Opublikowano 14 listopada14 lis PrimeVideo - i lubię tak pisać o tej platformie - damn it!, zaskakuje mnie pozytywnie povraz kolejny i kolejny! Streamingowo zaoferowano nam... coś tak absurdalnie dziwnego (w kwestii serialu animowanego), a jednocześnie tak ,,pozytywnie familijnie zabawnego" (bekę będzie miał tu chyba każdy - od starucha do małolata! xD), że nie da się nie zachwycić tym cosikiem podczas jego doświadczania. Od absurdalnie pokręconej, ,,nieforemnej" kreski aż do zbyt zwyczajnej i mega prostej fabuły superbohaterskiej. Tak, ,,there he... is!", serialicho "Bat-Rodzinka"! To o tą perłę się rozchodzi! Taaaaak! Obejrzałem pilot sezonu i wcześniej zwiastun. Jestem megaaaa zauroczony. Na razie: 10/10. Ależ to rozrywka i relaksik w jednym!https://www.filmweb.pl/serial/Bat+Rodzinka-2025-10096349
Opublikowano 15 listopada15 lis ,,Post pod postem".... no ale trudno. Oł men, bo dla pewnej pozycji warto! Ja piergdaczę.... Tak jak ostatnio pisałem o Bat-Rodzince, tak napiszę i teraz: rozwala mnie ta gigachad baja po całości. Bekogenna, niewinna, prosta i genialna wizualnie stylistycznie do bólu! No cholibka! Serducho trzeba by mieć z kamienia aby tego nie polubić. Niby taka ,,jałówka", mega głupotka, no ale... to taki odpowiednik ,,kawaii" w popkulturze Made in Japan. Oglądajcie i Oglądajcie! Tu wszystko jest śmieszkowe, wszystko: tak samo przerysowane w przenośni i dosłownie! Każda postać ma swoje absurdy jak i momenty poważne.... ,,Kreseczka".... Ułaaa, piękna, ale i koślawa jak bazgroły przedszkolaka!
Opublikowano środa o 09:335 dni Mighty Nein są pierwsze 3 odcinki. Obejrzę bo nic innego nie ma, ale chyba Vox Machiny nie przebije.
Opublikowano sobota o 22:062 dni On 11/11/2025 at 5:39 PM, Masorz said:The Man From High Castle koniecznie!A ronisz oglądałem :)
Opublikowano niedziela o 14:501 dzień https://www.primevideo.com/detail/0HZWTBZYQQXYW48YBANMDM2MZE/ref=atv_dp_season_select_s1?jic=8%7CEgRzdm9kHazbin Hotel - animacja, która wygląda na mocno ,,autorską"; grafika ekscentryczna, bardzo energiczna i agresywna. Kolorystyka pobudza i zwiększa szansę na to, że ,,będzie się chciało" serial polubić... Niby jest to musical, niby nie, ale coś mi ,,w duszy gra", że to może być całkiem niezłe naście odcinków na śniegogeddonowe wieczory. Ktoś poleca?