Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 minut temu, Banan91PL napisał(a):Zanim wykopią tunel to będzie grudzień dopiero 2% jestSpokojnie, jeszcze nie wróciłem z pracy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 12.11.2025 o 15:21, Wooyek napisał(a):Mobilność ważna, ale wg mnie warto iść w czerwone drzewko, żeby jak najszybciej odblokować ostatnią zdolność w tym drzewku do otwierania tych zabezpieczonych skrytek.Czytam, że w tym patchu poszedł nerf tego do tego stopnia, że niektórzy chcą respeca robić bo wydali zbyt dużo punktów w tym drzewku. Ktoś ma tego perka i zauważył wyraźną różnicę?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja do tego jeszcze nie doszedłem, ale mam wrażenie, że ludzie jak zwykle się obesrali, bo co, bo teraz w tych skrzynkach, w każdej jednej nie ma 2 broni epickich i 3 blueprintów? Ludzie są zjebani, niech robią wipe'a i idą w zielone drzewko. Nie widzę problemu. Ja jednak pozostanę przy swoim, bo nadal uważam, że można będzie tam trafić dobry loot i lepiej to mieć niż nie mieć.Teraz, Faka napisał(a):Nerf czego poszedł? Które drzewo i co za skillsy?Nerf zawartości tych zabezpieczonych skrzynek do których trzeba było mieć ten ostatni skill z czerwonego drzewka Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Wooyek
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 godzin temu, Faka napisał(a):Może jakieś zadanie było do zrobienia dla Chinki, też mam zielone itemy w sklepie.Swoją drogą mam zadanie z przywołaniem zaopatrzenia, co zrobiłem, ale gdzie zrzut jest? Bo czekam i czekam i żadnego zrzutu nie widziałem.Możliwe, że to od tych głównych questów zależy, bo ja faktycznie trochę olewam sprawę i chyba właśnie dla tej Chinki wisi niedokończony.6 godzin temu, Faranell napisał(a):Ależ wczoraj miałem wspaniały wypad do Blue Gate, nigdy wcześniej nie wsadzałem tych ogniw w Forcie, więc postanowiliśmy z ziomkiem to ogarnąć.Jedno ogniwo wsadzone i podbiega dwóch typów, mierzą do nas i zaczyna się rozmowa czy friendly, mówie że tak, że szukamy ogniw i mogą się przyłączyć (ale cały czas z tyłu głowy myśl, czy jak nie otworzymy piwnicy to nie zaczną do nas ładować). Znaleźli jedne ogniwo i wsadzili, więc szukamy kolejnego, nagle ktoś do nas strzela ale nie wiedzieli, że jesteśmy w czwórkę. Dostali kilka strzałów, kazałem im wyrzucić broń i pobiegli dalej;DOkazało się, że Ci nasi "koledzy" to są niemcy, tak więc trochę pośmieszkowaliśmy po sąsiedzku. Otwierając bramę powiedziałem im, żebyśmy zapomnieli o swojej przeszłości i żeby nie strzelili nam w plecy, podzieliliśmy się lootem i każdy pobiegł w swoją stronę, no cud miód.Właśnie w tej piwnicy zdradziecko mnie odjebano po wcześniejszej kooperacji - uraz na całe życie i już chyba nigdy tam nie wejdę
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W tunelach na Błękitnej Bramie jest taka kampa szczurów jebanych z darmowymi zestawami, że ja pierdole. Trzy razy z rzędu tam zginąłem, a mam epicki klucz do pomieszczenia z zarekwirowanymi rzeczami. Siedzą w cieniu i napierdalają.Ale za to szczęście przyszło na Zaporze: Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Rozi
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Widzę że w patchu zmienili komponent do craftu watahy, ciekawe czemu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 godzin temu, wrog napisał(a):Mnie chyba najbardziej boli w tej ekspedycji reset schematów. Widziałem ciekawą propozycję na reddicie, że mogliby przy resecie dać jakiś token, który pozwala zachować na stałe jeden schemat.Ja jeszcze te schematy to bym przeżył tak jak i level, ale od nowa rozwijać te stoły i stash, jak dopiero po 40h rozwinąłem skrytkę i zaczynam dochodzić do 3 levelu...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To jest jotę w jotę system sezonów jak w D4, tylko z tą różnicą, że tracisz postać "globalnie", a masz ulepszą postać na sezonie. W D4 to działało na zasadzie, że po zakończeniu sezonu twoja postać przechodziła do globalnego serwera i jedynie, co traciłeś to sezonowe buffy i ulepszenia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Chociaż z tej rozpiski sam już nie wiem, czy stacje warsztatowe zostają na odblokowanym levelu, bo obok jest napisane, że resetują całą kryjówkę...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Coś im się pojebało z tym warsztatem, nie wiadomo, jak to zrozumieć.
