciu. 

Kampania jak ktoś lubi Warhammera to mu przypadnie do gustu jak nie to będzie mu już trochę zalatywać mocnym kurzem.

Ogólnie gra chodzi w cenie dobrego piwa więc nie ma co się zastanawiać.

Opublikowano
8 minutes ago, Ukukuki said:

Gears of War bez systemu osłon, tylko takie 7/10 a nie 10/10. Jest też tutaj dużo więcej walki w zwarciu. 

Kampania jak ktoś lubi Warhammera to mu przypadnie do gustu jak nie to będzie mu już trochę zalatywać mocnym kurzem.

Ogólnie gra chodzi w cenie dobrego piwa więc nie ma co się zastanawiać.

Jak zwykle chodzi o czas, a nie pieniądze. Jak jest super gra to chętnie zapłacę, a średniaka za darmo nie chce mi się ogrywać :)