Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Najlepszy kit pod PVP i PVE, to oczywiście Stitcher IV z dodatkami i Ferro IV/Anvil IV z dodatkami. Tanie i dobre. A ze schematów, to chciałbym na tłumik do karabinów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 13 minut temu, Rozi napisał(a):Najlepszy kit pod PVP i PVE, to oczywiście Stitcher IV z dodatkami i Ferro IV/Anvil IV z dodatkami. Tanie i dobre.A ze schematów, to chciałbym na tłumik do karabinów.Ja najczęściej gram Renegat+venator albo bobcat jak się trafi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z moich najbardziej poszukiwanych recek to dwa dodatki do broni - Anvil Splitter i Extended Medium Mag III
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja tam latam ze zszywaczem 4 z modami i anvil 4 z modem i tak z 8 na 10 przypadków to mnie atakują szczury z free kitami, gdzie zaraz gryzą glebę, a rzadko trafiam na napakowanych graczy. Widać, że kurwy z free kitami nie mają nic do stracenia i liczą na free kill loota od graczy z własnym loadoutem.
Opublikowano 32 minuty temu32 min Godzinę temu, GearsUp napisał(a):Z moich najbardziej poszukiwanych recek to dwa dodatki do broni - Anvil Splitter i Extended Medium Mag IIIO właśnie, zastanawiałem się co się wsadza na drugim miejscu w Anvilu
Opublikowano 6 minut temu6 min 25 minut temu, Rozi napisał(a):O właśnie, zastanawiałem się co się wsadza na drugim miejscu w Anvilu Coś nie bardzo ten drugi dodatek do Anvila, jak ta broń jest na heavy ammo chyba że mowa o tym Splitterze który robi z broni shotguna przez co broń nie ma zasięgu. Edytowane 3 minuty temu3 min przez LansVansDans