Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja z kolei czekam na metro i słyszę "don't shoot" x2 od różnych ludzi, no to potwierdzam. Widzę jak biegnie jeden, a drugi za nim zaczyna walić w jego plecy z shotguna, więc posłałem mu serię z Grzechotnika i spierdolił liną na górę jak przeładowywałem, a my odjechaliśmy w pokoju. Piękna akcja ale jeszcze lepsza by była jakbyśmy go powalili. Chyba się mnie nie spodziewał
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Marcin_wawa napisał(a):Ja z kolei czekam na metro i słyszę "don't shoot" x2 od różnych ludzi, no to potwierdzam. Widzę jak biegnie jeden, a drugi za nim zaczyna walić w jego plecy z shotguna, więc posłałem mu serię z Grzechotnika i spierdolił liną na górę jak przeładowywałem, a my odjechaliśmy w pokoju. Piękna akcja ale jeszcze lepsza by była jakbyśmy go powalili. Chyba się mnie nie spodziewał Haha, miałem podobnie tylko słyszałem jak na dachu jednego z budynków chłop wali pestkami do wszystkich których zauważy, więc zaszedłem go od tyłu poszedł hesdshot, szybkie dobiegnięcie i dobicie z pukawki. Typ zaczął krzyczeć że zasłużył, zgrzeszył i że nie ma urazy, żebym go dobił po czym zaczął się modlić do mikrofonu xDDDDDDPiękna jest ta gra.54 minuty temu, Kibot napisał(a):Jakie tu akcje odchodzą to głowa mała:Niesamowite są te animacje.Wiecie że te wszystkie roboty to symulacje w grze? One same w kodzie uczyły się chodzić, pokonywać nierówności terenu itp.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Banan91PL#4046Kurczę mam pełną skrzynkę wszystkiego full tylko nie rzeczy potrzebnych do ulepszenia stołu ;(
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Banan91PL napisał(a):Banan91PL#4046Kurczę mam pełną skrzynkę wszystkiego full tylko nie rzeczy potrzebnych do ulepszenia stołu ;(Full skrytka i same shity? Witam w klubiePrzy okazji: Czezare#0086
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. RIP konsolarze grający na crossplay kiedy na PC można wyciąć połowę krzaków na low settingsach xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 22 minuty temu, GearsUp napisał(a):RIP konsolarze grający na crossplay kiedy na PC można wyciąć połowę krzaków na low settingsach xD23 minuty temu, GearsUp napisał(a):RIP konsolarze grający na crossplay kiedy na PC można wyciąć połowę krzaków na low settingsach xDNintendo by miało z automatu mapy bez rozślinności.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Każdy kto się zachwyca graficzką i jednocześnie pada w krzakach powinien zrewidować jak ma ustawione suwaki, z doświadczenia wiem, że w takie gry najlepiej grać na low. Nie tylko lepsza widoczność ale znacznie lepsza płynność
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 minut temu, GearsUp napisał(a):Każdy kto się zachwyca graficzką i jednocześnie pada w krzakach powinien zrewidować jak ma ustawione suwaki, z doświadczenia wiem, że w takie gry najlepiej grać na low. Nie tylko lepsza widoczność ale znacznie lepsza płynnośćTutaj akurat granie na full to dla mnie sama przyjemnosc. Chyba nic lepszego i tak dobrze dzialajacego na UE5 jeszxze nie widzialem. Na low to moge grac w CoD dla 300fps.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Tutaj akurat granie na full to dla mnie sama przyjemnosc. Chyba nic lepszego i tak dobrze dzialajacego na UE5 jeszxze nie widzialem. Na low to moge grac w CoD dla 300fps.Działa dobrze bo to jest obcięte UE5 z jego ficzerów, akurat DF wrzuciło o tym film
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, GearsUp napisał(a):Działa dobrze bo to jest obcięte UE5 z jego ficzerów, akurat DF wrzuciło o tym filmNawet jesli obciete, to wyglada rewelacja.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O kurwa, ale miałem rundkę, schematy do Kowadła i Rybołowa wpadły Jak szukacie schematów, to koniecznie wchodźcie na mapy, gdzie jest aktywne zwiększenie liczby Skrytek łupieżcy. I fajny tip - przeróbka Taktyczna na drugim poziomie jest lepsza od Walki, bo przy zbiciu osłony, aktywuje automatycznie mały granat dymny.
Opublikowano 38 minut temu38 min 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):Każdy kto się zachwyca graficzką i jednocześnie pada w krzakach powinien zrewidować jak ma ustawione suwaki, z doświadczenia wiem, że w takie gry najlepiej grać na low. Nie tylko lepsza widoczność ale znacznie lepsza płynnośćNie wiem na PC i tak masz 170 fpsów na ustawieniach EPICKICH, ale wierzyć mi się nie chce że gdy siedzę w krzakach, to komuś się one nie wyświetlają.Na tym screenie jest akurat niska trawa, w której się przecież nie położysz - kucając w niej i tak widzisz pół wystającego kadłuba z zarośli.Gorzej, że w gra nie ma nawet suwaków do jasności obrazu, ludzie biorą ciemne ubrania i za chuja ich w tunelach nie widać jak się kitrają za skrzynkami.EDIT: No i sprawdziłem - ustawiłem grę jak na konsoli w "Lower then the lowest PC" i standardowo stek bzdur - wysoka trawa jest normalnie, nadal się w kitrając w niej można spokojnie ukryć , wracam do ustawień dla których kupiłem Peceta.