Skocz do zawartości

The Best of Czwarta Generacja, Grande Finale!

Finał! 63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chrono Trigger vs. Super Mario World

• Chrono Trigger
    • Super Mario World

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 31.12.2021 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Panie emu na smartphonie, podłączyć pada i jazda. Genialna gra, zasłużone zwycięstwo.

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 748
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Stało się i dokonało się. Grono Zagrajmerów i w większości Dziadersów z Forum PSX Extreme wybrało Najlepszą Grę Czwartej Generacji Konsol. I wybrało dobrze. Osobiście jestem z Was, z Nas, DUMNY.

• Ale niektórych boli doopa, że Marian w finale. Chciałoby sie pewnie kolejnej szczelanki na najwyższym podium czyli Metal Sluga ale niestety za wąski w uszach się okazał.

• @Faka i @Pupcio nie wiem na co wy liczyliście... że niby jakiś typ w turbanie pokona Poteżnego Hydraulika w półfinale?           Dostał na pizdę niemiłosiernie. Cze

Opublikowano
5 minut temu, łom napisał:

Panie emu na smartphonie, podłączyć pada i jazda. Genialna gra, zasłużone zwycięstwo.

Co polecasz z emu?

Opublikowano

Spedalony marian to nawet nie stał koło Chrono Triggera, w ogóle w finale obsrany marian to też beka.

Opublikowano

@Wiolku Chyba wszystko będzie działało dobrze. Ja ograłem z 10 lat temu na Snes9x jeszcze na Samsungu Galaxy Mini i nie miałem żadnych problemów, na Windows Phonie też śmigało elegancko więc każdy telefon sobie poradzi. Jest nawet natywna wersja na androida/iOS zobacz tylko która wersja jest najlepsza.

Opublikowano

Tylko Crono i jego ekipa. Tak karykaturalnie zayebistej drużunie dorównuje tylko ekipa z Final Fantasy IX. Rzekłem. 

Opublikowano

Jakby dzisiaj robili CT to Crono bylby uleglym i naiwnym  miesniakiem a Marle by go musiala co chwile strofowac, oczywiscie by miala bok glowy wygolony, Lucca by byla czarna, Robo to by byl jakis niepelnosprawny, Ayla bylaby lesbijka, Magus gejem a Frog nibinarnym transem.

Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby w jakimś nowszym jrpgu była taka ekipa  :)

Opublikowano
4 godziny temu, Plugawy napisał:

Jakby dzisiaj robili CT to Crono bylby uleglym i naiwnym  miesniakiem a Marle by go musiala co chwile strofowac, oczywiscie by miala bok glowy wygolony, Lucca by byla czarna, Robo to by byl jakis niepelnosprawny, Ayla bylaby lesbijka, Magus gejem a Frog nibinarnym transem.

czarna? czarnaaa? w jaki jeszcze sposób zgniły zachód zepsuje nasze GIERKI?