Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dzieje się.A co do PC release - dla mnie to jest w ogóle niepojęte, że ktoś dobrowolnie nie wsiądzie do tego pociągu na premierę i będzie czekać rok/dwa/pięć wystawiając się zewsząd na spoilery wszelkiej maści, podczas gdy pół świata będzie napierdalać i mówić o tym jak oszalała. To trzeba mieć silną psychikę, zajebiście silną.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja czekam na GTA 6 na PC ale na pewno przed premierą będzie boom sprzedażowy konsol ,Sony przekroczy 100 milionów sprzedanych konsol
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 50 minutes ago, jimmy said:Dzieje się.A co do PC release - dla mnie to jest w ogóle niepojęte, że ktoś dobrowolnie nie wsiądzie do tego pociągu na premierę i będzie czekać rok/dwa/pięć wystawiając się zewsząd na spoilery wszelkiej maści, podczas gdy pół świata będzie napierdalać i mówić o tym jak oszalała. To trzeba mieć silną psychikę, zajebiście silną.Ten klimat, kupować konsolę tylko pod GTA VI? Tu rozumiem, że nie każdy widzi sens. Ale mieć konsole i czekać aż łaskawie wydadzą na PC? No na pewno jest w tym jakiś heroizm. Chyba, że wydanie na kąsole będzie jakąś katastrofą na miarę premiery Cyberpunka, ale nie wydaje mnie się.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak na moje, to jedyny tytuł na tej generacji dla którego warto kupić jakąkolwiek konsolę i pewnie jedyny. Oczywiście później może wyjść, że Rockstar się popsuł i to już nie to, ale przy takich zasobach i ich historii, to ciężko w to uwierzyć.