Opublikowano 5 lutego 20232 l No ja bym wolał w końcu dobrą odsłonę Dawn of War ale w to też zagram ze smakiem.
Opublikowano 9 grudnia 20231 r Nie jestem w żaden sposób w uniwersum, ale bardzo podoba mi się to co widzę.
Opublikowano 9 grudnia 20231 r Jak ktoś chce liznąć trochę uniwerum to polecam podcast na spotify "Wojtek czyta Warhammera". Fajnie się słucha bo gość jest profesjonalnym lektorem a lore warhammera czyta w czasie wolnym. Na bank do tej gierk na poczatek odcinki o rojach tyranidów i wojnach ludzkości z nimi, potem wedle uznania np o zakonach marines, wyposażeniu itp.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Wygląda fantastycznie. Kolejny win dla focus home. Jeden z lepszych wydawców dla mnie w ostatnich latach.
Opublikowano 24 maja 202424 maj trochę vibe gearsów, wygląda to bardzo fajnie, mam tylko nadzieję, że optymalizacja nie połozy tej gry.
Opublikowano 24 maja 202424 maj W tym roku nadrobiłem jedynkę na Rog Ally i grało się cudnie. Dwójka day one zwłaszcza ,że cena na premierę bardzo przyzwoita.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze On 5/24/2024 at 11:57 AM, Ukukuki said: W tym roku nadrobiłem jedynkę na Rog Ally i grało się cudnie. Dwójka day one zwłaszcza ,że cena na premierę bardzo przyzwoita. Jak kampania wypada? Do czego byś porównał? Napiszesz coś więcej?
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 2 godziny temu, Homelander napisał(a): Jak kampania wypada? Do czego byś porównał? Napiszesz coś więcej? Gears of War bez systemu osłon, tylko takie 7/10 a nie 10/10. Jest też tutaj dużo więcej walki w zwarciu. Kampania jak ktoś lubi Warhammera to mu przypadnie do gustu jak nie to będzie mu już trochę zalatywać mocnym kurzem. Ogólnie gra chodzi w cenie dobrego piwa więc nie ma co się zastanawiać.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 8 minutes ago, Ukukuki said: Gears of War bez systemu osłon, tylko takie 7/10 a nie 10/10. Jest też tutaj dużo więcej walki w zwarciu. Kampania jak ktoś lubi Warhammera to mu przypadnie do gustu jak nie to będzie mu już trochę zalatywać mocnym kurzem. Ogólnie gra chodzi w cenie dobrego piwa więc nie ma co się zastanawiać. Jak zwykle chodzi o czas, a nie pieniądze. Jak jest super gra to chętnie zapłacę, a średniaka za darmo nie chce mi się ogrywać