Opublikowano 59 minut temu59 min Pisze jak byk, że warsztat ma być zresetowany, nie wiem czego nie rozumiecie.
Opublikowano 58 minut temu58 min Te elementy zostaną zachowane:Odblokowane stacje warsztatowe.Czyli co - zostaną zachowane na 1 poziomie tak?
Opublikowano 55 minut temu55 min nie no to zbierać to wszystko od nowa, nie wiem czy będzie mi się chciało...ale ja nawet w COD nigdy prestiży nie wbijałem xD@Wooyek nie zostało CI jakieś niepotrzebne ogniwo skoczka, bombardiera, albo bastiona? ^^
Opublikowano 39 minut temu39 min Nie ma dla mnie całkowicie sensu tego wbijać, nie widzę tam dla siebie korzyści żadnych, tym bardziej, że ja nie mam czasu grać po 10h dziennie jak strimerzy, więc odblokowanie wszystkiego ten pierwszy raz zajmie mi sporo czasu.Kurde nie mam nic, bo sprzedałem to co mi zostało, ale możemy się umówić na sobotę to przyatakujemy skoczka i bastiona na dwójkach.Możemy nawet powkurwiać się przy rakietowcu xD Edytowane 36 minut temu36 min przez Wooyek
Opublikowano 32 minuty temu32 min no w dwójkach jest jedynie taki minus, ze gdy Ty walczysz z robotami to z reguły każdy chce Ci na plecy wejść ^^Już chyba Solo się łatwiej to robi, szczególnie jak znajdziesz osobę chętną do współpracy.
Opublikowano 16 minut temu16 min 13 minut temu, easye napisał(a):no w dwójkach jest jedynie taki minus, ze gdy Ty walczysz z robotami to z reguły każdy chce Ci na plecy wejść ^^Już chyba Solo się łatwiej to robi, szczególnie jak znajdziesz osobę chętną do współpracy.Możemy zrobić po 20 minucie meczu, wtedy albo już nie ma ludzi na mapie, albo jest ich niewiele, więc ryzyko mniejsze. 8 minut temu, GearsUp napisał(a):Te wolfpacki są OP, pierwszy raz tym rzuciłem i od razu wpadło xDNa te małe dronki na pewno, spróbuj z rakietowcem xD
Opublikowano 7 minut temu7 min Teoretycznie jeden Wolfpack kasuje Rocketeera, ale u mnie przeżył i musiałem drugim jebnąć - w każdym razie zajebisty granat i przyjemnie się patrzy na tę rozpierduchęA ta "Ekspedycja" to chyba tylko po to, by wiecznie "gonić króliczka", bo wady tego rozwiązania wielokrotnie przeważają zalety.Żeby upgrade'y stołów i nauczone Blueprinty zostawały, a drzewko postaci permanentnie się rozwijało to spoko - zabierajcie mój hajs i cały gear ze schowka, ale tak to nie ma sensu dla mnie.
Opublikowano 7 minut temu7 min Na Rakietowca też wystarczy czasami jeden granat - to jest airburst, więc rzucajcie NAD przeciwnika.A ja po 56 godzinach gry wykonałem wszystkie misje Troszkę trzeba odskoczyć na jakiegoś singielka, a do tego sztosa wchodzić na pykanie z kumplem.