Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja mam teraz 2450. Ten 1000 gratis + talia + nie wiem czy jeszcze coś kiedyś wpadało? Na pewno nie dostałem tego 500 który dostali ludzie kiedy w którąś niedzielę nie dało się do gry wejść. Wtedy jeszcze nie kupiłem. W każdym razie na ten moment nie wydaję, bo jakoś mi żaden skin aż tak nie podszedł zebym go musiał mieć. A może dadza opcje dokupowania stasha? ;) To bym wszystko na to przewalił pewnie :D. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Coś nowego widzę :). Na burried city. Nie pamiętam żebym to widział... może powinienem iść za śladami, ale zrobiłem screena i o tym nie pomyślałem.Odczucia po resecie o tyle pozytywne, że znów każde śmieci są potrzebne, więc gdzie byś się nie zrespił to przyniesiesz coś co się przyda. A tak to byłem na stadium gdzie zostały mi questy(które uważam za kiepskie generalnie) i Blueprinty do farmienia. Gram we friendly lobby, więc nie przeszkadza mi brak większości skilli. Wymaksować dwa pierwsze umiejki do staminy to chwila, biorąc pod uwagę że na dzień dobry mam 6 do rozdysponowania(ta 6, 5 gratis a na 0 poziomie- i tak na starcie ma się poziom 0, nie 1 - też jest 1 pkt do wsadzenia w drzewko), trzeba wbić te 5 lvl i już jest prawie to co bylo do normalnego poruszania po mapie. Jednak postawienie wszystkich stołów na maxa to nadal będzie sporo roboty. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, bartiz napisał(a):Tam był chyba quest z tym związany?A może? Hehehe :). Nie pamiętam go. Możliwe ze go zrobiłem a potem przez reszte gry nie trafiłem nigdy w to miejsce drugi raz. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Był tam quest ale na 100% nie było farby na skrzyni. Może dodatkowa wskazówka gdzie szukać następnego elementu, chociaż to było dosłownie 20m dalej o ile dobrze pamiętam.