Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

• Odpowiedzi 563
  • Wyświetleń 19,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

• Ja wszedłem w grę bezpośrednio po platynie w Death Stranding 2 no i słabo to graficznie wygląda w porównaniu do tamtego arcydzieła :( Mam nadzieję, że gameplay nadrobi ubogą grafikę.

Opublikowano

Jezu miałem tyle tych grzybów, że mogłem Ci je oddać.

52 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Da radę kupić. 15k

Zrzut ekranu 2025-11-12 194708.png

A może juz zanalazłeś Blue Print i nie pamietasz?

Bo ja jedyne kowadło moge np kupić zielone - czy to jakieś godziny kiedy są niby ulepszone wersje?

Opublikowano

Ale chyba nie trzeba blueprinta żeby kupić, w sumie to nie wiem od czego zależy co możemy kupić a co nie, do renegata nie mam blueprinta, a kupić mogę.

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał(a):

Jezu miałem tyle tych grzybów, że mogłem Ci je oddać.

A może juz zanalazłeś Blue Print i nie pamietasz?

Bo ja jedyne kowadło moge np kupić zielone - czy to jakieś godziny kiedy są niby ulepszone wersje?

Chyba są jakieś codzienne/godzinowe do kupna zależy od dnia na to wygląda.

Blueprint nie mam na 100 procent.

Opublikowano

U mnie też zielony za 5 kafli. Kurde wyobraziłem sobie tu wojny klanowe i w ogóle jakby wprowadzili do zakładek klany, działoby się

Opublikowano

Kurde ja dzisiaj kupowałem zielone Kowadło za 15k, nie mialem wtedy schematu. Teraz już mam bp, więc ciekawy jestem czy cena zmieni się na 5k. No ale to sprawdzę dopiero jutro.

Opublikowano

To ciekawe z tym zdobytym blueprintem, co potem obniża ceny u chinki, 5k za kowadło to jak za darmo. Jeszcze ulepszanie do 4 poziomu i można farmić na lajcie. Anvil + Kettle i możesz się choć trochę poczuć bezpiecznie w eksplorowaniu miejscówek.

Opublikowano

Tzn chyba źle spojrzałem bo jeszcze raz sprawdziłem i też mam 15k, zasugerowałem się tym 5k po rozwinięciu zakładki i pomyśłałem, że 15k jak się bierze 3/3 sztuki

3eeferwf.jpg

ok wszystko jeasne to jest cena sprzedaży a nie kupna

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Dzisiaj zaliczyłem swój pierwszy kill na innym graczu. Starcie 3 na 3, zostaliśmy zaatakowani zajmując się swoimi sprawami. Miałem Ferro IV z dodatkowym uchwytem. Jednego gracza ubiłem (poszła flara), drugiemu zdjąłem tarczę. Niestety jeden kumpel też zginął. Jeden z przeciwników mnie chciał zajść od tyłu, ale mu się nie udało, za to udało mu się zwiać dzięki granatowi dymnemu. :)

Wpadłem na super pomysł, jak mi się wydawało, bo niedaleko atakujących latały Szerszenie. Pomyślałem, że jak im przywalę z Ferro, to się wkurwią i zaatakują tych graczy najbliżej. No to tak nie działa :( Musiałem sam spierdalać i prawie mnie dron ubił.

Ale udało się ewakuować z jednym towarzyszem, jeszcze kolega ubił jednego z tych typków sekundy przed ewakuacją, bo gościu wskoczył do nas na dół (to nie windą, tylko taki bunkier jakby, nawet nie wiem jak się ta mapa nazywa). Ja mu jeszcze władowałem dwa naboje jak leżał na ziemi, ale bardziej po to, żeby się wyżyć.

Piękna była ta akcja 😎 Poczułem krew.

Opublikowano

Jak nie 'winda' to pewnie mapa Blue Gate (ta mocno roślinna, zielona), bo windy są na Dam Battlegrounds i Spaceport, a Buried City ma podziemną stację metra.

Opublikowano

Dziś z 4 raidy solo zrobiłem i ani razu nie usłyszałem dont siut, od razu leciały bomby. Ale jednego gagatka ubiłem i fajny dropik z niego poleciał między innymi Renegat.

Opublikowano
2 minuty temu, DarkStar napisał(a):

Dzisiaj zaliczyłem swój pierwszy kill na innym graczu. Starcie 3 na 3, zostaliśmy zaatakowani zajmując się swoimi sprawami. Miałem Ferro IV z dodatkowym uchwytem. Jednego gracza ubiłem (poszła flara), drugiemu zdjąłem tarczę. Niestety jeden kumpel też zginął. Jeden z przeciwników mnie chciał zajść od tyłu, ale mu się nie udało, za to udało mu się zwiać dzięki granatowi dymnemu. :)

Wpadłem na super pomysł, jak mi się wydawało, bo niedaleko atakujących latały Szerszenie. Pomyślałem, że jak im przywalę z Ferro, to się wkurwią i zaatakują tych graczy najbliżej. No to tak nie działa :( Musiałem sam spierdalać i prawie mnie dron ubił.

Ale udało się ewakuować z jednym towarzyszem, jeszcze kolega ubił jednego z tych typków sekundy przed ewakuacją, bo gościu wskoczył do nas na dół (to nie windą, tylko taki bunkier jakby, nawet nie wiem jak się ta mapa nazywa). Ja mu jeszcze władowałem dwa naboje jak leżał na ziemi, ale bardziej po to, żeby się wyżyć.

Piękna była ta akcja 😎 Poczułem krew.

Dlatego idąc w teamie trzeba mieć defibrylator w kółku szybkiego wyboru i postawić nim po wygranej walce znokautowanego kumpla na nogi.

Kwestia kupna broni vs blueprint tejże. Chodzi o to, ze dajmy na to Kowedełko można kupić u handlarza za 15 tysi, natomiast jak znajdzie się jego blueprint i się go nauczy, znaczy się wszamie to wówczas można wytworzyć pukawkę z itemów ze skrytki , np części metalowych, lekkich/ciężkich zestawów broni i czegoś jeszcze.

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał(a):

Dlatego idąc w teamie trzeba mieć defibrylator w kółku szybkiego wyboru i postawić nim po wygranej walce znokautowanego kumpla na nogi.

Ale takiego, który już całkiem padł (timer się skończył) też? Bo tych, którzy się czołgają, to się bez tego podnosi AFAIK.