Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, justyna napisał(a):

Ale wczoraj frustrująca sesja. Mam quest w którym trzeba zniszczyć Rakietowca. Twarda bestia, kilka prób, wszystkie nieudane. Najgorsza była jednak ta, gdy już obiłam go do stanu w którym już się zaczął palić, ale musiałam się podleczyć więc schowałam się za ścianą i w tym momencie podszedł bohater, który jednym strzałem ściągnął go na ziemię... Został mi tylko sterownik. Ale quest dalej niezaliczony.

No i Stella Montis. Nie znoszę tej mapy. Szukam magnetrona, parę prób. Nie ma nic. A do tego ludzie na tej mapie są fatalni. Same strzały w plecy przy samym metrze. Strasznie irytujące to.

A jeszcze mam pytanko odnośnie kluczy, one są jednorazowego użytku? Bo użyłam jakiegoś do wieży kontrolnej w pogrzebanym mieście i teraz nie mogę go znaleźć w ekwipunku. Miałam w bezpiecznej kieszeni na sto procent.

Jednorazowe

• Odpowiedzi 808
  • Wyświetleń 27,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

Opublikowano

Ja wczoraj rakietowca rozwaliłem z ferro i grzechotnika, jakoś tak na farcie latał przy bunkrze na północy w zaporze. To ja go jeb z bunkra non stop, pucharek odznaczony i zdobyty przedmiot do ulepszenia stołu. Wataha nawet tu nie była potrzeba XD

Opublikowano

Klucze są jednorazowego użytku, ale da radę znaleźć taki sam ponownie - oczywiście kwestia czasu i dużej ilości szczęścia.
A na Rocketeera to się bierze Wolfpack (Wataha), bo bez tego ciężko - chyba że masz te elektryczne Showstoppery, które dezaktywują chwilowo maszyny to możesz poczekać aż spadnie na ziemię i obrzucić go tymi niebieskimi granatami, póki leży.

Stella Montis jest tragiczna niestety i po paru razach udaję, że tej mapy wcale nie ma i nawet tam nie zaglądam.

Opublikowano

Aktywność na mapach jest aktualnie w takiej fazie, że jedni wykonują trialsy a inni im w tym przeszkadzają a wyjście z wysokim wynikiem jest bardziej stresujące od wyjścia z fajnym lootem. Ja wczoraj pokończyłem wszystkie questy co ciekawe na Stella sami firendly ludzie no ale jak nie musiałem nic ze sobą nosić to biegałem z free eq, wtedy mm jest bardziej friendly.

Opublikowano

Ciekawe czy ta gra podzieli kiedyś los The Finals, bo Embark zapowiedziało, że wypuszczają ostatniego patcha i kończą wsparcie.

Opublikowano
4 godziny temu, justyna napisał(a):

Ale wczoraj frustrująca sesja. Mam quest w którym trzeba zniszczyć Rakietowca. Twarda bestia, kilka prób, wszystkie nieudane. Najgorsza była jednak ta, gdy już obiłam go do stanu w którym już się zaczął palić, ale musiałam się podleczyć więc schowałam się za ścianą i w tym momencie podszedł bohater, który jednym strzałem ściągnął go na ziemię... Został mi tylko sterownik. Ale quest dalej niezaliczony.

No i Stella Montis. Nie znoszę tej mapy. Szukam magnetrona, parę prób. Nie ma nic. A do tego ludzie na tej mapie są fatalni. Same strzały w plecy przy samym metrze. Strasznie irytujące to.

A jeszcze mam pytanko odnośnie kluczy, one są jednorazowego użytku? Bo użyłam jakiegoś do wieży kontrolnej w pogrzebanym mieście i teraz nie mogę go znaleźć w ekwipunku. Miałam w bezpiecznej kieszeni na sto procent.

2 granaty watachy i po rakietowcu.

Ciekawe ile trzeba w tego Bombardiera wrzucić.

Opublikowano

Jak macie pelerynę to bez problemu tego bombardiera i bastiona rozwalicie deadlinem, a potem się cieszycie lootem do ulepszania stołu.

Opublikowano

13 minut temu, Faka napisał(a):

Ciekawe czy ta gra podzieli kiedyś los The Finals, bo Embark zapowiedziało, że wypuszczają ostatniego patcha i kończą wsparcie.

Że niby co zapowiedzieli xD cóż to za insiderskie info jak w wywiadzie szef Embark powiedział że maja plany dla gry na najbliższe 3 lata. Czasem jak czytam to forum to mam wrażenie jakbym nie był na forum o grach bo same janki co się nie orientują.

Edytowane przez LansVansDans