Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale jeśli nie zrobię wipe to w sumie nie mam szans na osiągnięcia wszystkich umiejętności? Czy i tak nie jest możliwe żeby wymaksowac każde drzewko. ?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie masz szans, bo masz tylko 75 punktów do zdobycia, tyle ile jest lvl. Jak robisz wipe'a to podobno będziesz miał 5pkt więcej do zdobycia, ale to ile tych resetów będzie trzeba zrobić, żeby całe drzewko ogarnąć to nawet nie chce wiedzieć, poza tym zaczynać zupełnie od nowa, szukać wszystkich blueprintów itp, no na tą chwilę to mi się nie chce, może kiedyś jak się naciesze tymi wypasionymi brońmi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No i dobrze wiedzieć, że tu nie ma klasycznego respeca więc warto się zastanowić zanim się rozdzieli punkty, ja idę w full mobility i staminę
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mobilność ważna, ale wg mnie warto iść w czerwone drzewko, żeby jak najszybciej odblokować ostatnią zdolność w tym drzewku do otwierania tych zabezpieczonych skrytek.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tylko w tym drzewku przy opisach mogliby dodać % bo nie wiadomo w sumie jak duży jest to przyrost i czy wszystkie skille mają jednakowy a no i czy są dimnishing returns, czy skill 4/5 po dodaniu ostatniego punktu w niego daje taki sam boost jak pierwszego
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na zaporze miałem na nocnym rajdzie taki loot ja nigdy same epickie bronie i blueprinty i gościu mnie zabił … ehh 1 raz tak się wkrwilem na tą grę że szok
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 34 minuty temu, GearsUp napisał(a):Tylko w tym drzewku przy opisach mogliby dodać % bo nie wiadomo w sumie jak duży jest to przyrost i czy wszystkie skille mają jednakowy a no i czy są dimnishing returns, czy skill 4/5 po dodaniu ostatniego punktu w niego daje taki sam boost jak pierwszego.I poruszanie się po tym drzewku na padzie do poprawy IMO, widać ze robione pod K+M, więc trzeba się tam naszarpać czasami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Coś dzisiaj sami agresywni gracze ktoś zauważy i bez słowa strzela , nie mogę przeboleć tej śmierci z sprzętem … a pytanie skąd brać klucze np do pomieszczenia gdzie uzdatnia się wodę itp ? Jeden zużyłem i teraz jak chciałby znów tam wejść to nie wiem skąd klucz wziąć
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 28 minut temu, Amer napisał(a):I poruszanie się po tym drzewku na padzie do poprawy IMO, widać ze robione pod K+M, więc trzeba się tam naszarpać czasami.Tam wszystko do poprawy, ten cały interfejs pod pady jest chujowo zrobiony. Mogliby dać kółeczko jak w asasynach. Niewygodnie i nieintuicyjnie się nawiguje po śmieciach i materiałach, żeby sprzedać/rozłożyć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Rozi napisał(a):Z questów, z łupu, z innych graczy.Jutro nowa mapa
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 🚀 ARC RAIDERS: AKTUALIZACJA "NORTH LINE" JUŻ TU JEST! Przygotujcie się na nowe wyzwania!Raiders, nadszedł czas, aby skierować się na północ!Pierwsza duża aktualizacja do ARC Raiders – „NORTH LINE” – właśnie wchodzi do gry, otwierając zupełnie nowy region, nowych, przerażających wrogów i masę świeżej zawartości!❄️ Co nowego w aktualizacji „North Line”?NOWY REGION: Stella Montis! Udajcie się na mroźną, nietkniętą północ od Pasa Rdzy. To miejsce pełne utraconych ambicji ludzkości i... rzadkich zasobów czekających na odzyskanie.⚠️ UWAGA: Dostęp do Stella Montis musimy najpierw ODBLOKOWAĆ WSPÓLNIE!WSPÓLNE WYZWANIE: Breaking New Ground! Weźcie udział w globalnym wydarzeniu społecznościowym. Musimy współpracować, aby odrestaurować tunele prowadzące do Stella Montis. W zamian czekają nagrody i nowa waluta eventowa - Merits.NOWI WROGOWIE ARC: Przygotujcie się na spotkanie z dwoma potężnymi maszynami:Matriarch: Olbrzymi ARC, przy którym Królowa wydaje się być przyjacielska!Shredder: Nowy wróg ekskluzywny dla regionu Stella Montis, wymuszający walkę na bliskim dystansie.NOWY SPRZĘT: Do Waszego arsenału dołączają:Karabin bojowy Energy BurstNowe miny: Impulse, Timed i Gas Jump!...oraz dodatkowe misje, ulepszenia jakości życia (QOL) i poprawki błędów!To dopiero początek! Mamy co robić, aby wspólnie odblokować nowy obszar i w pełni wykorzystać potencjał "North Line".
