Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał(a):

Jest jakiś event w The Finals, który daje strój w ARC Raiders, ale nie wiem, czy chcę ściągać ten szajs - fajne wdzianko? Ktoś widział?

Proszę nie obrażać zajebistego shootera.

ok-the-finals-skin-is-actually-really-clean-v0-xmsfk162gm7g1.webp

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 41,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał(a):

Jest jakiś event w The Finals, który daje strój w ARC Raiders, ale nie wiem, czy chcę ściągać ten szajs - fajne wdzianko? Ktoś widział?

Nowy wariant kolorystyczny dla skina, który był za coś do zdobycia. Kominiarka, gogle, kurtka i obcisłe spodnie. Nie pamiętam nazwy.

24 minuty temu, wrog napisał(a):

ok-the-finals-skin-is-actually-really-clean-v0-xmsfk162gm7g1.webp

O nie zauważyłem, że już wstawiony.

Opublikowano
26 minut temu, wrog napisał(a):

Aż się zdziwiłem, jakie to pojebanie chaotyczne i przyjemne. Jakie akcje tam można robić, szkoda, że tak się późno obudziłem z tym.

Opublikowano

Swoją drogą tak znerfili to poruszanie że masakra :/. Głównie pewnie przez to że wejście w slide zużywa staminę, ale mam wrażenie że nie tylko to, po prostu stamina nonstop znika. Wcześniej okazjonalnie używałem adrenaliny, teraz? Nonstop, bo bez tego się nie da, a sama mechanika slide była fajna w odczuciu, bieganie zanim dojdę do celu sprawiało mi frajdę, kiedy używanie adrenaliny jest mega niewygodne, przełacz się na Q(spowolnij się), przytrzymaj/użyj(jesteś jeszcze bardziej powolny), i wyłącz trzymanie jej. Dramat. Przedtem ten flow był dużo lepszy i nawet lubiłem ten skill z powolnym chodzeniem które regenerowało staminę...

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
20 minut temu, Kangus napisał(a):

Swoją drogą tak znerfili to poruszanie że masakra :/. Głównie pewnie przez to że wejście w slide zużywa staminę, ale mam wrażenie że nie tylko to, po prostu stamina nonstop znika. Wcześniej okazjonalnie używałem adrenaliny, teraz? Nonstop, bo bez tego się nie da, a sama mechanika slide była fajna w odczuciu, bieganie zanim dojdę do celu sprawiało mi frajdę, kiedy używanie adrenaliny jest mega niewygodne, przełacz się na Q(spowolnij się), przytrzymaj/użyj(jesteś jeszcze bardziej powolny), i wyłącz trzymanie jej. Dramat. Przedtem ten flow był dużo lepszy i nawet lubiłem ten skill z powolnym chodzeniem które regenerowało staminę...

+1, u mnie to już było nawykiem bieg-slide-bieg. Teraz ciężko będzie się przestawić

Opublikowano

Raiders!

Update 1.7.2 is going live now on all platforms. Please restart your client to download.

* Blueprint drop rates have been slightly lowered, but are still higher overall than before the 1.7.0 update.

* Hidden Bunker has been re-enabled.

* Fixed an issue where spamming the interact input while having a bad connection would make players unable to perform the interact action.

* Added missing volumes to make sure inside areas don’t deal cold damage during Cold Snap.

* Updated the driver warning for AMD GPUs.

* Fixed an issue that caused the ‘Unexpected Initiative’ quest to not spawn quest items making it impossible to complete.

Opublikowano

No nie dziwię się, że nerfią, bo wczoraj potrafiłem wyjść ze Stelli z kilkoma schematami z jednego runa. Mam tylko nadzieję, że nadal będą faktycznie leciały.

f17e8fae-9283-437d-b9b2-539afa3292e5.webp

Opublikowano

Ja wczoraj miałem runy z jednym celem, rozdać blueprinty na ekstrakcji :) bo tyle tego leciało. No ale szkoda mogli to utrzymać do sylwestra :D.

Opublikowano
6 minut temu, Kangus napisał(a):

Ja wczoraj miałem runy z jednym celem, rozdać blueprinty na ekstrakcji :) bo tyle tego leciało. No ale szkoda mogli to utrzymać do sylwestra :D.

Ja teraz przed wipem to biegam i pomagam zabijać ludziom arci, rozdaje jakiś fajny loot jak poleci i zostawiam sobie tylko rzeczy do tego wydarzenia co trwa obecnie. Też się fajnie gra w ten sposób.