Opublikowano 11 godzin temu11 godz. PrimeVideo - i lubię tak pisać o tej platformie - damn it!, zaskakuje mnie pozytywnie povraz kolejny i kolejny! Streamingowo zaoferowano nam... coś tak absurdalnie dziwnego (w kwestii serialu animowanego), a jednocześnie tak ,,pozytywnie familijnie zabawnego" (bekę będzie miał tu chyba każdy - od starucha do małolata! xD), że nie da się nie zachwycić tym cosikiem podczas jego doświadczania. Od absurdalnie pokręconej, ,,nieforemnej" kreski aż do zbyt zwyczajnej i mega prostej fabuły superbohaterskiej. Tak, ,,there he... is!", serialicho "Bat-Rodzinka"! To o tą perłę się rozchodzi! Taaaaak! Obejrzałem pilot sezonu i wcześniej zwiastun. Jestem megaaaa zauroczony. Na razie: 10/10. Ależ to rozrywka i relaksik w jednym!https://www.filmweb.pl/serial/Bat+Rodzinka-2025-10096349