Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dzieje się.A co do PC release - dla mnie to jest w ogóle niepojęte, że ktoś dobrowolnie nie wsiądzie do tego pociągu na premierę i będzie czekać rok/dwa/pięć wystawiając się zewsząd na spoilery wszelkiej maści, podczas gdy pół świata będzie napierdalać i mówić o tym jak oszalała. To trzeba mieć silną psychikę, zajebiście silną.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja czekam na GTA 6 na PC ale na pewno przed premierą będzie boom sprzedażowy konsol ,Sony przekroczy 100 milionów sprzedanych konsol
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 50 minutes ago, jimmy said:Dzieje się.A co do PC release - dla mnie to jest w ogóle niepojęte, że ktoś dobrowolnie nie wsiądzie do tego pociągu na premierę i będzie czekać rok/dwa/pięć wystawiając się zewsząd na spoilery wszelkiej maści, podczas gdy pół świata będzie napierdalać i mówić o tym jak oszalała. To trzeba mieć silną psychikę, zajebiście silną.Ten klimat, kupować konsolę tylko pod GTA VI? Tu rozumiem, że nie każdy widzi sens. Ale mieć konsole i czekać aż łaskawie wydadzą na PC? No na pewno jest w tym jakiś heroizm. Chyba, że wydanie na kąsole będzie jakąś katastrofą na miarę premiery Cyberpunka, ale nie wydaje mnie się.
Opublikowano 48 minut temu48 min Jak na moje, to jedyny tytuł na tej generacji dla którego warto kupić jakąkolwiek konsolę i pewnie jedyny. Oczywiście później może wyjść, że Rockstar się popsuł i to już nie to, ale przy takich zasobach i ich historii, to ciężko w to uwierzyć.