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Gra jest niesamowita ale gracze są co raz gorsi walą bez gadania w plecy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):No wlasnie o blueprint mi chodzi.Wczoraj mi wydropił w jednym z zamkniętych pomieszczeń na Blue Gate, ale szczerze to chyba wolę kupować niż go wytwarzać, bo sporo materiałów idzie, których mi wiecznie brakuje.7 godzin temu, Faranell napisał(a):Mam do Was pytanie, które mnie nurtuję i nie wiem jak sobie z tym poradzić - bardzo często gramy z ziomkiem i biegamy we dwóch, łączymy się żeby rozmawiać przez imprezę albo discorda, ale wtedy w grze nie możemy gadać z innymi graczami. Jak nie połączymy się nigdzie i próbujemy rozmawiać w grze, to jakość tych rozmów jest tragiczna i sto razy gorsza niż discord/impreza. Obaj mamy słuchawki Pulse.Macie na to jakiś pomysł? Jest opcja żeby mówić w grze do innych graczy będąc połączonych na imprezie/discordzie? Trochę mi się nie chce wierzyć, że nie ma takiej opcjiOdpal imprezę i w jej ustawieniach upewnij się, że masz wyłączone to:A w grze ma to wyglądać tak (oczywiście opuszczasz PlayStationową imprezę, bo jedno gryzie się z drugim):Czat zbliżeniowy ustaw na conajmniej 150%, a to z ziomkami na 10%, bo inaczej jest głośno i trzeszczy jak cholera - na tym poziomie jest git.2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Bastion gdzie ma weak point bo nie wiem czy mu strzelać w mordę czy w to kółko na górze na plecachNa dupie ma taki żółty cylinder, jak z Horizon Zero Dawn. Oprócz tego w kolanka, które też mają takie żółte łączenia, no i oczywiście spam granatami.53 minuty temu, Amer napisał(a):I poruszanie się po tym drzewku na padzie do poprawy IMO, widać ze robione pod K+M, więc trzeba się tam naszarpać czasami.Tak, to jest tragedia i ktoś tu dobrze napisał, że przydałaby się taka emulacja myszkowego kursora rodem z Assassin's Creed.Oprócz tego strasznie brakuje opcji rozbijania stacków itemków na mniejsze liczby, kiedy np chciałbym wziąć w teren tylko jedną blokadę do drzwi zamiast całego pakietu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Wredny napisał(a):Oprócz tego strasznie brakuje opcji rozbijania stacków itemków na mniejsze liczby, kiedy np chciałbym wziąć w teren tylko jedną blokadę do drzwi zamiast całego pakietu.Z tym akurat możesz poczarować, nic super wygodnego (i bankowo da się to rozwiązać lepiej) jednak zawsze coś. Najpierw dajesz X na przedmiot, a później kwadrat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 54 minuty temu, Banan91PL napisał(a):Gra jest niesamowita ale gracze są co raz gorsi walą bez gadania w plecyNo niestety gracze się już trochę zapoznali z grą co i jak i będzie coraz więcej takich akcji, też tak miałem wczoraj, z przyczajki ktoś mnie zabił z tyłu, jak walczyłem z dronami. Coraz bardziej wolę grać w 3 osobowym składzie, przynajmniej wiem co mnie czeka, zawsze dochodzi do walki i strata dobrego sprzętu mniej boli.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja dziś miałem pełno epickich przedmiotów z zamkniętego pomieszczenia na Zaporze blueprint na rybołowa, rysia itp i mnie jakiś chj zabił … nie mogę tego przeboleć aż się odechciewa grać 5 rund pod rząd i bez gadania każdy nawala gdzie wcześniej była współpraca i ktoś się odzywał chociaż
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gracie na wszystkich serwerach czy tylko EU? Ja mam automatic czyli łączy mnie ze wszystkimi i jak narazie lagów nie doświadczyłem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Wredny napisał(a):Wczoraj mi wydropił w jednym z zamkniętych pomieszczeń na Blue Gate, ale szczerze to chyba wolę kupować niż go wytwarzać, bo sporo materiałów idzie, których mi wiecznie brakujeNo tylko jak nie ma BluePrinta to go nie kupi ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, easye napisał(a):No tylko jak nie ma BluePrinta to go nie kupi ;)Da radę kupić. 15k
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mnie zastanawia po co ktoś mnie zabija gdy na liczniku jest jeszcze 28 minut. No moze mysli, ze mam jakis gear, ale zwykle latam z darmowym i irytuje to troche, bo lece z jakąś misją.