Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 minuty temu, MEVEK napisał(a):GTA5 kupiłem tylko raz i z 6 bedzie tak samo. Teraz to juz na pewno mojej kasy nie dostana 2 razy. Wczesniej cebula pisalem ale nic z tego. Młody nie gra juz na konsoli. Zostalem sam to nie ma co świrować. Czekam na normalne srandardowe wydanie I to się chwali. Ja se mogę swoje żale pisać, a kupiłem 4 razy, PS3, PS4 i dwa razy na PC (na sklepie R*, i potem na Steam, przez mody). Także tyle z mojego przeciwstawiania się korpo.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Silent Hilla 2 to chyba najwiecej w zyciu na kupowałem. Samego remakea kupilem z 3 razy bo mnie @Szermac namówił ale to akurat bylo w dobrej sprawie bo goscie walczyli o byc albo nie byc. Wniosek jest jeden - T2 kasiore trzepie grubym strumieniem z mikrotransakcji trybu siecilwego a drugim sikaja nam na glowy. Ja tam zadnym wiekszym fanem gry nie jestem. Nie ukonczylem jej nawet 2 raz. W zadnym nie mam platyny a mam na koncie gry po 200 i 300 godzin za soba. Ja zupelnie nie jestem tutaj targetem. To juz nie nasza generacja rozdaje tutaj karty. My sie mozemy jedynie przygladac
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, grzybiarz napisał(a):Nie wchodzę tu co każdy post, ale dzisiaj mi się rzuciło to na fejsie:Na serio takie ograniczenia w standardowej wersji?Tylko niektóre z tych sklepów będą w Ultimate. W sensie w podstawce też będą warsztaty, fryzjerzy, itp. ale jakieś tam konkretne tylko w Ultimate. A ceny to w ogóle z dupy, typowy AI slop wrzucony bez weryfikacji.