Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 363,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Kurwa graczyki to jest jednak nie bez powodu wyoutowana spolecznie grupa odklejencow. 10 lat lykali kazdy fejur, analizowali szerokosc drzwi i futryn do biur rockstara, ogladali analizy kazdego screen

Opublikowano

Ja polecam poczekać na święta- w sumie miesiąc, a jakiś SALE może wpadnie Coolface

9 godzin temu, LukeSpidey napisał(a):

Ale gracze to jednak są ameby. Gra w wersji fizycznej kosztuje prawie 400 zł, cyfrowej 350 zł, a jeden i drugi wchodzą do tematu i piszą, że myśleli, że będzie drożej i nie jest tak źle. No ku.rwa jest.

Pełna wersja GTAVI kosztuje prawie 430 zł i to jest cena za cały produkt i wygląda na to, że na naszych oczach Rockstar zaczyna kreować nowy standard w branży. Niestety gra się sprzeda jak poyebana i pozostali wydawcy zobaczą, że tak można i tak będą robić.

M$ w 2013 roku wyskoczył z "always online" i został zbesztany a dzisiaj to jest normalna sprawa w branży. Jesteśmy jednak jak te kurczaki na fermach. Otwieramy dzioby a właściciele wpychają nam gówno do buzi a my jeszcze szukamy popitki.

Ty nie kupisz, bo drogo, 10 innych to samo, a miliony kupią. Za duża firma, marka, gra i hype wyskoczył ponad skale już dawno.

Garstka na FB nie przekona reszty że ziemia jest plaska, tak jak Twój post nie przekona tutaj większość że cena jest chora.

A jak znikną płytki na amen, to i 459 nie powinno nikogo szokować :) Na moje wtedy dopiero pójdą lejce. Jestem więcej niż pewny. Skoro teraz mimo pudełek (alternatywy) ceny cyfrowej wersji są najczęściej wyższe od pudełka, a do tego jak nie ma promocji, to 2 lata po premierze tam nadal często wisi premierowa cena.

Aż sprawdziłem cenę GTA V na PS5 i Xbox- 259zł, ale jeszcze kilka dni jest promocja i mamy 85zł. Skisnę xD Gra z 2013 jest na promocji xD

Opublikowano

Prawda też taka że pokażą pierwszy gameplay i nawet oni kupią 😅

Opublikowano

31 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Wiecie że jesteśmy już w takim wieku że dla niektórych może być to ostatnia premiera GTA? Smutne to

Jesteśmy w takim wieku że niektórzy mogą nie dożyć nawet premiery GTAVI.

Opublikowano

https://lowcygier.pl/preordery/preorder-gta-6-taniej-w-amerykanskim-xbox-store-kup-wyczekiwana-gre-za-254-zl/?fbclid=IwY2xjawSqSylleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeu7w7NJHdBteLU0K7KRIa_bVE0XoGp3GxmMn2RX9c4oYo0WGPW0QD1tfNc2U_aem_YWdncwDRSre4Xq6gsxDBGps4UoBB&brid=YWdncwETTrN7QuRtimRdB_Mda4Jx

W sumie ktoś przenalizował zawartość ultimate? Mam dokładać żeby iść zmienić fryzurę czy coś więcej? Bo jak to poziom że nie wejdę do salonu fryzjerskiego, to mi wystarczy bida edition. Fabularnie coś jest?

Opublikowano
6 godzin temu, Rozi napisał(a):

Np. dla bonusów za ten preorder??? Albo żeby czuć większy hajpik na grę? Albo mają obecnie fundusze, a potem mogą mieć wydatki? Ale bardziej raczej dla bonusów.

No tak, bo jak zrobisz większe zakupy w Lidlu to na grę może zabraknąć.

Ja nie muszę walić konia pod gta i brandzlowac się na forumku że JUSZ GRAM.

Spokojnie sie poczeka na płytę, no chyba ze Kiszak powie ze 10/10 lepsze od bloodborna.

Opublikowano
1 godzinę temu, jimmy napisał(a):

Pięknie zmiękła faja i do listopada jeszcze bardziej zmięknie. Teraz kwestia tego jaka jest polska cena samego upa do Ultimate

Elektromarkety to nawet nie wiedza co rockstar im zrobil z ta wersja pudełkową bez płyty. Jeszcze chuj jakby to byl jakis soulslike ktorego zaden janusz nie kupi, ale najbardziej popularna gra wszechczasow ktora doslownie chyba zna kazdy gosc nawet nie grajacy w gry. Mowie wam ze 9 na 10 klientow nie bedzie swiadomych tego ze tam nie ma plyty. A najlepsze ze oni nie beda tych zwrotow przyjmowac.

Przeciez ile do mnie przylazilo ludzi czy im wymienie dodatek do wiedzmina bo kupili w media, paczą a tam płyty ni ma a zwrocic piniendzy nie chca. Oh boi. Nie moge sie doczekac. Serio, bardziej sie nie moge doczekac tego co sie tam bedzie dzialo i w sieci niz samej premiery gry. Mysle ze moze dojsc do zamieszek.

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy fakt, że developerzy od Crimson Desert potrafili wydać wersję z płytą na premierę i zabezpieczyć granie od dnia premiery dając patch umożliwiający odpalenie gry dopiero w dniu premiery a rockstar tego nie potrafi? Jak to możliwe?

Opublikowano

To nie jedyny aspekt w którym boski Crimson kładzie na łopatki grę Rockstara