Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wersja PC waży 26GB strasznie mało , jest pobrane i czeka aż wrócę z pracy
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Polecam pobawic się podmianą naszych głosów w ustawieniach. Dobra beka.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 31 minut temu, Amer napisał(a):Wszyscy mają tutaj wspólnego wroga, więc nic nie stoi na przeszkodzie by mierzyć się z nim ramie w ramię.Teraz miałem taką sytuację, znalazłem gościa, zaproponowałem mu pójście do windy. Poszliśmy sobie, wezwaliśmy windę, po czym dostałem strzała w plecy od kogoś innego, ale zdążyłem się wczołgać do windy i spierniczyć A właśnie odblokowałem nowy region, pustynne miasto.1 minutę temu, Kolos28 napisał(a):Źle coś sprawdzam czy tylko jest cyfrowe wydanie?Tylko cyfra.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Podobają mi się te spotkania z innymi graczami zwłaszcza w solo, nigdy nie wiesz co im przyjdzie do głowy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. GOTY gra, niech mnie chuj, wpadłem teraz w tym zasypanym mieście na dwóch chłopów z mikrofonami, z każdym sobie pogadaliśmy, życzyliśmy sobie powodzenia, a z jednym uciekłem metrem xd Coś cudownego te interakcje.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mi chłopaki w CSie też życzą powodzenia na MIKROFONACH.Później jak przegrywamy to tylko powtarzają jak bardzo rukali moją matkę.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 16 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Do BF6 tez tak walił po godzinie gry, a jak sie skończyło.W Battlefielda mam rozegranych ponad 50 godzin. Różni nas to, że ja walę do gry, a ty walisz na pada, nie jesteśmy tacy sami.Coś chyba serwery nie wyrabiają, bo mam błąd matchmakingu. Czas doładować Dualsense, hihi. Odblokowałem zadania związane z niszczeniem Arców, trochę się cykam, ale trzeba przełamać strach
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. gracie solo czy trio? solo jeszcze nie grałem ale wiem że matchuje trójki oddzielnie a solo oddzielnie i to są 2 różne doświadczenia;) w sensie kompan cię zawsze może podnieść a samemu to możesz się conajwyzej doczołgać do windy :p
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Gram solo. I matchmaking jest jednakowy dla wszystkich, więc gra próbuje łączyć na podstawie liczebności oddziałów. Może się więc zdarzyć, że zagrasz solo, a trafisz na duety, albo trójki.A solo kompan Cię nie podniesie, ale przeciwnik z dobrym sercem może
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Widzę że kreator ludzika to tylko presety kilkunastu mord oraz ciało grube lub chude. Troszkę bida pod tym względem ale gameplayowo wygląda bardzo spoko. No i jest swoiste post apo, kusi nie powiem ale poczekam aż pierwsze spusty w gacie nad grą przeminą i przyjdzie otrzeźwienie w postaci rzetelnych recenzji za jakiś czas.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No nic kupiłem i najwyżej się zwróci albo utopi 150 zł (to też nie fortuna) beta druga nie wciągnęła pierwszą nawet trochę ale może będzie dobra odskocznia od BFka
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to wycena skórek. Gra kosztuje 179 złotych, a te bundle w sklepiku są o 89 złotych, no trochę nie halo. To nie jest gra free to play, ale podobno w The Finals obniżyli w końcu ceny. Albo niech pójdą drogą Helldivers 2 i walutę premium umieszczą do zdobycia na rajdach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Walutę premium zdobywasz w season pass, a ten jest za darmo ale nie wiem czy następne też będą.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jedne mają być, inne nie. Moim zdaniem w płatnej grze powinni trochę stonować z tymi cenami, niech maksymalnie 6 dych te bundle kosztują, a nawet 4 dychy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Miałem fajną akcję na bodaj piątym runie, zaraz po tym jak mi się odblokowała mapa Zaginione Miasto, czy jakoś tak. Aby wytrenować koguta na wyższy poziom musiałem zdobyć przedmiot o nazwie "obroża psa". Pojęcia nie miałem gdzie to zdobyć, no ale błąkając się po tej mapie w jednym z pomieszczeń natknąłem się na zwłoki łupieżcy. Widać, że zginął od wybuchu tych kulistych wybuchających kurestw. Sprawdzam przy trupie co on tam ma w plecaku, patrzę, a tam owa obroża Dzięki temu kogut przekazuje mi teraz każdorazowo nie pięć jednostek lootu do craftingu, a dziesięćPytanie przy okazji. Robię zadanie dla Shani, która życzy sobie między innymi 6 sztuk kabli. Gdzie one są ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mam 4/6 kabli i też nie mogę znaleźć a myślę że to raczej pospolity surowiec . Rozi miał rację gra jest GOTY Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Czezare napisał(a):Robię zadanie dla Shani, która życzy sobie między innymi 6 sztuk kabli. Gdzie one są ?Szukajcie w koszach na śmieci, workach ze śmieciami na ziemii, kontenerach na śmieci Ewentualnie mogą być też druty.
Opublikowano 23 minuty temu23 min ta z niektórych przedmiotów jak się zdemontuje to można uzyskać druty, kable czy inne rzeczy. Gra jest mega fajna i trudna trzeba być cierpliwym i patrzeć się w niebo ;) w sumie to oczy dookoła głowy Jak ktoś lub chodzić na wydrę to będzie cierpiał w tej grze. Nie mniej immersja jest fajna, bo masz poczucie że wszystko może Cie zabić bez problemu i trzeba uważać. Te drony co rażą prądem. strasznie wkurzające, te co strzelają dużo łatwiejsze do ubicia. Spotkałem się z duchowym spadkobiercą pewnego użytkownika forum co się chował za winklem aby Cię ubić, w moim przypadku jak jechałem tyrolką do góry w Starym Mieście cyk nie zdążyłem przeładować i do piachu. Wkurza to jak zrobisz ulepszenie broni i tracisz je bo nie dotarłeś żywy do bazy. Zasobów jest niby dużo, jak wrócisz żywy do bazy Ogólnie bardzo przyjemne zleciało te kilka godzin po pracy. Mam dopiero level 6 i przez weekend też pewne pogram i spróbuje nocnego rajdu. Oprawa dźwiękowa jest dosłownie mega, wszelkie zmiany podłoża, szumy wiatru, bang bang czy inne wycie dronów. Sam fakt że tak się rozpisałem dużo mówi o tej grze. biorąc pod uwagę że za innego tego typu gry trzeba zapłacić więcej co jest to pozycja jak najbardziej godna polecenia