Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 godzin temu, Wredny napisał(a):Jest jakiś event w The Finals, który daje strój w ARC Raiders, ale nie wiem, czy chcę ściągać ten szajs - fajne wdzianko? Ktoś widział?Proszę nie obrażać zajebistego shootera.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 godzin temu, Wredny napisał(a):Jest jakiś event w The Finals, który daje strój w ARC Raiders, ale nie wiem, czy chcę ściągać ten szajs - fajne wdzianko? Ktoś widział?Nowy wariant kolorystyczny dla skina, który był za coś do zdobycia. Kominiarka, gogle, kurtka i obcisłe spodnie. Nie pamiętam nazwy. 24 minuty temu, wrog napisał(a):Proszę nie obrażać zajebistego shootera. O nie zauważyłem, że już wstawiony.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 26 minut temu, wrog napisał(a):Proszę nie obrażać zajebistego shootera.Aż się zdziwiłem, jakie to pojebanie chaotyczne i przyjemne. Jakie akcje tam można robić, szkoda, że tak się późno obudziłem z tym.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Swoją drogą tak znerfili to poruszanie że masakra :/. Głównie pewnie przez to że wejście w slide zużywa staminę, ale mam wrażenie że nie tylko to, po prostu stamina nonstop znika. Wcześniej okazjonalnie używałem adrenaliny, teraz? Nonstop, bo bez tego się nie da, a sama mechanika slide była fajna w odczuciu, bieganie zanim dojdę do celu sprawiało mi frajdę, kiedy używanie adrenaliny jest mega niewygodne, przełacz się na Q(spowolnij się), przytrzymaj/użyj(jesteś jeszcze bardziej powolny), i wyłącz trzymanie jej. Dramat. Przedtem ten flow był dużo lepszy i nawet lubiłem ten skill z powolnym chodzeniem które regenerowało staminę... Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 20 minut temu, Kangus napisał(a):Swoją drogą tak znerfili to poruszanie że masakra :/. Głównie pewnie przez to że wejście w slide zużywa staminę, ale mam wrażenie że nie tylko to, po prostu stamina nonstop znika. Wcześniej okazjonalnie używałem adrenaliny, teraz? Nonstop, bo bez tego się nie da, a sama mechanika slide była fajna w odczuciu, bieganie zanim dojdę do celu sprawiało mi frajdę, kiedy używanie adrenaliny jest mega niewygodne, przełacz się na Q(spowolnij się), przytrzymaj/użyj(jesteś jeszcze bardziej powolny), i wyłącz trzymanie jej. Dramat. Przedtem ten flow był dużo lepszy i nawet lubiłem ten skill z powolnym chodzeniem które regenerowało staminę...+1, u mnie to już było nawykiem bieg-slide-bieg. Teraz ciężko będzie się przestawić
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Raiders! Update 1.7.2 is going live now on all platforms. Please restart your client to download.* Blueprint drop rates have been slightly lowered, but are still higher overall than before the 1.7.0 update.* Hidden Bunker has been re-enabled.* Fixed an issue where spamming the interact input while having a bad connection would make players unable to perform the interact action.* Added missing volumes to make sure inside areas don’t deal cold damage during Cold Snap.* Updated the driver warning for AMD GPUs.* Fixed an issue that caused the ‘Unexpected Initiative’ quest to not spawn quest items making it impossible to complete.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No nie dziwię się, że nerfią, bo wczoraj potrafiłem wyjść ze Stelli z kilkoma schematami z jednego runa. Mam tylko nadzieję, że nadal będą faktycznie leciały.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja wczoraj miałem runy z jednym celem, rozdać blueprinty na ekstrakcji :) bo tyle tego leciało. No ale szkoda mogli to utrzymać do sylwestra :D.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Kangus napisał(a):Ja wczoraj miałem runy z jednym celem, rozdać blueprinty na ekstrakcji :) bo tyle tego leciało. No ale szkoda mogli to utrzymać do sylwestra :D.Ja teraz przed wipem to biegam i pomagam zabijać ludziom arci, rozdaje jakiś fajny loot jak poleci i zostawiam sobie tylko rzeczy do tego wydarzenia co trwa obecnie. Też się fajnie gra w ten sposób.