Jump to content

Polymega

Czoperrr

Recommended Posts

Posted

Długo wyczekiwana Polymega jest już dostępna w sprzedaży. Wygląda zacnie, ale czy warto za taką cenę? Przy obecnej sytuacji na rynku retro i absurdalnych cenach kartridży jest to zabawa dla najbogatszych, chyba, że macie pokaźne kolekcje gier na stare sprzęty.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Super sprawa, mi to się marzy coś ala ps tv gdzie wszystkie retro gry można kupić z cyfrowego sklepiku jak boss. Ehh te yebane licencje i inne gówno rzeczy wymyślone przez ludzi ogranicza szczęście  ZAGRAJMERÓW :pechowiec:

Posted
2 minuty temu, Pupcio napisał:

inne gówno rzeczy wymyślone przez ludzi ogranicza szczęście

Zjedz snickersa, bo figarzysz :nosacz3:

Ale tak, jebać te licencje maczetami. Tyle dobra ludzkości przepadło, bo jakieś kutonapletesy na górze się przepychają, kto ma dostać dwa centy od każdej sprzedanej sztuki, echhhh

Posted

Dlatego niestety ale łatwiej będzie kupić chinskie zabawki budowane na RPi gdzie nie ma zadnych probemów z licencjami. Polymega bym brał jak bym był takim zaradnym forumowiczem jak uzytownik redaktor Shiva i zarobił te 420mln euro na sofcie do kopiowania tekstu. tak to niestety za droga zabawa a i miejsce w mieszkaniu nie jest z gumy żeby trzymac miliony pudeł na wszystkie generacje.

Posted
7 godzin temu, Faka napisał:

Już lepiej mieć xss/xsx i się bawić w emulację, kurła, 450 dolarów za ten polymega to przesadzona cena. 

DevMode już nie działa na Xboxie

Posted
14 minut temu, blakuś napisał:

DevMode już nie działa na Xboxie

Ale od jakiegoś czasu nie jest wymagane devmode.

Devmode kosztuje trochę dolcow, nikt tutaj nie zapłacił kasy by odpalać np Metal Sluga, czy Tekkena 3

Posted

Jak masz oryginalne kartdridze… 

Ja bym chciał takie PlayStation ze mi odpali wszystkie moje plytyki od jedynki po czwórkę, a tak musiałem kupić xboxa i odpalać ISO, co nie wybaczę Sony nigdy :)