Mejm 15 255 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia W top 8 jakis typek wyciagnal z 0 2 na 3 2, ale pierwszy raz go widzialem i nie zapamietalem ksywy. Zmienil chyba postac z kena na jp jak od tego drugiego dostawal no i poszlo. Amerylaniec ktorego tez 1 raz widze zajal 3 miejsce boomerem wiec japonia nie taka stronk. Punkowi w poolach w ostatnim meczu padl kontroler i przegral przez techniczny, ale i tak dostawal w dope. Ogolnie spoko ale format dla mnie zje.bany bo na ang strimie bylo wszystko wymiksowane i skakali miedzy grami. Ostatni dzien juz spoko bo szlo jak po sznurku i o luckiej porze. A w ogole czemu japan ma osobne evo? Bo kolebka mordoklep czy przez trudy podrozowania do ameryki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Bo Amerykanie lepiej ogarniają sponsorów a tego typu eventy zawsze wszędzie cieszą się sporym powodzeniem. Kiedyś Japończycy mieli Super Battle Opera ale tak jak wspomniałem była kicha ze sponsorami i przestało im się to opłacać. Chyba Arcadia to wtedy organizowała. Widocznie amerykańscy lewicowcy mają do tego lepszą smykałkę. Najpierw amerykańskimi turniejami zajmował się MrWizard ale po latach wypłynęły historie, że w latach 90tych płacił młodym chłopaczkom za obnażanie się w kiblu i został wyjebany (jak się okazało cała scena tam wiedziała i z tego żartowała) a Evo zaliczyło krótką przerwę związaną z reorganizacją. Po tym zaczęli inwestować w Japonię i okazało się to na tyle opłacalne, że zdecydowali się kontynuować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja No fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Nie da sie robic Air Fireball skaczac do tylu tylko forward jump OD Fireball mozna z Neutral Jumpa zrobic. Ja sie martwie o jego walking speed bo on chodzi tak szybko jak Kim po lvl3 -_- Max Damage Combo Marisy bedzie bralo mu 88% zycia nie moge sie doczekac na taki soczysty Wiff Punish. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja https://www.streetfighter.com/6/buckler/en/battle_change Ciekawe kiedy pochwałą się co szykują w 2 sezonie, mam nadzieję że tym razem minimum 6 nowych postaci i jakieś zmiany w tym co dostajemy w fighting pass Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja (edytowane) Najwyższa pora na nowy kontent akurat jak Tekken zaczął mnie wkurwiać, trzeba wreszcie zmienić płytę w konsoli. Edit. Zangief dostał buffa praktycznie na każdym ruchu, jak nie większy damage to większy przyrost paska Nie mogę się doczekać walenia lv3 dwa razy na walkę xd Edytowane 22 Maja przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Szkoda ze nikt z forumka nie chce ze mna grac FPE mientkim chujem robione Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja A t-bagujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Ja tam mogę pograć, wspominałem po pierwszej sesji że mi nadal mało wpyerdolu. Bo jak się uczyć to z zawieszoną wysoko poprzeczką. I jak tam chcesz ponabijać punkty do jakichś nagród to ja na wolnym za parę dni bardzo chętnie, choć miałem przerwę ponad 2mce w Fajterka. Tylko nie wiem czy ci się będzie chciało tracić czas na klepanie mojej ChunLi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2 godziny temu, wet_willy napisał(a): Szkoda ze nikt z forumka nie chce ze mna grac FPE mientkim chujem robione Jeszcze zmienili restrykcje na serwery dla średnio zaawansowanych i ponownie mogę wbijać do tych hubów Btw efekt Akumy mocny, dziś na steam gierka prawie pobiła wynik grających w jednym momencie z premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Fajny ten balance patch xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Pierwszy event od premiery co nawet mi się podoba, ciekawe czy się rozkręcą z tym w drugim sezonie. Jest Boss tygodnia w hubach do walki avatarem lub klasycznie (oczywiście aktualnie Akuma), okazjonalna waluta do zebrania (wpada za walki ale nawet za granie w retro gry) którą oddaje się do puli przez hadokena w wirtualnego Akume. Ma to też wszystko swoją pulę nagród za wbite levele na podobnych zasadach co fighting pass. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Akuma ma wszystko. Nie grałem w piątkę, więc po przeskoczeniu z wersji Akumy z SF IV ten z szóstki robi wrażenie. Z byle gówna można zrobić combo. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 4 hours ago, Observer said: Fajny ten balance patch xd No zyskala dodatkowe 2.5% Damage od swojego poprzedniego Max Combo... Damage w combosach nie robi z niej dobrej postaci zwlaszcza ze stracila sporo Oki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Lily wygrala slabo obsadzonego Combo Breakera swiat sie konczy xD Final byl taki Unga na 10 ale przynajmniej nie wygral Luke a to juz zawsze cos Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Odpalilem sobie Dreamhacka w Dallas i od razu najsmutniejszy mecz turnieju Higuchi ( Guile ) vs Snake Eyez ( Zangief ) przyjemnosc z grania i ogladania porownywalna do nasrania sobie w reke i klasniecia xD #deleteguile Ale bedzie mega try hard turniej bo cale top 8 z Dreamhacka pojedzie do Arabow na Esports World Cup z 60 milionow dolarow w Kasie o_O Co te Araby to ja nawet nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Jak sa jakies turnieje to dawajcie info. Nie wiem gdzie to sledzic i czesto przegapiam. Moze jakies konto na tt warto obserwowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja (edytowane) W tej chwili najlepiej śledzić ten profil: _AmedeoAvogadro Ja też informuję na fanpage'u "Informator Bijatykowy" na FB, ale czasem zapominam lub przegapiam. Edytowane 1 Czerwca przez Di 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Boze @Di daj to w jakis spoiler bo przez 12h w pracy tyle Twitterka nie przewijam przez caly dzien xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Huh, jak na telefonie wrzucałem, to był tylko link... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Top 8 live https://www.twitch.tv/ewc_fighters 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Capcom zaczął obchody z okazji rocznicy sf6, obstawiam że w nadchodzącym tygodniu na jakimś z growych show pochwala się fighter passem na sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi